
به گزارش ایلنا، تقابل استقلال و فولاد در سالهای اخیر معمولا مسابقهای کمگل و نزدیک بوده است. در پنج دیدار گذشته دو تیم، استقلال سه بار به پیروزی رسیده، فولاد یک برد به دست آورده و یک مسابقه نیز بدون گل به پایان رسیده است.
وجه مشترک بخش زیادی از این دیدارها، فاصله کم در نتیجه نهایی بوده است؛ به طوری که چهار مسابقه از پنج بازی اخیر یا با اختلاف یک گل خاتمه یافته یا هیچ گلی در آن به ثمر نرسیده است.
اولین مسابقه این بازه در آذر ۱۴۰۲ و در اهواز برگزار شد؛ دیداری که دو تیم در پایان ۹۰ دقیقه نتوانستند دروازه یکدیگر را باز کنند و به تساوی بدون گل رضایت دادند.
استقلال در ادامه و در دیداری که چند ماه بعد در تهران برگزار شد، با یک گل از سد فولاد گذشت. آبیپوشان در آذر ۱۴۰۳ نیز در اهواز عملکرد بهتری داشتند و با پیروزی ۲ بر صفر زمین مسابقه را ترک کردند. این نتیجه همچنان پرگلترین برد یکی از دو تیم در پنج تقابل اخیر محسوب میشود.
فولاد در فروردین سال گذشته توانست روند موفق استقلال را متوقف کند. شاگردان تیم خوزستانی در تهران با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسیدند و تنها برد خود برابر استقلال در پنج بازی اخیر را ثبت کردند. فولاد در آن مسابقه با اتکا به سازمان دفاعی مناسب، اجازه نداد بازیکنان استقلال فضای کافی برای خلق موقعیت پیدا کنند و برتری خود را تا پایان حفظ کرد.
آخرین رویارویی رسمی دو تیم نیز در آذر سال گذشته انجام شد؛ مسابقهای که استقلال با یک گل پیروز شد. …












