قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۲۱ ساعت قبل

توانیر: خسارت لوازم برقی مشترکان به‌سرعت پرداخت می‌شود

رداخت خسارت لوازم برقی مشترکان برق وارد مرحله تازه‌ای شده و توانیر می‌گوید پرونده‌های خرد و کم‌حجم در اولویت تسویه قرار می‌گیرند. هم‌زمان، سقف پرداخت بیمه خس...
 توانیر: خسارت لوازم برقی مشترکان به‌سرعت پرداخت می‌شود

توانیر با افزایش سقف جبران خسارت و اولویت‌دادن به پرونده‌های جزئی، زمان تازه‌ای برای تسویه زیان مشترکان اعلام کرد.

به‌ گزارش ایسنا، پرداخت خسارت لوازم برقی مشترکان برق وارد مرحله تازه‌ای شده و توانیر می‌گوید پرونده‌های خرد و کم‌حجم در اولویت تسویه قرار می‌گیرند. هم‌زمان، سقف پرداخت بیمه خسارت با منابع تازه بالا رفته و برای بخشی از پرونده‌ها زمان‌بندی جدیدی تعیین شده است.

عبدالامیر یاقوتی، مدیرکل مدیریت انرژی و برنامه‌ریزی امور مشتریان توانیر، مجموع پرونده‌های ثبت‌شده خسارت لوازم برقی مشترکان را حدود ۱۱ هزار پرونده اعلام کرد و گفت از میان آنها ۶۷۰ پرونده هنوز در دست بررسی مانده است. او توضیح داد که با ثبت ۳۶۰۰ پرونده در سال جاری، ۹۴۹ پرونده نیز برای رفع‌نقص و پرداخت آماده شده‌اند.

یاقوتی از پرداخت حدود ۳۵۰ میلیارد تومان از خسارت‌ها تاکنون خبر داد و توضیح داد که سقف پرداخت بیمه خسارات مشترکان از حدود ۶۰۰ میلیارد تومان به حدود هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. به گفته او، این افزایش با اضافه شدن ۴۰۰ میلیارد تومان از منابع در اختیار توانیر انجام شده؛ فرایندی که به‌گفته این مقام مسئول، حدود ۲۰ روز طول کشیده و یکی از دلایل تاخیر در پرداخت‌های امسال بوده است.

او در توضیح روند پرداخت گفت: «پرداخت خسارت‌های کم‌حجم و جزئی مشترکان ناشی از نوسانات شبکه، اولویت نخست این دفتر است و به سرعت از سوی شرکت بیمه‌گر انجام خواهد شد.»

یاقوتی در بخش دیگری از توضیحات خود مدت زمان رسیدگی به ثبت و ارسال مدارک به بیمه‌گر را، در صورت کامل بودن پرونده، کمتر از ۲ ماه دانست و تأکید کرد پرداخت تنها با اعلام شماره شبا از سوی زیان‌دیده انجام می‌شود. او افزود تا ۱۵ مرداد جاری نزدیک به ۳۵۰ میلیارد تومان که شامل سهم بیمه‌گر هم می‌شود، پرداخت شده است.

به‌ گفته مدیرکل مدیریت انرژی و برنامه‌ریزی امور مشتریان توانیر، قراردادهای بیمه هر سال از طریق مناقصه بسته می‌شود. او گفت پس از مشخص شدن بیمه‌گر، تلاش می‌شود سامانه توانیر به‌سرعت به سامانه بیمه‌ای متصل شود تا هم‌زمان با رسیدگی به پرونده‌ها، چارچوب‌های عملیاتی و سرویس‌دهی به مشترکان در کوتاه‌ترین زمان ممکن آغاز شود.

یاقوتی ابراز امیدواری کرد که پرداخت خسارت‌های جزئی مشترکان از اواسط مهر امسال شروع شود و روند …



 پایان یک قرن حضور کنسولگری هند در زاهدان | ساختمان کنسولگری حفظ می‌شود؟
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پایان یک قرن حضور کنسولگری هند در زاهدان | ساختمان کنسولگری حفظ می‌شود؟

با انتقال کنسولگری هند از زاهدان به مشهد پس از یک قرن، اقداماتی برای حفاظت از ساختمان قدیمی کنسولگری هند در زاهدان به دلیل واقع شدن در بافت تاریخی زاهدان انجام می‌شود.

