قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

ترامپ: سخنگوی مستعفی کاخ‌سفید بچه‌هایش را بیشتر از من دوست داشت

رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: متوجه شدم که کارولین لویت بچه‌هایش را بیشتر از ترامپ دوست دارد. این موضوع بسیار نگرانم کرده بود.
 ترامپ: سخنگوی مستعفی کاخ‌سفید بچه‌هایش را بیشتر از من دوست داشت

رئیس جمهور آمریکا در خصوص کناره گیری سخنگوی مستعفی کاخ سفید ادعا کرد: «لویت» بچه‌هایش را بیشتر از من دوست داشت!   به گزارش مهر به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز یکشنبه در گفتگو با یک خبرنگار در خصوص کناره گیری کارولین لویت سخنگوی کاخ سفید ادعا کرد: لویت بچه‌هایش را بیشتر از من دوست داشت.   رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: متوجه شدم که کارولین لویت بچه‌هایش را بیشتر از ترامپ دوست دارد. این موضوع بسیار نگرانم کرده بود.   وی در ادامه از پاسخگویی به پرسش خبرنگار درباره جایگزینی کارولین لویت طفره رفت.   این در حالیست که جن ساکی سخنگوی پیشین کاخ سفید در دولت جو بایدن پیشتر از کارولین لویت، همتای خود در تیم ترامپ، انتقاد کرده و اعلام کرده بود که او در اتاق نشست‌ های خبری تقریبا با هیچ پرسش دشواری مواجه نمی‌شد و هیچ تمایلی به تعامل و گفتگو با حسن نیت نداشت.   ساکی در برنامه «MS NOW» (که پیش‌تر با نام MSNBC شناخته می‌شد)، جایی که پس از پایان دوران فعالیتش به عنوان سخنگوی بایدن در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ به استخدام آن درآمده است، گفت: رابطه میان مطبوعات و کاخ سفید ذاتاً باید رابطه‌ای چالش‌برانگیز و مبتنی بر تقابل باشد. منظورم این است که وظیفه خبرنگاران حاضر در اتاق این است که برای دسترسی بیشتر و کسب اطلاعات افزون‌تر تلاش کنند. کارولین لویت نمی‌خواست با حسن نیت با خبرنگاران و پرسش‌ های دشوارشان تعامل کند. در عوض، او تمام تلاشش را کرد تا آن اتاق نشست خبری را به فضای امن شخصی خود تبدیل کند؛ جایی که به‌ندرت و شاید بتوان گفت تقریباً هرگز مجبور نبود به پرسش دشواری پاسخ دهد. یعنی او حداکثر هفته‌ای یک یا ۲ بار نشست خبری برگزار می‌کرد. مسئله، روایت آن نسخه‌ای از حقیقت بود که مورد نظر آن دروغگوی سریالی ساکن دفتر بیضی‌ (ترامپ) است. او هرگز شغل خود را به عنوان خدمتگزاری به مردم آمریکا و در مقام یک کارگزار عمومی ندیده است. عملکرد لویت به جایگاه این شغل لطمه زد. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر کالابرگ مردادماه برای ۳ گروه عقب افتاد؛ شارژ به شهریور رسید نظرات کاربران خبر قبل …



 روسیه: برای دیدار با مذاکره‌کنندگان آمریکایی آماده‌ایم
۲۳ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

روسیه: برای دیدار با مذاکره‌کنندگان آمریکایی آماده‌ایم

نورنیوز-گروه بین الملل: ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد این کشور هیچ پیشنهادی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف و جرد کوشنر مذاکره‌کنندگان آمریکایی به مسکو دریافت نکرده است، اما آمادگی دارد چنین دیداری را به‌سرعت ترتیب دهد.

زاخارووا در گفت‌وگو با روزنامه «ایزوستیا» گفت: «ما موضع واشنگتن درباره حل‌وفصل بحران اوکراین را از نزدیک دنبال می‌کنیم. هیچ پیشنهاد مشخصی درباره دیدارهای جدید با مذاکره‌کنندگان آمریکایی دریافت نکرده‌ایم؛ ظاهراً آنها اکنون بر وضعیت خاورمیانه متمرکز هستند.»

