قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

بیش از ۷۸۰۰ دیدار از خانواده معظم شهدا و مجروحین در طرح ملی نهضت دیدار

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس قرارگاه جنگ تحمیلی رمضان در بنیاد گفت: بیش از ۷۸۰۰ دیدار از خانواده معظم شهدا و مجروحین عزیز انجام شده است. با توجه به تأکیداتی که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در اولین بیانیه داشتند مبنی بر اینکه دیدار از خانواده معظم شهدا و تکریم این خانواده‌ها انجام شود، همه مسئولان ستادی و استانی در طرح ملی نهضت دیدار مشارکت فعال داشتند.
 بیش از ۷۸۰۰ دیدار از خانواده معظم شهدا و مجروحین در طرح ملی نهضت دیدار

  به گزارش ایلنا به نقل  از ایثار، فریده اولاد قباد در نشست خبری که سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد، ضمن تقدیر از اصحاب رسانه، خبرنگاران و تصویربرداران، اظهار داشت: اصحاب رسانه دیده‌بان شفافیت هستند و در همه شرایط، به‌ویژه در جنگ ۱۲ روزه، حوادث دی‌ماه و جنگ رمضان، در کنار ما بودند و بازتاب خبرها و واقعیت‌های جنگ را به مردم عزیز ما و بعضاً حتی فراتر از مرزها منتقل کردند که از این بابت بسیار سپاسگزار هستم.

رئیس قرارگاه جنگ تحمیلی رمضان در بنیاد به ارائه آماری از شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه و جنگ تحمیلی رمضان پرداخت و درباره روند احراز شهدا نیز اظهار کرد: دکتر موسوی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثاگران در همان ابتدای نهم اسفندماه، زمانی که رهبر شهیدمان و تعدادی از نیروهای نظامی ما و مردم بی‌گناه به شهادت رسیدند، قرارگاه جنگ تحمیلی رمضان را تشکیل داد و کمیته‌های تخصصی در این قرارگاه شکل گرفت که هرکدام از این کمیته‌ها بر حسب وظایفی که داشتند، باید در همان ابتدای روزهای جنگ وظایف خود را انجام می‌دادند. حتی بعضاً همکاران ما به صورت شبانه‌روزی حضور داشتند.

وی افزود: کمیته احراز در این قرارگاه جنگ تشکیل شد و دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌هایی که در راستای تشییع شهدا و مجوزهای لازم بود، به مدیران کل استان‌ها ارسال شد تا بتوانند در اسرع وقت مراحل مربوطه را انجام دهند. به همراه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، مشاورین و مدیرکل پذیرش، بازدیدی از معراج شهدای تهران داشتیم.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: احراز شهدای نظامی ما در یگان‌ها انجام و برای تطبیق به بنیاد ارسال می‌شود. برای احراز شهدای غیرنظامی، این کار در شورای تأمین استان و بر اساس آیین‌نامه‌ای که وجود دارد صورت می گیرد و پرونده‌ها برای بنیاد ارسال می‌شود. همکاران ما تلاش کرده‌اند حتی در بازه زمانی ۲۴ تا ۴۸ ساعت بتوانند تطبیق پرونده‌های احراز شهدا و مراحل برقراری حقوق یا حتی برقراری مستمری برای والدین عزیز شهدا انجام شود.

وی با اشاره به فعالیت کمیته مددکاری و مشاوره در جنگ تحمیلی رمضان، گفت: علاوه بر کمیسیون احراز، از طریق کمیته مددکاری و مشاوره، بیش از ۷۸۰۰ دیدار از خانواده معظم شهدا و مجروحین عزیز انجام شده است. همه مسئولان ستادی …





 جزییات دستگیری سارقان اتوبان مدرس تهران / پلیس با حضور بموقع شاهکار کرد
۸ ساعت قبل / سایت رکنا

جزییات دستگیری سارقان اتوبان مدرس تهران / پلیس با حضور بموقع شاهکار کرد

حوادث رکنا: مأموران پلیس با استفاده از اطلاعات مردمی، ۲ سارق حرفه‌ای را در اتوبان مدرس دستگیر و از آنان تجهیزات سرقت کشف کردند.

 کاهش نسبی دمای هوا در کشور | 6 شهر در جمع گرمترین های جهان ماندند
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کاهش نسبی دمای هوا در کشور | 6 شهر در جمع گرمترین های جهان ماندند

در روز شنبه ۳۱ مردادماه دمای هوا در بسیاری از استان با کاهش نسبی روبرو شد، چندان که دمای هوا در گرمترین کشور کمتر از ۴۹ درجه سانتی گراد بالای صفر بود.

 پرستاری تخصصی در اولویت وزارت بهداشت
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پرستاری تخصصی در اولویت وزارت بهداشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیدار دکتر عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت و دکتر مداح، مادر پرستاری نوین ایران، بر ضرورت توسعه پرستاری تخصصی، تقویت آموزش‌های حرفه‌ای و بهره‌گیری از ظرفیت پیشکسوتان این حوزه تأکید کرد.

 حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد
۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد

علیرضا زاکانی، شهردار تهران در پاسخ به پرسش تجارت‌نیوز گفت: «حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد.»

 سربازی در لیگ برتر؛ حقیقت یا شایعه؟
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

سربازی در لیگ برتر؛ حقیقت یا شایعه؟

طبق قوانین و مقررات خدمت وظیفه عمومی، کلیه مشمولان ورزشکار همانند سایر مشمولان می‌بایست با ورود به سن مشمولیت وضعیت خدمت سربازی خود را مشخص کنند و با توجه به...

 مگر کسی گفته بود....؟
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

مگر کسی گفته بود....؟

با حساب آقای ازغدی، اگر در موضوع اتهام آقای جمشیدی، رضایتی دوجانبه در کار بوده، دیگر کجای ماجرا خلاف شرع است که شلاق خوردن او را ضروری سازد؟



سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ ]
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر