قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

تیاگو به آکادمی بارسلونا پیوست

تیاگو مسی، فرزند لئونل مسی، در ماه نوامبر به تیم زیر ۱۴ سال بارسلونا می‌پیوندد تا آموزش‌های فوتبالی خود را در آکادمی لاماسیا آغاز کند.
 تیاگو به آکادمی بارسلونا پیوست

به گزارش ایلنا، همه نشانه‌ها حاکی از آن است که تیاگو مسی در ماه نوامبر راهی تیم زیر ۱۴ سال بارسلونا خواهد شد تا دوره آموزش تخصصی خود را در آکادمی لاماسیا آغاز کند. پسر بزرگ لئونل مسی در همان ماه ۱۴ ساله می‌شود؛ سنی که در فوتبال پایه اسپانیا نقطه گذر از مدرسه‌های فوتبال به مسابقات رسمی، رده‌های استانی، بازی‌های خارج از خانه و زیر نظر گرفته شدن توسط مربیان منطقه‌ای به شمار می‌رود.

این انتقال شباهت چشمگیری به داستان زندگی پدرش دارد؛ لئو مسی در سپتامبر سال ۲۰۰۰ و درست در ۱۳ سالگی برای تست‌ وارد بارسلونا شد؛ آزمودنی که در دسامبر همان سال به قراردادی رسمی انجامید. حالا پسر او مسلماً در بستری متفاوت و بدون آن شتاب یا حس آوارگی و مهاجرتی که آن زمان خانواده مسی را از روزاریو جدا کرد مسیر مشابهی را طی می‌کند، چرا که خانواده مسی از مدت‌ها قبل زمینه‌ساز بازگشت خود به بارسلونا بوده اند.

از آکادمی اینتر میامی تا میراث‌داری سنگین‌ترین نام دنیا

تیاگو بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ در مدرسه فوتبال بارسلونا (Barça Escola) آموزش دید و پس از آن راهی آکادمی اینتر میامی شد؛ جایی که در سال‌های اخیر در مسابقات رسمی فراوانی برای این تیم به میدان رفته است.

اکنون او این شانس را خواهد داشت تا پا جای پای پدرش، یکی از بزرگ‌ترین اسطوره‌های تاریخ فوتبال بگذارد؛ هرچند او باید داستان ورزشی خودش را زیر سنگینی نام خانوادگی بزرگی بنویسد که یک عصر باشکوه را در باشگاه کاتالانی رقم زد. انتهای پیام/



۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ناگفته‌های نیمار از شب رویایی بارسلونا - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نیمار خاطرات خود از یکی از تاریخی‌ترین شب‌های دوران فوتبالش را بازگو کرد؛ بازگشت بارسلونا مقابل پاری‌سن‌ژرمن پس از شکست ۴ بر صفر در بازی رفت.

ستاره برزیلی گفت پس از شکست سنگین، حتی نزدیکانش نیز صعود بارسلونا را غیرممکن می‌دانستند، اما او باور داشت که تیمش می‌تواند نتیجه را جبران کند.

نیمار گفت: «به آنها گفتم شما دوستان من هستید و به من ایمان ندارید؟ من آن بازی را می‌برم، فقط تماشا کنید.»

او همچنین از فضای تمرین پیش از مسابقه و شوخی‌هایش با لیونل مسی و لوئیس سوارز گفت و افزود که هر سه بازیکن به بازگشت باور داشتند.

نیمار درباره لحظه مهم پنالتی نیز گفت که در ابتدا قصد داشت توپ را به مسی بدهد، اما ستاره آرژانتینی از او خواست خودش ضربه را بزند. این پنالتی به گل پنجم بارسلونا تبدیل شد و سپس سرجی روبرتو گل ششم و تاریخی را به ثمر رساند.