او افزود: «گزارش‌هایی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا و جرد کوشنر به مسکو به‌طور دوره‌ای در رسانه‌ها منتشر می‌شود. طبیعتاً ما آماده‌ایم این دیدار را خیلی سریع ترتیب دهیم، اما هیچ درخواست رسمی در این زمینه دریافت نشده است.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین به اظهارات پیشین «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد که گفته بود مذاکرات برای حل‌وفصل بحران اوکراین به ایده‌های جدید نیاز دارد.

زاخارووا در این رابطه گفت: «از طرف خودمان، آماده شنیدن ابتکارات سازنده واشنگتن هستیم.»

او در عین حال تأکید کرد هرگونه طرح برای پایان دادن به بحران اوکراین باید منافع روسیه را در نظر بگیرد.

زاخارووا گفت: «تأکید می‌کنیم که هر گزینه‌ای برای پایان دادن به بحران پیرامون اوکراین باید منافع روسیه را در نظر داشته باشد؛ بحث درباره خواسته‌های حداکثری کی‌یف و حامیان اروپایی آن که واقعیت‌های میدانی را منعکس نمی‌کند، هیچ معنایی ندارد.»



 کرملین: پیش‌شرط‌ لازم برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین وجود ندارد - تسنیم
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

کرملین: پیش‌شرط‌ لازم برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین وجود ندارد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور روسیه امروز، پنجشنبه، اعلام کرد که کشورهای اروپایی، از جمله انگلیس، به هر شکل ممکن دیگران را به ادامه بیشتر درگیری نظامی در اوکراین تشویق می‌کنند.  

پسکوف در جمع خبرنگاران گفت: «در اروپا همچنان هسته‌ای از کشورها وجود دارد که میزان مشارکت خود در این جنگ را افزایش می‌دهند، مشارکت مستقیم، ارائه فناوری، کمک فنی و غیره. برای نمونه، انگلیس. و البته چنین کشورهایی هر کاری از دستشان برمی‌آید انجام می‌دهند تا این خستگی (غرب از حمایت از اوکراین) را مهار کنند و برعکس، اجازه ندهند این خستگی گسترش یابد و کشورهای اروپایی را به هر شکل ممکن به ادامه بیشتر این جنگ تشویق کنند.» کرملین: تعلیق درگیری با اوکراین در امتداد خط تماس جبهه غیرممکن است روزنامه روس: ترامپ برخلاف ادعایش نتوانست مناقشه اوکراین را حل کند روسیه: هرگز از نظرات سازنده برای حل‌ مناقشه اوکراین صرف‌نظر نکرده‌ایم

فقدان پیش‌شرط‌های لازم برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین

سخنگوی کرملین در نشست خبری خود اشاره کرد که در حال حاضر پیش‌شرطی برای حل‌وفصل مسالمت‌آمیز درگیری میان روسیه و اوکراین وجود ندارد. او گفت: «در حال حاضر با توجه به مواضع مقامات کی‌یف، هیچ پیش‌شرطی برای خوش‌بین بودن به حل‌وفصل مسالمت‌آمیز این مناقشه وجود ندارد و تحولات در جبهه‌ نبرد نیز به‌خوبی برای همه مشخص است و عملیات ویژه نظامی تا رسیدن به اهداف تعیین شده آن ادامه خواهد داشت.»

دیمیتری پسکوف یادآور شد مسکو تلاش‌های کشورهایی را که می‌کوشند به حل‌وفصل اوضاع کمک کنند، بسیار ارج می‌نهد. او به خبرنگاران گفت: «تعداد چنین کشورهایی اندک است و به همین دلیل ما برای تلاش‌های کشورهایی که تمایل صادقانه‌ای برای کمک به روند حل‌وفصل نشان می‌دهند، ارزش زیادی قائلیم. البته تعداد آنها کم است و شاید همین امر تلاش‌های آنها را مهم‌تر و ارزشمندتر می‌کند.»

