قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

جریانی که به هاشمی، ناطق و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است/ چرا افرادی که مقابل وزارت خارجه به عراقچی فحش‌ دادند، احضار نشدند؟

یک فعال سیاسی اصولگرا درباره برخی موضوعات مطرح شده از سوی جریانات تندرو از جمله بحث کودتا گفت: این افراد نگاه سیاسی درستی ندارند و جمهوری اسلامی را صرفاً متعلق به خود و در خدمت خواسته‌هایشان می‌دانند. مگر ممکن است در درون جمهوری اسلامی جریانی به دنبال کودتا باشد؟ چنین ادعایی اساساً ناپسند است. افرادی که تلاش کردند مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از صحنه سیاسی حذف کنند، به آقای ناطق نوری حمله کردند، به آقای علی لاریجانی حملات گسترده‌ای انجام دادند، امروز هم آقای قالیباف و آقای پزشکیان را هدف قرار داده‌اند. هر جریان یا شخصیتی که در برابر آنها بایستد، با بی‌تقوایی کامل مورد هجمه قرار می‌گیرد.
 جریانی که به هاشمی، ناطق و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است/ چرا افرادی که مقابل وزارت خارجه به عراقچی فحش‌ دادند، احضار نشدند؟

منصور حقیقت‌پور، فعال سیاسی اصولگرا، در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره عملکرد تندروها از سانسور اظهارات سران قوه در صدا و سیما تا مطرح کردن بحث کودتا از سوی برخی افراد تریبون‌دار این جریان گفت: در کشور ما یک جریان عقب‌افتاده سیاسی وجود دارد که تنها یک سوی مسائل را می‌بیند و بسیار مشکوک هستند. اینکه این جریان به کدام سفارت وابسته است، در آینده مشخص خواهد شد. این افراد طی دهه‌های گذشته خسارت‌های سنگینی به جمهوری اسلامی وارد کرده‌اند و میلیاردها دلار به کشور زیان رسانده‌اند. به همین دلیل، باید زمینه محاکمه و برخورد قضایی با آنها فراهم شود. ما این افراد را «نئوفرقان» یا «فرقان جدید» می‌نامیم. این جریان میلیاردها دلار به جمهوری اسلامی خسارت زده است

وی گفت: این جریان بر اساس برداشت‌های خود، توانمندی‌های سازمانی و فعالیت‌های سیاسی‌اش، به‌راحتی از جمهوری اسلامی عبور خواهد کرد. از این رو، ما این جریان را سالم نمی‌دانیم، بلکه آن را یک جریان سیاسی عقب‌مانده تلقی می‌کنیم و نظام در زمان مناسب با آنها تسویه حساب خواهد کرد.

حقیقت‌پور ادامه داد: نظام باید برای برخورد با افرادی که هزینه‌های سنگین  حمله به سفارتخانه‌ها و اشغال بی‌قید و شرط تریبون‌های صداوسیما و میادین را بر عهده گرفته‌اند، آمادگی لازم را داشته باشد. ان‌شاءالله روزی فرصت فراهم خواهد شد تا به‌صورت اساسی به این موضوع رسیدگی شود.

این فعال سیاسی درباره برخی موضوعات مطرح شده از سوی این طیف  از جمله بحث کودتا گفت: این افراد نگاه سیاسی درستی ندارند و جمهوری اسلامی را صرفاً متعلق به خود و در خدمت خواسته‌هایشان می‌دانند. مگر ممکن است در درون جمهوری اسلامی جریانی به دنبال کودتا باشد؟ چنین ادعایی اساسا ناپسند است. هنگامی که مسئولان نظام تصمیمی اتخاذ می‌کنند، همه جریان‌های سیاسی باید آن را بپذیرند، به آن احترام بگذارند و اجازه دهند امور بر اساس جمع‌بندی‌های مقامات عالی نظام پیش برود. اما این جریان تنها به دنبال تأمین اهداف و منافع خود است و به اعتقاد من، سرانجام وابستگی‌های آن‌ها آشکار خواهد شد و تاریخ درباره آن قضاوت خواهد کرد. جریانی که به هاشمی، ناطق، لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است

حقیقت پور تصریح کرد: این …



 بازخوانی مسیر تحول روابط اقتصادی قطر و مصر - دیپلماسی ایرانی
۱ دقیقه قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

بازخوانی مسیر تحول روابط اقتصادی قطر و مصر - دیپلماسی ایرانی

عباس عبدالخانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: تجربه روابط قطر و مصر نشان می‌دهد که سیاست و اقتصاد در خاورمیانه دو حوزه جدا از...

