
به گزارش ایلنا، برنامه آمادهسازی تیم امید ایران برای حضور در مسابقات آسیایی ناگویا دستخوش تغییر شده است. اردوی این تیم که پیش از این قرار بود از روز دهم شهریور در فیلیپین برگزار شود، در این کشور انجام نخواهد شد و مسئولان در حال بررسی گزینههای جایگزین هستند.
هدف از تغییر محل اردو، انتخاب کشوری است که شرایط آبوهوایی آن به ناگویا و محل برگزاری مسابقات شباهت بیشتری داشته باشد. کادر فنی تیم امید امیدوار است با این تصمیم، بازیکنان در محیطی نزدیکتر به شرایط مسابقات اصلی تمرین کنند و آمادگی مناسبتری به دست آورند.
در همین راستا، امروز نشستی با حضور مهدی تاج، علی تاجرنیا، حجت کریمی و حسین عبدی در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد. احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان نیز در این جلسه حضور داشت و بر حمایت کامل از تیم امید برای حضور قدرتمند در رقابتهای ناگویا تأکید شد.
یکی از محورهای مهم این جلسه، نحوه حضور بازیکنان استقلال …












