قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

حسینی: نساجی نیاز به زمان دارد

سرمربی نساجی مازندران پس از شکست مقابل استقلال با اشاره به افت تیمش در دقایق پایانی گفت این اتفاق مشابه دیدار نخست فصل تکرار شده، اما تأکید کرد با ادامه کار و رفع نقاط ضعف می‌توان شرایط تیم را تغییر داد.
 حسینی: نساجی نیاز به زمان دارد

به گزارش ایلنا،  مجتبی حسینی پس از شکست یک بر صفر نساجی مازندران مقابل استقلال در نشست خبری اظهار داشت: بازی خوبی انجام دادیم و در بخش زیادی از مسابقه کنترل مناسبی داشتیم، اما متأسفانه اتفاقی مشابه بازی اول برای ما تکرار شد و از حدود دقیقه ۷۵ افت کردیم. در هر دو مسابقه نیز روی ضربات کرنر در دقایق پایانی گل خوردیم. سرمربی نساجی با وجود شروع بدون امتیاز تیمش در دو هفته ابتدایی، نسبت به آینده ابراز امیدواری کرد و گفت: نباید ناامید شویم. این امکان را داریم که تیم را در مسیر مناسبی قرار دهیم و مطمئن هستم با همدلی بیشتر و کار مستمر می‌توانیم شرایط را تغییر دهیم.

حسینی همچنین از حمایت هواداران نساجی تقدیر کرد و افزود: حضور هواداران ما بسیار ارزشمند بود. آنها تا آخرین لحظه تیم را تشویق کردند و امیدوارم در هفته‌های آینده بتوانیم با نتایج بهتر پاسخ این حمایت را بدهیم و آنها را خوشحال کنیم.

وی در واکنش به انتقادها درباره عملکرد خط حمله و نیاز نساجی به یک مهاجم تمام‌کننده اظهار داشت: بازیکنانی که در اختیار داریم نفرات تیم هستند و دقیقاً نمی‌دانم منظور از مهاجم زهردار چیست. ما موقعیت‌های زیادی نداشتیم که بتوان گفت مهاجمی آنها را از دست داده است. به اندازه توانمان موقعیت ایجاد کردیم و باید برای افزایش کیفیت کار هجومی تلاش کنیم.

سرمربی نساجی ادامه داد: مشکلاتی در تیم وجود دارد که باید با تمرین برطرف شود. به نظرم درست نیست که دائماً بازیکنان را مقصر بدانیم. باید نقاط ضعف را شناسایی کنیم و با تمرین و کار بیشتر آنها را کاهش دهیم.

حسینی در پاسخ به پرسشی درباره جدایی دانیال ایری و کسری طاهری، ترجیح داد وارد جزئیات این موضوع نشود و گفت: شرایط به شکلی پیش رفت که آنها از تیم جدا شدند و بیشتر از این نمی‌توانم درباره این مسئله صحبت کنم.

در ادامه، مدیر رسانه‌ای نساجی نیز از خبرنگاران خواست پرسش‌های خود را به مسائل مربوط به مسابقه اختصاص دهند و تأکید کرد که درباره جدایی این دو بازیکن پیش از این توضیحاتی ارائه شده است.

یکی از خبرنگاران با اشاره به جوان بودن ترکیب نساجی و افت تیم در دقایق پایانی، احتمال نیاز این تیم به یک هافبک برای ایجاد ارتباط بهتر میان خطوط دفاع و میانی را مطرح کرد. حسینی در واکنش به این صحبت‌ها گفت: خودتان تقریباً تمام نکات را مطرح کردید و با صحبت‌هایتان موافقم.

سرمربی نساجی درباره نگرانی هواداران از نتایج ضعیف در هفته‌های ابتدایی نیز اظهار داشت: تیم ما بد نیست، اما برای رسیدن به شرایط مطلوب به زمان نیاز دارد. در فصل گذشته هم زمانی که در آلومینیوم اراک بودم، سه بازی نخست را واگذار کردیم، اما بعد از آن چهار مسابقه متوالی را بردیم و حتی به صدر جدول رسیدیم. فوتبال فراز و نشیب زیادی دارد و مهم این است که مسیر درست را انتخاب کنیم.

حسینی افزود: اگر مسیر درستی نداشته باشیم، کار دشوار خواهد شد، اما با همدلی و تلاش می‌توانیم از این شرایط عبور کنیم. امیدوارم این نتایج تلخ خیلی زود پشت سر گذاشته شود.

وی در پایان درباره احتمال جذب بازیکنان جدید برای تقویت نساجی گفت: در حال بررسی این موضوع هستیم.        

  انتهای پیام/



۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

نتیجه‌گیری معکوس در نمایندگان لیگ آزادگان/ طلسم نساجی کی می‌شکند؟ - پارس فوتبال

 در هفته دوم، مس شهر بابک اولین امتیاز تاریخ خود در لیگ برتر را گرفت. آن هم با کامبک و یک سولو گل تماشایی، صنعت نفت همان هفته اول امتیاز گرفته بود و این هفته هم مساوی کرد، به این ترتیب فقط نساجی از جمع سه تیم صعود کننده از لیگ آزادگان تا الان امتیاز ندارد!

 با نیمه کاره ماندن لیگ ۲۵ تصمیم بر آن شد که فصل ۲۶ با ۱۸ تیم برگزار و حکم به صعود سه تیم از لیگ آزادگان داده شد. نساجی به عنوان قهرمان و مس شهر بابک به عنوان نایب قهرمان، اتوماتیک و به روال همیشه جواز صعود گرفتند و قرار شد بین تیم سوم لیگ ۱ یعنی صنعت نفت، با تیم انتهای جدول لیگ ۲۵ یعنی مس رفسنجان، پلی آف برگزار شود اما مس شرکت نکرد و این سهمیه به آبادان رسید.

 اما حالا در پایان هفته دوم لیگ بیست و ششم، تیم‌های تازه صعود کرده از لیگ یک آزادگان برعکس جایگاه جدولی فصل قبل خود نتیجه گرفته اند. صنعت نفت آبادان که تیم سوم فصل قبل لیگ آزادگان بود در همان هفته اول امتیازی از ملوان گرفت در حالی که نساجی در سیرجان و مس شهر بابک در تهران به ترتیب مغلوب گل گهر و استقلال شدند.

 در هفته دوم مس شهر بابک در خانه اولین امتیاز فصل را از خیبر گرفت اما نساجی در قائمشهر مغلوب استقلال شد. این شانس آبی‌ها بود که در دو هفته اول با دو تیم تازه صعود کرده روبرو شدند، تیم‌هایی که بنا به تجربه تاریخی لیگ برتر، معمولا کاندیداهای اصلی سقوط و بازگشت به سطح پایین‌تر هستند. آنها که اگر امتیازات آسان‌تر ابتدای فصل را از دست بدهند، دور برگشت با هر تغییر و تحول و هر میزان هزینه ، کار سختی برای بقا دارند.

 حالا در آستانه شروع هفته سوم، از جمع سه تیم تازه صعود کرده صنعت نفت با دو مساوی ۲ امتیاز دارد، مس شهربابک یک امتیاز و نساجی با شکست در هر دو بازی، تنها تیم بدون امتیاز این جمع است. تیمی که با قاطعیت فصل قبل قهرمان لیگ آزادگان شد و قبل از اقامت یک ساله در لیگ آزادگان، ۶ فصل در سطح اول فوتبال و لیگ برتر حضور داشت.

 آژیر خطر برای نماینده مازندران به صدا درآمده است!




 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.