سخنگوی کرملین همچنین اعلام کرد که هفته آینده در مسکو در انتظار دبیر واتیکان در امور بین‌الملل هستند. البته به گفته وی، در حال حاضر دیدار این مقام اروپایی با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه برنامه‌ریزی …



 واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۳۹ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، لورا روزن روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی بیان کرد: اعمال تحریم‌های اقتصادی بیشتر، با عناوین مختلف به این معناست که ما می‌خواهیم نشان دهیم که در حال انجام اقدامی هستیم تا مجبور نشویم دوباره به تشدید تنش‌های نظامی روی آوریم و این به دلیل اتمام موشک‌های دفاعی است.

رابرت مالی نماینده آمریکا در امور ایران تاکید کرد: کمتر چیزی به اندازه این تصور که «اگر فشار اقتصادی جواب نداد، فشار اقتصادی بیشتر حتماً جواب خواهد داد» می‌تواند فریبنده و در عین حال مغالطه‌آمیز باشد.

وی بیان کرد: ایران ممکن است تلاش کند این دوره را پشت سر بگذارد و امیدوار باشد ترامپ بار دیگر موضع خود را ۱۸۰ درجه تغییر دهد، یا ممکن است واکنش تهاجمی نشان دهد و تلاش کند این درد و هزینه را به دیگران نیز منتقل کند.

جک راید، سناتور دموکرات آمریکا نیز گفت: ایران هم در عرصه انرژی جهان تاثیرگذار است و هم در مقابل فشار سکوت نخواهد کرد. اگر تهران تحت فشار شدیدی قرار بگیرد، در منطقه حملاتی انجام خواهد داد.

سفیر سابق آمریکا در اراضی اشغالی تاکید کرد: تهدیدات ترامپ به احتمال زیاد عمدتاً جوسازی و توخالی است. ابزار‌های چندانی برای چنین اقدامی وجود ندارد که استفاده از آنها مستلزم تحمل اقدامات تلافی‌جویانه علیه آمریکا نباشد.

وی بیان کرد:، اما حتی اگر این تهدید‌ها عملی و جدی باشند، باز ایران هم آمادگی تحمل هزینه و فشار را دارد و هم ابزار‌هایی در اختیار دارد که می‌تواند با آنها به آمریکا، شرکای آمریکا و اقتصاد جهانی آسیب وارد کند.

سفیر سابق آمریکا ادامه داد: چه ترامپ به سمت تشدید نظامی برود و چه اقدام اقتصادی، ظاهراً هرگز درک نمی‌کند که تشدید تنش یک‌طرفه نیست و ایران نیز قدرت و اختیار عمل دارد و می‌تواند واکنش نشان دهد.

آرنولد برنارد تحلیل گر فرانسوی نیز تصریح کرد: تقریباً مطمئنم که منظور از هر کشوری، شامل چین نمی‌شود. سخت است تصور کنیم آمریکا فقط چند هفته پیش از سفر شی جین‌پینگ، بخواهد علیه چین «D-Day اقتصادی» اعلام کند.

وی اضافه کرد: در ماه مه، آمریکا تلاش کرد برخی پالایشگاه‌های چینی را به دلیل خرید نفت ایران تحریم کند. وزارت بازرگانی چین نیز در واکنش، یک «دستور ممنوعیت» رسمی صادر کرد که …



 واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران
۴۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران

به گزارش تابناک؛ لورا روزن، خبرنگار ارشد المانیتور به وعده اعمال تحریم های شدیدتر علیه ایران توسط ترامپ واکنش نشان داد.

او در این باره نوشته است: ما کاری انجام می‌دهیم تا مجبور نشویم دوباره به تشدید نظامی روی بیاوریم (عمدتاً به این خاطر که موشک‌های رهگیرمان تمام شده، و شاید هم تشدید نظامی جواب نمی دهد)



 فریمن: ترامپ مانند یک کودک دو ساله رفتار می‌کند / ادعای کنترل تنگه هرمز مزخرف است + فیلم
۵۰ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

فریمن: ترامپ مانند یک کودک دو ساله رفتار می‌کند / ادعای کنترل تنگه هرمز مزخرف است + فیلم

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، چاس فریمن با انتقاد شدید از رویکرد دونالد ترامپ، وی را به جای یک رئیس‌جمهور، به «هیولا» تشبیه کرد و تأکید نمود که رفتار او در عرصه بین‌المللی، نامنظم و ناشی است.