نیمار این شب را باورنکردنی‌ترین احساس دوران حرفه‌ای خود توصیف کرد و گفت آن روز فهمید که در فوتبال، کسانی پیروز می‌شوند که حاضر به تسلیم شدن نیستند.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پیراهن جنجالی بارسلونا لو رفت (عکس)

به گزارش ورزش سه، طرح اولیه پیراهن اول بارسلونا برای فصل 28-2027 در حالی فاش شده که برخلاف گزارش‌های قبلی، قرار نیست نشان تاریخی این باشگاه متعلق به سال‌های 1899 تا 1910 روی آن قرار بگیرد.

در روزهای گذشته گمانه‌زنی‌های زیادی درباره استفاده از نخستین نشان تاریخ بارسلونا روی پیراهن فصل آینده مطرح شده بود، اما رسانه کاتالان موندو دپورتیوو به نقل از منابع نزدیک به باشگاه می‌گوید این ایده در نهایت کنار گذاشته شده است.

اما امروز Footy Headlines که پیش‌تر اطلاعاتی درباره استفاده از نشان قدیمی بارسلونا منتشر کرده بود، با استناد به این خبر موندو دپورتیوو از غافلگیر شدن خود نوشته است. این رسانه احتمال می‌دهد طرحی که پیش‌تر در اختیارش قرار گرفته بود، مربوط به یک نمونه اولیه بوده باشد.

بازگشت راه‌راه‌های باریک

ولی فوتی هدلاینز طرح جدید پیراهن فصل آینده بارسلونا که به دستش رسیده را منتشر کرد. طرح جدید بارسلونا بار دیگر به سراغ الگوی کلاسیک راه‌راه‌های عمودی رفته است. در این طراحی، تعداد زیادی نوار باریک قرمز تیره و آبی تیره در قسمت اصلی پیراهن دیده می‌شود؛ طرحی که از نظر ظاهری با برخی مدل‌های سنتی لباس بارسا تفاوت محسوسی دارد.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، این پیراهن از ترکیب دو رنگ اصلی "Blue Void" و "Deep Garnet" استفاده خواهد کرد؛ دو رنگ بسیار تیره از طیف‌های آبی و قرمز سنتی بارسلونا.

نکته جالب اینکه رنگ‌های انتخاب‌شده برای پیراهن فصل 28-2027، در واقع از تیره‌ترین تون‌های طیف‌هایی هستند که در لباس فصل 27-2026 مورد استفاده قرار گرفته‌ است. در پیراهن فصل جاری، سه طیف متفاوت از آبی و قرمز به کار رفته است، اما برای لباس فصل آینده ظاهراً نسخه‌های تیره‌تر این رنگ‌ها انتخاب شده‌اند.

در کنار این ترکیب سنتی، نایک از رنگ "Mineral Yellow" برای لوگوی خود، جزئیات و برخی بخش‌های تزئینی پیراهن استفاده خواهد کرد؛ ترکیبی که تضاد محسوسی با زمینه تیره لباس ایجاد می‌کند.

یک تغییر مهم در طرح تاریخی

با وجود استفاده از راه‌راه‌های کلاسیک، مهم‌ترین نکته درباره این طراحی به نشان باشگاه مربوط می‌شود. برخلاف انتظارهای قبلی، بارسلونا قرار نیست از نشان نخستین خود، متعلق به دوره 1899 تا 1910، روی این پیراهن استفاده کند.

آن نشان تاریخی شامل سپر چهارقسمتی شهر بارسلون بود که در قسمت بالایی آن تاج و خفاش قرار داشت. استفاده از چنین نشانی می‌توانست یکی از متفاوت‌ترین تصمیم‌های طراحی بارسا در سال‌های اخیر باشد، اما امروز مشخص شد که این خبر درست نیست.

پیراهن جدید بارسلونا قرار است برای فصل 28-2027 عرضه شود و زمان برنامه‌ریزی‌شده برای رونمایی رسمی آن، اوایل تابستان 2027 خواهد بود.


۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اتلتیکو به اندازه بارسا قوی نیست ولی غرور دارد!