 عراقچی: آمریکا دوباره به سیاست‌های شکست‌خورده بازگشته است
۱۱ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

عراقچی: آمریکا دوباره به سیاست‌های شکست‌خورده بازگشته است

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تهدیدهای جدید اقتصادی آمریکا علیه ایران، این رویکرد را تکرار سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن دانست و تأکید کرد تنها راه تعامل با ایران، گفت‌وگو بر پایه احترام و عدالت است.

 کارخانه تولید سوخت صفحه‌ای اصفهان؛ نخستین هدف حملات
۱۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

کارخانه تولید سوخت صفحه‌ای اصفهان؛ نخستین هدف حملات

محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، با اشاره به اهداف حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت: نخستین هدف این حملات، کارخانه تولید سوخت صفحه‌ای در سایت اصفهان بود که سوخت مورد نیاز رآکتور تحقیقاتی تهران را تولید می‌کند

 سفر فرمانده ارتش پاکستان به تهران
۱۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سفر فرمانده ارتش پاکستان به تهران

سخنگوی وزارت خارجه از سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران خبر داد و گفت: این سفر در ادامه مساعی جمیله پاکستان برای کمک به تقویت صلح انجام می‌شود.

 بقائی: فعالیت مداخله‌جویانه دیپلمات‌های فرانسوی در ایران قابل پذیرش نیست
۱۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

بقائی: فعالیت مداخله‌جویانه دیپلمات‌های فرانسوی در ایران قابل پذیرش نیست

سخنگوی وزارت امور خارجه، با تاکید بر ضرورت رعایت اصل عدم مداخله در امور داخلی کشورها گفت: فعالیت مداخله‌جویانه دیپلمات‌های فرانسوی در ایران قابل پذیرش نیست.



وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین

سؤال افکار عمومی روشن است؛ آقای میدری، آن یک هفته‌ای که قرار بود برای درست شدن آسمان وقت بگذارید، دقیقاً چه زمانی تمام شد؟ اگر نتیجه آن وعده، تشکیل ستاد احیا پس از یک سال و آغاز تعمیر پنج هواپیمای زمین‌گیر است، پس تکلیف وعده‌ای که با اطمینان از «درست شدن» شرکت داده شد چه می‌شود؟
خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند
سایت تابناک

خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به استفاده رئیس مجلس عراق از واژه «خلیج عربی» در دیدار با قالیباف، ضمن تأکید بر احترام ایران به مردم و دولت عراق، خواستار...
اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق
سایت فرارو

اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق

محمد عطریانفر گفت: برخی عزیزان، از جمله دبی شعام، اخیراً اظهاراتی مطرح کرده‌اند که دلالت بر نوعی تعارض دارد. به نظر من این تذکرات و تحلیل‌ها باید با دقت بیشتری مطرح شود.
پیمان جبلی به خط پایان رسید؟
سایت فرارو

پیمان جبلی به خط پایان رسید؟

هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما می‌رسد، برخی نام‌های ثابت نیز به‌عنوان کاندیداهای در اختیار گرفتن این پست به رسانه‌ها راه پیدا می‌کنند. در ۱۲ سال گذشته هیچ‌کدام از رؤسای صداوسیما دو دوره به کارشان ادامه ندادند.
سایت فرارو

تصاویر؛ بازگشت رایزن اخراجی ایران از فرانسه

[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!
سایت اطلاعات آنلاین

[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!

دوم تا هشتم شهریور را در تقویم مناسبت‌های رسمی هفته دولت نامگذاری کرده‌اند. شهریور ۱۳۶۰ رئیس جمهوری محمدعلی رجایی، نخست‌وزیر حجت‌الاسلام محمدجواد باهنر و جمعی از مسئولان ارشد کشور در اثر «نفوذ» منافقین و بمبگذاری در نخست‌وزیری به شهادت رسیدند.