او تصریح کرد که در شرایط فعلی، ایالات متحده بدون اعزام نیروی زمینی قادر به دستیابی به هیچ دستاورد قابل توجهی در روابط خارجی نخواهد بود.

این تحلیل‌گر ارشد با اشاره به نقش کلیدی سلطنت عمان به عنوان میانجی، ابراز تأسف کرد که ترامپ به جای بهره‌گیری از این دیپلماسی مؤثر، به تهدید عمان روی آورده است؛ در حالی که عمان و ایران در تلاش برای تدوین یک طرح بلندمدت جهت تضمین باز ماندن تنگه هرمز هستند.

فریمن در تندترین بخش اظهارات خود، ادعا‌های ترامپ مبنی بر کنترل تنگه هرمز را «مزخرف» نامید و افزود: «او مانند یک کودک دو ساله است که واقعیت را نمی‌پذیرد، کج‌خلقی می‌کند و به همین دلیل تمام اعتبار خود را در سطح جهانی از دست می‌دهد.»

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تهدید اردوغان توسط اسرائیل؛ این ماجراجویی برایت خطرناک است
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید اردوغان توسط اسرائیل؛ این ماجراجویی برایت خطرناک است

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه تنش‌های فزاینده با آنکارا، رجب طیب اردوغان، رئس جمهوری ترکیه را متهم کرد که با اقدامات خود این کشور را وارد «ماجراجویی‌های خطرناک» در سوریه کرده است.
 سوریه؛ خط مقدم تقابل
سایت ایران آنلاین

سوریه؛ خط مقدم تقابل

ترکیه روز چهارشنبه آنچه را که «ادعاهای غیرقابل قبول» اسرائیل درباره موضع نظامی این کشور در سوریه خواند، به‌شدت رد کرد. این واکنش پس از آن صورت گرفت که رژیم اسرائیل یک پایگاه هوایی سوریه در نزدیکی مرز ترکیه را بمباران کرد و مدعی شد سوریه در آستانه موافقت با استقرار نیروهای ترکیه در این پایگاه بوده است.
 آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران
سایت هم میهن

آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران ۱۸ نظامی آمریکایی کشته و ۷۵۷ نظامی نیز مجروح شده‌اند.
 بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!
سایت تابناک

بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!

از افزایش هزینه‌های دفاعی که آمریکا برای ادامه جنگ دونالد ترامپ علیه ایران، که نزدیک به شش ماه است ادامه دارد، به آن متکی است، گرفته تا تلاش برای کاهش هزینه...
 صف‌آرایی‌های جدید در سپهر سیاسی ایالات متحده
روزنامه دنیای اقتصاد

صف‌آرایی‌های جدید در سپهر سیاسی ایالات متحده

دنیای اقتصاد: رقابت‌های درون‌حزبی روز سه‌شنبه در ایالت‌های فلوریدا، آلاسکا و وایومینگ، تصویر روشنی از صف‌آرایی‌های جدید در سپهر سیاسی آمریکا ارائه داد. در فلوریدا، جایی که رای‌دهندگان برای انتخاب جانشین ران دی‌سانتیس آماده می‌شوند، جمهوری‌خواهان یکی از متحدان نزدیک دونالد ترامپ را برگزیدند و در اردوگاه رقیب، دموکرات‌ها به چهره‌ای رای دادند که پیش‌تر به دلیل سیاست‌های ترامپ از حزب جمهوری‌خواه جدا شده بود. همزمان، سوسیالیست‌های دموکراتیک با پیروزی انجی نیکسون در رقابت مقدماتی سنا در فلوریدا، بار دیگر نفوذ فزاینده خود را به رخ کشیدند، هرچند دو نماینده فعلی دموکرات در مجلس نمایندگان توانستند از سد …
 سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود
سایت دیدارنیوز

سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود

اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، گفت که به اسرائیل توضیح داده است که کشورش هیچ برنامه‌ای برای ایجاد یک پایگاه نظامی ترکیه در پایگاه هوایی ابوظهور ندارد.
 عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد - تسنیم

وزیر امور خارجه در واکنش به تهدیدات آمریکا علیه ایران نوشت که سیاست‌های شکست خورده بازهم شکست می‌خورد.
 تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان
سایت دیدارنیوز

تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...