قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

فجر انرژی در مسیر تبدیل‌شدن به هاب انرژی/ ظرفیت تولید برق فجر به ۳۱۰۰ مگاوات خواهد رسید/بازگشت ۲۱۰۰ مگاوات برق تا پایان ۱۴۰۶

مدیر پروژه‌های بازسازی و نوسازی شرکت فجر انرژی، از پیشرفت چشمگیر عملیات آواربرداری و جداسازی تجهیزات در نیروگاه‌های فجر ۱ و ۲ خبر داد و گفت: هم‌زمان با پیشروی عملیات در هر دو نیروگاه، پروژه فجر ۲ با ۴۵ درصد و نیروگاه فجر ۱ با ۳۸ درصد از برنامه عملیات آواربرداری را پشت سر گذاشته‌اند. بر اساس پیش‌بینی انجام‌شده، عملیات آواربرداری در فجر ۲ طی دو ماه آینده و در فجر ۱ طی چهار ماه آینده، با لحاظ شرایط امنیتی کشور، تکمیل خواهد شد.
 فجر انرژی در مسیر تبدیل‌شدن به هاب انرژی/ ظرفیت تولید برق فجر به ۳۱۰۰ مگاوات خواهد رسید/بازگشت ۲۱۰۰ مگاوات برق تا پایان ۱۴۰۶

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی شرکت فجر انرژی خلیج‌فارس، علی پناه بهنمیری با اشاره به برنامه بازسازی و احداث ظرفیت جدید نیروگاهی اظهار داشت: شرکت مپنا به عنوان پیمانکار نیروگاه فجر ۱ انتخاب شده و قرارداد احداث نیروگاه جدید در این ناحیه در مرحله نهایی شدن است. همچنین عملیات تجهیز کارگاه از هفته گذشته آغاز شده و بر اساس برنامه زمان‌بندی، بخشی از ظرفیت جدید نیروگاه فجر ۱ تا پایان سال ۱۴۰۶ وارد مدار تولید خواهد شد.

وی افزود: هم‌زمان، در نیروگاه فجر ۲ نیز برنامه احداث ظرفیت جدید در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود در مجموع، با بازگشت ظرفیت نیروگاهی در دو ناحیه، حدود ۲۱۰۰ مگاوات برق تا پایان سال ۱۴۰۶ به مدار تولید بازگردد.

علی پناه با اشاره به برنامه توسعه ظرفیت مورد نیاز شرکت‌های منطقه تصریح کرد: مناقصه عمومی برای احداث ظرفیت ۱۶۲۰ مگاوات سیکل ترکیبی در نیروگاه فجر ۲ برگزار شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریورماه پیمانکار پروژه انتخاب و عملیات احداث آغاز شود. با تکمیل این ابرپروژه‌ها، ظرفیت تولید برق فجر انرژی به حدود ۳۱۰۰ مگاوات خواهد رسید و این شرکت بیش از پیش به یک هاب بزرگ انرژی برای صنایع پتروشیمی منطقه و کشور تبدیل خواهد شد.

مدیر پروژه‌های فجر انرژی در پایان با تأکید بر اهمیت این پروژه ملی، از نهادهای مسئول و سازمان‌های صادرکننده مجوز خواست با تسریع در روند اخذ مجوزها، از اجرای این ابرپروژه و توسعه زیرساخت‌های انرژی منطقه حمایت و پشتیبانی ویژه کنند.

  انتهای پیام/





 تعلل بورس پشت مرز 6میلیونی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تعلل بورس پشت مرز 6میلیونی

دنیای اقتصاد: بورس تهران در هفته گذشته اگرچه توانست با ثبت بازدهی ۳.۸درصدی، مسیر صعودی خود را ادامه دهد، اما در عبور از مرز روانی ۶میلیون واحد ناکام ماند. افزایش عرضه‌ها در نزدیکی این سطح، مانع از تداوم رشد شاخص کل شد؛ سطحی که از نگاه برخی تحلیلگران می‌تواند به مقاومتی مهم برای بازار تبدیل شود. در مقابل، آرام‌تر شدن فضای ریسک¬ها می‌تواند عبور از این مرز را تسهیل کند. با این حال، رشد نزدیک به ۱۴۰درصدی بازدهی یکساله بورس و سبقت آن از تورم، احتمال اصلاح کوتاه‌مدت نماگرهای سهامی را نیز افزایش داده است.

 هشدار اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به سواحل کالیفرنیا
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به سواحل کالیفرنیا

ای‌بی‌سی‌نیوز مدعی شده است اف‌بی‌آی در هشداری به پلیس کالیفرنیا درباره احتمال حمله پهپادی ایران به اهدافی در این ایالت هشدار داده است؛ ادعایی که بر پایه اطلاعاتی تأییدنشده مطرح شده است.

 انتقاد شدید شومر از ماجراجویی نظامی ترامپ و بحران اقتصادی آمریکا
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

انتقاد شدید شومر از ماجراجویی نظامی ترامپ و بحران اقتصادی آمریکا

شومر ضمن انتقاد از جنگ طلبی‌های ترامپ، وضعیت معیشت، بهداشت و درمان او را زیر سوال برد.

 الجزیره: اهرم فشار ترامپ بر پکن و مسکو، دو شریک تجاری مهم ایران، محدود است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

الجزیره: اهرم فشار ترامپ بر پکن و مسکو، دو شریک تجاری مهم ایران، محدود است

الجزیره نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تهدید کرده است هر کشوری را که به ایران یک «راه نجات اقتصادی» ارائه دهد، از نظر مالی مجازات خواهد کرد. او همچنین از آغاز یک «روز D اقتصادی» علیه تهران سخن گفته است.

 هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!
۱ ساعت قبل / سایت الف

هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!

بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه‌شده مشارکت می‌کنند. بسیاری از این نظرات، گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن‌ها نسبت به وقایع روز است. گزیده‌ای از نظرات مخاطبان را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.

 چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد