قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۴ ساعت قبل

شناخت واقعی ایران بر اساس رسانه‌ها ناممکن است

رایزن فرهنگی ایران در تایلند با اشاره به شرایط خاص منطقه و تحولات اخیر، بر ضرورت شناخت واقعیت‌های ایران از مسیر ارتباط مستقیم و گفت‌وگو تأکید کرد و گفت: ارتباط مستقیم با فعالان اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی می‌تواند به شناخت دقیق‌تر ظرفیت‌ها و واقعیت‌های ایران کمک کند.
 شناخت واقعی ایران بر اساس رسانه‌ها ناممکن است

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران میزبان جمعی از نمایندگان شرکت‌ها و مجموعه‌های اقتصادی، تجاری و فرهنگی تایلند بود و در این نشست، ظرفیت‌های موجود برای توسعه ارتباطات و همکاری‌های میان جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی تایلند مورد بررسی قرار گرفت. 

در این دیدار، مدیرانی از شرکت‌های کی‌اِس آگرو، کَت استارک‌آپ و وِلث‌تک کورپوریشن سرام پومچای، ووتی‌پونگ وونگ‌واتانااودوم و پرینیا داراکول و پانیدا داراکول در این نشست شرکت کردند.

این دیدار در چارچوب رویکرد رایزنی فرهنگی برای گسترش ارتباطات با مجموعه‌های مختلف تایلندی و استفاده از ظرفیت‌های دیپلماسی فرهنگی و اقتصادی برای تقویت شناخت متقابل میان دو ملت برگزار و در این چارچوب، تلاش شد علاوه بر معرفی ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران، زمینه‌های عملی برای ایجاد ارتباط میان بخش خصوصی و مجموعه‌های مرتبط دو کشور مورد بررسی قرار گیرد.

در آغاز این نشست، مهدی زارع بی عیب رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تایلند توضیحاتی درباره شرایط عمومی جمهوری اسلامی ایران، ظرفیت‌های کشور و تحولات اخیر منطقه ارائه کرد.

وی با اشاره به شرایط خاص منطقه و تحولات اخیر، بر ضرورت شناخت واقعیت‌های ایران از مسیر ارتباط مستقیم و گفت‌وگو تأکید و اظهار کرد: شناخت کشورها نباید صرفاً بر اساس اخبار و روایت‌های رسانه‌ای شکل گیرد و ارتباط مستقیم با فعالان اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی می‌تواند به شناخت دقیق‌تر ظرفیت‌ها و واقعیت‌های ایران کمک کند.

رایزن فرهنگی ایران در تایلند با تأکید بر اینکه ایران، علی‌رغم فشارها و چالش‌های موجود، همچنان از ظرفیت‌های قابل توجه اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و انسانی برخوردار است، اظهار کرد: بخش‌های مختلف کشور به فعالیت خود ادامه می‌دهند و ایران همچنان یکی از کشورهای مهم و اثرگذار منطقه با بازار گسترده و ظرفیت‌های متنوع است.

وی در ادامه با اشاره به پیشینه روابط میان …



 خواننده افسانه‌ای آمریکا درگذشت
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

خواننده افسانه‌ای آمریکا درگذشت

دالی پارتون، خواننده افسانه‌ای کانتری آمریکایی در ۸۰ سالگی به علت مشکلات جسمی درگذشت.

 حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور بر سر مزار هوشنگ ابتهاج
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور بر سر مزار هوشنگ ابتهاج

معاون اجرایی رئیس‌جمهور بر سر مزار هوشنگ ابتهاج حضور یافت‌.

 نگاهی به زیباترین و تکان‌دهنده‌ترین تصاویر اعماق اقیانوس در رقابت عکاسی ۲۰۲۶
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نگاهی به زیباترین و تکان‌دهنده‌ترین تصاویر اعماق اقیانوس در رقابت عکاسی ۲۰۲۶

چه می‌شود اگر یک عکس، تنها یک لحظه‌ منجمد در زمان نباشد، بلکه پیامی باشد از دنیایی که بیش از دو سوم سیاره‌مان را پوشانده، اما همچنان برایمان یک راز است؟ این جوهر اصلی رقابت عکاسی اقیانوس در سال ۲۰۲۶ است.

