قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۴۲ ساعت قبل

لزوم تعیین تکلیف فوری سینما هجرت و رفع گره ترافیکی ورودی کرج

رئیس شورای اسلامی شهر کرج با تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف محدوده سینما هجرت، خواستار تسریع در رفع موانع موجود و ساماندهی این بخش از ورودی شهر برای کاهش مشکلات ترافیکی شهروندان شد.
 لزوم تعیین تکلیف فوری سینما هجرت و رفع گره ترافیکی ورودی کرج
به گزارش خبرنگار ایلنا از البرز، مسعود محمدی در دویست‌وچهل‌وهشتمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج، با اشاره به وضعیت ترافیکی محدوده میدان کرج و سینما هجرت، اظهار کرد: تعیین تکلیف این مجموعه و ساماندهی محدوده پیرامونی آن باید با جدیت و در کوتاه‌ترین زمان ممکن دنبال شود.

وی با بیان اینکه محدوده سینما هجرت در یکی از نقاط مهم و پرتردد ورودی کلانشهر کرج قرار گرفته است، افزود: تداوم وضعیت موجود، علاوه بر ایجاد اختلال در تردد شهروندان، می‌تواند بر حجم و شدت گره‌های ترافیکی این محدوده بیفزاید.

رئیس شورای اسلامی شهر کرج تأکید کرد: شهرداری باید موضوع سینما هجرت را با اولویت پیگیری و موانع موجود برای ساماندهی این محدوده را تعیین تکلیف کند تا امکان بهبود جریان ترافیک و تسهیل رفت‌وآمد در این بخش فراهم شود.

محمدی ادامه داد: ساماندهی این نقطه تنها یک موضوع ترافیکی نیست، بلکه به دلیل قرارگیری در محدوده ورودی شهر، در وضعیت منظر شهری و کیفیت ورود و خروج شهروندان و مسافران به کرج نیز تأثیرگذار است.

وی در ادامه با گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، ۲۶ مردادماه را یادآور ایستادگی و مقاومت آزادگان در سال‌های اسارت دانست و گفت: آزادگان با صبر، ایمان و پایداری، دوران دشوار اسارت را پشت سر گذاشتند و پس از بازگشت به کشور، همچنان نماد ایثار و مقاومت باقی ماندند.

رئیس شورای اسلامی شهر کرج خاطرنشان کرد: ملت ایران فداکاری آزادگان و خانواده‌های آنان را فراموش نخواهد کرد و پاسداشت این ایثار، تنها به گرامیداشت یک مناسبت محدود نمی‌شود، بلکه باید در حفظ و انتقال فرهنگ مقاومت به نسل‌های آینده استمرار داشته باشد. انتهای پیام/



 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.

 روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را رد کرد.

 چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

درد پهلو هنگام دویدن، معمولا سمت راست و زیر دنده‌ها را درگیر می‌کند و یک درد ناخوشایند و درعین حال شایع و رایج است. گاهی احساس می‌کنیم که معده و شکم‌مان نیز...

 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 خبر مهم برای متقاضیان وام مسکن/ سقف وام مسکن افزایش پیدا کرد

خبر مهم برای متقاضیان وام مسکن/ سقف وام مسکن افزایش پیدا کرد

اقتصادنیوز: سقف تسهیلات مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم افزایش یافت و وام‌های خرید، ساخت، جعاله و ودیعه مسکن بسته به محل سکونت و وضعیت متقاضی با مبالغ جدید پرداخت می‌شوند.

 قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

دلار امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۸۷٬۰۱۵ (یکصد و هشتاد و هفت هزار و پانزده ) تومان به ۱۸۷٬۰۱۵تومان رسید.

 تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

گزارشگر مسابقه سپاهان و تراکتور تاریخ و محل برگزاری دیدار استقلال و پرسپولیس را لو داد.