قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

تعطیلی فرودگاه شهدا ساری از 15 مرداد

پروازهای فرودگاه شهدای ساری ‌از ساعت 24 مورخ 15 مرداد ‌با هدف ارتقای ایمنی پرواز، افزایش ظرفیت عملیاتی، فراهم کردن امکان پذیرش هواپیماهای پهن‌پیکر و تبدیل این فرودگاه به یکی از قطب‌های مهم هوایی شمال کشور متوقف می‌شود.
 تعطیلی فرودگاه شهدا ساری از 15 مرداد
به گزارش ایلنا از مازندران، ‌کاپیتان شهرام محمدی‌اطاقسرا مدیرکل فرودگاه‌های مازندران در نشست با مدیران رسانه‌های مازندران با بیان اینکه تمام فعالیت‌های مرتبط با انتخاب پیمانکاران برای توسعه زیرساخت‌ فرودگاهی فرودگاه شهدای ساری انجام شده است، اظهار داشت: خرید زمین 50 هکتاری در اطراف باند فرودگاه را در دستور کار قرار دادیم.

او با تأکید بر اینکه به همت مسئولین استانی و شخص نماینده ولی فقیه در استان مساعدت‌های ویژه ای صورت گرفت بیان کرد: این زمین متعلق به بنیاد مستضعفان در کشور بوده و تلاش می‌شود تا ضمن فراهم کردن بسترهای مناسب توسعه زیرساخت به لحاظ ایمنی پروازها نیز اقدامات لازم انجام شود.

او  با اشاره به فراهم‌سازی زمینه سرمایه‌گذاری در استان با افزایش فضای ورود هواپیماهای پهن پیکر تصریح کرد: اگر این زمین دشت ناز به فرودگاه ملحق می‌شود آورده برای استان دارد پس این زمین که در ابتدا 35 هکتار قرار بود باشد اما توسعه کامل زیرساختی انجام شد و با مسئولین رایزنی برای اختصاص 50 هکتار انجام شده است.

محمدی با قدردانی از اعتماد استاندار مازندران عنوان کرد: ما از گذشته 80 تا 130 هکتار زمین خریدیم اما این تنها زمین است که برای توسعه اختصاص می یابد. سند زمینها بنیاد نیز به زمین‌های وزارت راه و شهرسازی اضافه می‌شود و قرار است طول باند فرودگاه اضافه شود و قرار بر این بود از فروردین این اقدامات توسعه‌ای انجام شود که به دلیلی برخی شرایط انجام نشد.

‌او  با تاکید بر اینکه برقراری پرواز حجاج را به دلیل ناایمن بودن باند فرودگاهی قبول نکردم اما برای همین موضوع هم قبلا با مسئولین استان اطلاع‌رسانی کردیم که شرایط ایمن مهیا نیست خاطرنشان کرد: به عنوان فعال عرصه هوانوردی نظر کارشناسانه ایجاد فضای ایمنی در فرودگاه شهدای ساری است.

او به برخی لکه گیری باند فرودگاه در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: با اجرای پروژه جدید، تمام آسفالت فعلی جمع آوری و زیرسازی مجدد انجام خواهد شد.

محمدی اطاقسرا عنوان کرد: با توجه به اینکه جسم پرنده چندین تن وزن دارد و زمانی که فرود می‌آید و یا از باند جدا می‌شود هم باند را با فشار همراه می‌کند و هم نیروی فشاری و هم نیروی کششی وجود دارد ایمن سازی باند یکی از موضوعات اساسی است که باید مورد توجه قرار گیرد و سه پیمانکار مشخص شدند و باید از بیست فروردین کار شروع می‌شد اما در شرایط جنگ با برخی موانع روبه‌رو شدیم.

او اظهار کرد: لازم است مرحله به مرحله کار پیشروی داشته باشد و نوع هواپیماهایی که فرود می‌آیند بزرگتر می‌شود در نتیجه هواپیما که بزرگتر شود فقط ابعادش بزرگ نیست بلکه وزن هم بیشتر می‌شود در نتیجه مقاومت باند باید بیشتر تقویت شود و مقاومت را هم بر اساس پارامترهایی انجام می‌دهیم. منبع ایلنا انتهای پیام/



 برنامه قطعی برق تهران فردا پنجشنبه ۲۹ مرداد اعلام شد

برنامه قطعی برق تهران فردا پنجشنبه ۲۹ مرداد اعلام شد

به گزارش نورنیوز، جدیدترین وضعیت قطعی برق تهران در روز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد. جهت اطلاع از برنامه خاموشی روی لینک زیر کلیک کنید؛ وب‌سایت شرکت توزیع...

 بازیگران «صد سال تنهایی»: اقتباس از رمان مارکز ترسناک بود

بازیگران «صد سال تنهایی»: اقتباس از رمان مارکز ترسناک بود

با نزدیک شدن به پخش قسمت پایانی سریال «صد سال تنهایی»، بازیگران این اقتباس تصویری از رمان معروف گابریل گارسیا مارکز، از چالش‌های ایفای نقش در اثری گفتند که بسیاری آن را «غیرقابل ساخت» می‌دانستند.

 ما هم نمی‌گوییم «به‌وقت کاخ سفید» هستید | رضا رئیسی |  انصاف نیوز

ما هم نمی‌گوییم «به‌وقت کاخ سفید» هستید | رضا رئیسی | انصاف نیوز

رضا رئیسی، روزنامه‌نگار، در یادداشتی برای انصاف نیوز نوشت:

 تاکید عراق بر انحصار سلاح در دست دولت

تاکید عراق بر انحصار سلاح در دست دولت

مشاور امنیت ملی عراق اعلام کرد که بغداد به اجرای تصمیمات برنامه امنیتی خود در ارتباط با انحصار سلاح به دست دولت ادامه می‌دهد.

 هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است

هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است

رئیس مجلس در دیدار با رئیس جمهور عراق گفت: نگاه دقیق رهبر شهید انقلاب باعث نزدیک شدن دو کشور ایران و عراق شد.

 پروپاگاندای آمریکایی و جواب دندان‌شکن برزیلی‌ها

پروپاگاندای آمریکایی و جواب دندان‌شکن برزیلی‌ها

در سال ۱۹۶۱، مجله آمریکایی «لایف» گزارشی تصویری از زندگی فلاویو، کودکی فقیر در یکی از فاولاهای ریودوژانیرو، منتشر کرد. این گزارش که در چارچوب تبلیغات ضدکمونی...

 غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند

غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند

فرمانده نیروی قدس نوشت: غاصبان فلسطین به «سرطان اجتماعی» مبتلا شده‌اند فروپاشی از درون، سرنوشت محتوم آنان است.

 هیوا سیفی‌زاده به ۴ سال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده به ۴ سال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت رو‌به‌رو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است.