 درگیری با قاچاقچیان سلاح جنگی در مرز شرقی کشور
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری با قاچاقچیان سلاح جنگی در مرز شرقی کشور

مرزداران سیستان و بلوچستان پس از شناسایی منطقه در جریان یک عملیات، با قاچاقچیان مسلح درگیر شدند.

 صدای نسل Z یک تشریفات روی کاغذ نیست، بلکه یک جریان واقعی است
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

صدای نسل Z یک تشریفات روی کاغذ نیست، بلکه یک جریان واقعی است

نسل Z دیگر صرفا مخاطب سیاستگذاری و اطلاع‌رسانی نیست؛ نسلی است که با زبان، ابزار و منطق ارتباطی متفاوتی وارد میدان شده و انتظار دارد در تصمیم‌ها و روایت‌های رسمی نیز دیده و شنیده شود.

 تانزانیا؛ کیلوا تا فرهنگ زنده
۶ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

تانزانیا؛ کیلوا تا فرهنگ زنده

بررسی پیوند میراث تاریخی بنادر کیلوا با فرهنگ زنده تانزانیا؛ نگاهی به تداوم فرهنگ سواحیلی در پارچه کانگا، غذای اوگالی و موسیقی خیابانی سینگلی.

 کاظمی: همه ظرفیت‌های آموزش‌وپرورش برای آغاز سال تحصیلی حضوری آماده است
۱۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کاظمی: همه ظرفیت‌های آموزش‌وپرورش برای آغاز سال تحصیلی حضوری آماده است

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به آماده‌سازی گسترده فضاهای آموزشی، نیروی انسانی، تجهیزات و زیرساخت‌های مدارس گفت: همه ظرفیت‌های آموزش‌وپرورش برای آغاز یک سال تحصیلی آرام و حضوری آماده است.

 ESG و سهم انسان از ارزش
۶ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

ESG و سهم انسان از ارزش

بررسی نقش دستمزد معیشتی در ESG؛ چرا پایداری زنجیره تأمین بدون تأمین زندگی شایسته کارگران و کشاورزان کامل نیست؟



اقتصاد، خشم و سلامت روان
روزنامه پیام ما

اقتصاد، خشم و سلامت روان

تحلیل روان‌شناختی تأثیر فشار اقتصادی بر روابط خانوادگی. چگونه ناتوانی مالی به خشم تبدیل شده و صمیمیت و گفت‌وگو را در خانه از بین می‌برد.
زنان و بحران آب ایران
روزنامه پیام ما

زنان و بحران آب ایران

مهتا بذرافکن در نشست انجمن جامعه‌شناسی ایران از نابرابری جنسیتی در حکمرانی آب، غیبت زنان در تصمیم‌گیری و پیوند آب با عدالت اجتماعی گفت.
الگوی اقلیمی گردشگری برای مد
روزنامه پیام ما

الگوی اقلیمی گردشگری برای مد

صنعت مد برای تاب‌آوری اقلیمی باید از تجربیات گردشگری لوکس بیاموزد؛ ادغام حفاظت از طبیعت در برنامه‌ریزی، شفافیت زنجیره تأمین و مشارکت جوامع محلی.
جیب خالی و بدهی‌های خیالــــی
روزنامه پیام ما

جیب خالی و بدهی‌های خیالــــی

بررسی سه‌دهه تلاش برای حفاظت از یوزپلنگ آسیایی در زیستگاه‌های ایران؛ از توران تا کویر. روایتی از چالش‌های بقا، انقراض و امید به آینده این گونه.
دماوند را نمی‌توان فقط با
روزنامه پیام ما

دماوند را نمی‌توان فقط با

|پیام ما | سال‌هاست وقتی از دماوند حرف می‌زنیم، دو تصویر متفاوت پیش چشم ما قرار می‌گیرد؛ یک تصویر، همان قله سپید و باشکوهی است که از اسطوره و ادبیات تا حافظه جمعی ایرانیان امتداد پیدا کرده و تصویر…
آیین‌نامه حفاظت از تالاب‌ها
روزنامه پیام ما

آیین‌نامه حفاظت از تالاب‌ها

هیئت وزیران آیین‌نامه حفاظت از تالاب‌ها را اصلاح کرد. طبق این مصوبه، وزارت نیرو مکلف به تأمین حقابه شد و سازوکار جدید محاسبه خسارت زیست‌محیطی تدوین گشت.