 نامزد نقش پدر زیزی‌گولو بودم/نسلی که مادرانشان نگران سیگارکشیدنشان بود - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نامزد نقش پدر زیزی‌گولو بودم/نسلی که مادرانشان نگران سیگارکشیدنشان بود - تسنیم

حسین رفیعی ضمن اشاره به اهمیت جشنواره فیلم کودک گفت نامزد ایفای نقش پدر زی‌زی‌گولو بوده است.

 مراقب باشیم باعنوان «مقابله با نفوذ» گرفتار دام دشمنان نشویم
۴۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

مراقب باشیم باعنوان «مقابله با نفوذ» گرفتار دام دشمنان نشویم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتقاد از فرآیند تدوین و بررسی طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» گفت: این طرح می‌تواند در حوزه‌های علمی، فرهنگی و هنری به خودتحریمی منجر شود و در شرایطی که جامعه نیازمند آرامش است، التهاب میان گروه‌های مرجع اجتماعی را افزایش دهد.

 زیست شرافتمندانه و رفاه کارکنان، اولویت جدی وزارتخانه است
۲۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

زیست شرافتمندانه و رفاه کارکنان، اولویت جدی وزارتخانه است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه برنامه‌های سفر به استان لرستان، با مدیران و کارکنان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان دیدار و گفت‌وگو کرد و با تشریح رویکردهای وزارتخانه در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری، سرمایه‌گذاری و صنایع‌دستی، سرمایه انسانی را یکی از ارکان اصلی تحقق سیاست‌های توسعه‌ای وزارتخانه دانست و بر ضرورت توجه هم‌زمان به ماموریت‌های تخصصی، ارتقای کارآمدی و بهبود وضعیت رفاهی کارکنان تاکید کرد.



روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روایت تغییر مسیر بازیگران ایرانی/  از ستاره سینما تا بیوتی بلاگر و چهره شبکه‌های اجتماعی
سایت خبرآنلاین

روایت تغییر مسیر بازیگران ایرانی/ از ستاره سینما تا بیوتی بلاگر و چهره شبکه‌های اجتماعی

ستاره‌های سینما همیشه در قاب دوربین نمی‌مانند؛ برخی مهاجرت کرده‌اند، برخی سراغ مشاغل دیگری رفته‌اند و عده‌ای نیز از بازیگری به اینفلوئنسری، نیکوکاری یا فعالیت‌های تازه روی آورده‌اند؛ تغییر مسیری که سرنوشت حرفه‌ای آنها را دگرگون کرده است.
پاسخ کارگردان به منتقدان «رویای نیمه‌شب»؛ ریتم کند نیست؛ تعریف شما از ریتم اشتباه است! | مجموعه رسانه ای صبا
سایت صبانیوز

پاسخ کارگردان به منتقدان «رویای نیمه‌شب»؛ ریتم کند نیست؛ تعریف شما از ریتم اشتباه است! | مجموعه رسانه ای صبا

پگاه زارعی/ صبا، «رؤیای نیمه‌شب» روایتی عاشقانه در دل تاریخ است؛ داستانی که عشق، اختلاف عقیده، خانواده و سیاست را در مسیری پرچالش به هم گره می‌زند. این مجموعه که اقتباسی از رمان شناخته‌شده مظفر سالاری است، مخاطب را به سال‌های دور می‌برد؛ جایی که سرنوشت فتاح و تلما، دو جوان عاشق از دو خانواده
برنامه علی ضیاء تا کجا می‌خواهد مرزهای اخلاقی را جابه‌جا کند؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

برنامه علی ضیاء تا کجا می‌خواهد مرزهای اخلاقی را جابه‌جا کند؟ - تسنیم

اظهارات جنجالی نوید کلهرودی درباره حجاب در «با ضیاء» بار دیگر علی ضیاء را درجایگاه تابوشکنی رسانه‌ای قرار داد.
زنجیره رکود
سایت روزنامه سازندگی

زنجیره رکود

گزارشی درباره‌ بحران‌های پی‌در‌پی صنعت نشر؛ از گرانی کاغذ تا معضل انبار
بانک وعده‌های ناتمام نمایش خانگی
سایت عصرایران

بانک وعده‌های ناتمام نمایش خانگی

در سال‌های اخیر بارها شاهد بوده‌ایم که پلتفرم‌ها از پروژه‌هایی رونمایی کرده‌اند که ماه‌ها بعد به مرحله پخش رسیده یا اساسا خبری از تولید و انتشار آن‌ها نشده است.