قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۴۴ ساعت قبل

امنیت غذایی کشور مثل ساعت کار می‌کند/ جنگ با شدت ادامه دارد

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه افزایش هزینه‌های مواد غذایی ناشی از جنگ بر مردم تحمیل شد اما در تامین کالاهای اساسی و مواد غذایی مشکلی نداشتیم، گفت: جنگ با شدت ادامه دارد چون محاصره دریایی بنادر همچنان ادامه دارد، اما امنیت غذایی در کشور ما مثل ساعت کار می‌کند.
 امنیت غذایی کشور مثل ساعت کار می‌کند/ جنگ با شدت ادامه دارد
به گزارش خبرنگار ایلنا، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی در نشست خبری امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) با یاد شهدای جنگ در مورد عملکرد دولت چهاردهم، گفت: دولت چهاردهم از همان ابتدا با شیطنت‌های اجانب شروع شد و دولت طی این دو سال، هیچ روز آرام و بی‌دغدغه‌ای را نداشت. 

وی ادامه داد: جنگ ۱۲ روزه، جنگ ۴۰ روزه، مکانیسم ماشه و... هرآنچه می‌توانست اتفاق بیفتد بر سر دولت چهاردهم آمد. در بخشی اقلیم هم با ما همراهی نمی‌کرد، به طوری که ما شدیدترین خشکسالی را سال گذشته پشت سر گذاشتیم. 

امنیت غذایی ساعتی دچار اختلال نشد 

وزیر جهاد کشاورزی گفت: لطف خدا بود که ما را در این مسیر کمک کرد. تدابیر رهبری، هماهنگی بین قوا و... موجب شد که این مشکلات را پشت سر بگذاریم. 

نوری افزود: ازآنجا که امنیت غذایی با مردم مستقیما در ارتباط است، حتی یک روز تحمل ناترازی هم ندارد و ساعتی هم نمی‌تواند به تأخیر بیفتد و ازآنجا که دشمنان این اهمیت را می‌دانستند، ضمن جنگ محاصره بنادر را اعمال کردند و هرچه از دستشان برمی‌آمد، کردند. 

وی با تاکید بر اینکه تامین کامل امنیت غذایی در کشور برای یک ساعت در هیچ نقطه‌ای از این مرز و بوم انجام شد، گفت: اما جنگ بر هزینه‌های ما اثر گذاشت و بر مردم تحمیل شد. اما بر تامین مشکلی نداشت. 

محاصره بنادر ادامه دارد 

وزیر جهاد کشاورزی گفت: جنگ با شدت ادامه دارد چون محاصره دریایی بنادر همچنان ادامه دارد. 

نوری تاکید کرد: اما امنیت غذایی در کشور ما مثل ساعت کار می‌کند.  خبر در حال تکمیل می باشد...



 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 مرشایمر: ترامپ ناچار است خواسته‌های ایران را بپذیرد!+ جزئیات

مرشایمر: ترامپ ناچار است خواسته‌های ایران را بپذیرد!+ جزئیات

استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو با اشاره به ناکامی راهبردهای نظامی و اقتصادی واشنگتن علیه ایران گفت آمریکا دیگر ابزار تازه‌ای برای افزایش فشار بر تهران در اختیار ندارد و در حالی که تشدید جنگ برای واشنگتن پرهزینه و خطرناک است، ابتکار عمل در مناقشه به دست ایران افتاده است.

 فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 این حرکت پزشکیان روابط ما را با ۲ همسایه تکان اساسی داد!

این حرکت پزشکیان روابط ما را با ۲ همسایه تکان اساسی داد!

عراقچی گفت: کُردی صحبت‌کردن رئیس‌جمهور روابط ما با کردستان عراق را تکان اساسی داد.

 خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد/ امارات: تا اطلاع ثانوی، با ایران قطع رابطه اقتصادی کردیم/ سی ان ان: استراتژی ترامپ تغییر کرده

خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد/ امارات: تا اطلاع ثانوی، با ایران قطع رابطه اقتصادی کردیم/ سی ان ان: استراتژی ترامپ تغییر کرده

ای‌بی‌سی‌نیوز نوشت: ترامپ در تضاد با ونس می‌گوید اولویت اول در ایران، سلاح‌های هسته‌ای است، نه قیمت نفت.

 قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها در روز سه‌شنبه چهره‌ای دوگانه داشت؛ در حالی که اتریوم و سولانا در مسیر صعود حرکت کردند و XRP نزدیک مرز یک دلار نوسان داشت، دوج‌کوین، شیبا و تون‌کوین همچنان زیر فشار فروش قرار گرفتند.

 فوتبال متمول در حسرت ستاره

فوتبال متمول در حسرت ستاره

فصل جدید لیگ برتر که شروع می‌شود، تب فوتبال باشگاهی دوباره بالا می‌گیرد و شور و هیجان به این رشته پرهوادار بازمی‌گردد. اما این تب شامل درخشش ستاره‌ها، کیفیت...

 این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

وزیر امور خارجه فرانسه ژان نوئل بارو به‌جای پاسخگویی در قبال اقدامات دیپلمات‌های خود، روز سه‌شنبه اعلام کرد که دو دیپلمات ایرانی را از فرانسه اخراج خواهد کرد.,