به گزارش ورزش سه، بارسلونا امروز کاملا مطمئن شد که باید برای تقویت خط حمله‌اش به سراغ گزینه‌های دیگری برود. در شرایطی که همه می‌دانند بارسلونا و خولین آلوارز چقدر به انتقال این بازیکن به باشگاه کاتالان علاقه‌مند هستند، میگل آنخل خیل مارین، مدیرعامل اتلتیکو مادرید، برای دومین بار در چند روز اخیر همه گمانه‌زنی‌ها درباره جدایی این مهاجم آرژانتینی را تکذیب کرد.

خیل مارین در گفت‌وگو با خبرگزاری EFE تاکید کرد که آلوارز در اتلتیکو خواهد ماند و این باشگاه همچنان روی این ستاره ۲۶ ساله حساب ویژه‌ای باز کرده است.

او گفت: «اتلتیکو، مثل همه باشگاه‌های بزرگ، بر پایه بازیکنان بزرگ ساخته شده است. من مطمئنم که خولین یکی از همین بازیکنان است و علاوه بر این، یک بازیکن به شدت حرفه‌ای است. ما باید با تکیه بر ارزش‌هایمان، استعدادهایی که در باشگاه پرورش داده‌ایم و بهترین بازیکنان خارجی که می‌توانیم جذب کنیم، همچنان رقابتی باقی بمانیم.»

حمله رئیس اتلتیکو به اطرافیان آلوارز

اما صحبت‌های خیل مارین صرفا برای چندمین بار آتش زدن همه رویاهای آلوارز نبود. رئیس اتلتیکو تاکید کرد که باشگاه قصد دارد به این مهاجم کمک کند تا بهترین نسخه خودش را نشان دهد و در عین حال، انتقادی صریح از مشاوران او مطرح کرد.

رئیس اتلتیکو گفت: «ما به خولین کمک خواهیم کرد و همچنان از او مراقبت می‌کنیم تا بتواند تمام توانایی‌هایش را به نمایش بگذارد، چرا که برای ادامه رقابت با بزرگ‌ترین تیم‌های اروپا به او نیاز داریم.»

جمله جنجالی خیل مارین درباره مشاوران و مدیر برنامه‌های آلوارز این بود: «باید درک کرد که خولین در ماه‌های اخیر مشاوران حرفه‌ای خوبی نداشته است. یعنی می‌توانست از افراد بهتری برای گرفتن مشاوره و مدیریت برنامه استفاده کند.»

اجازه نمی‌دهیم دیگران برای اتلتیکو تصمیم بگیرند

رئیس اتلتیکو در ادامه به باشگاه‌هایی که برای جذب آلوارز علاقه نشان داده‌اند و رسانه‌های نزدیک به آنها هم کنایه زد و تاکید کرد که سیاست ورزشی باشگاه مادریدی تحت تاثیر فشارهای بیرونی قرار نخواهد گرفت. پرواضح است که منظور او باشگاه بارسلونا است.

خیل مارین گفت: «اتلتیکو اجازه نخواهد داد باشگاه‌های دیگر و رسانه‌های وابسته به آنها تصمیم بگیرند که ما چه کاری باید انجام دهیم، استراتژی ورزشی ما را تعیین کنند یا به ما بی‌احترامی کنند. »

موضع او هر چه صحبتهایش ادامه پیدا می‌کرد تندتر می‌شد: «آنچه گفتم دقیقاً کاری است که آنها تلاش می‌کنند انجام دهند، اینکه ما را از هم جدا کنند. واضح است که ما به اندازه آنها قدرتمند نیستیم، اما ما ارزش‌های خودمان را داریم. »

خیل مارین در پایان تاکید کرد: «ما، هواداران اتلتیکو، اجازه نمی‌دهیم آنها ما را فاسد کنند. اتلتیکو زمانی قدرتمند است که همه ما متحد باشیم.»




 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.

 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۱۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۱۰ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

محمد نوری پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد؛ اگر به جای استقلال تیم پرسپولیس صدرنشین فصل گذشته بود مسئولان فدراسیون فوتبال جام قهرمانی را در مقابل درب باشگاه به آنها تقدیم می کردند.