قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۶ ساعت قبل

رئیس‌جمهور پزشکیان شخصاً پیگیر توسعه کریدورها و تقویت حمل‌ونقل ریلی بود

وزیر راه و شهرسازی با تشریح عملکرد دو ساله این وزارتخانه در دولت چهاردهم گفت: رئیس‌جمهور با برگزاری بیش از 17 جلسه مستقیم و چهار حضور سرزده در وزارت راه و شهرسازی، توسعه کریدورهای شمال به جنوب و شرق به غرب، تقویت حمل‌ونقل ریلی، دیپلماسی حمل‌ونقل و تأمین مسکن محرومان را به‌طور مستمر پیگیری کرده است.
 رئیس‌جمهور پزشکیان شخصاً پیگیر توسعه کریدورها و تقویت حمل‌ونقل ریلی بود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

   

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، فرزانه صادق در تشریح مهم‌ترین مأموریت‌های وزارت راه و شهرسازی در دولت چهاردهم، در گفت‌وگو با با مردم با اشاره به تأکید ویژه رئیس‌جمهور بر توسعه کریدورها و حمل‌ونقل ترانزیتی گفت: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که دکتر پزشکیان در حوزه راه پیگیری و بر آن تأکید کرد، موضوع اتصالات کریدوری و حمل‌ونقل ترانزیت بود؛ کریدورهای شمال به جنوب و شرق به غرب، اتصال آب‌های آزاد به شمال، شرق و غرب و همچنین اتصال کشورهای محصور در خشکی از طریق کشورهای پیرامونی و همسایگان ایران به آب‌های آزاد. وی با بیان اینکه در همین دو سال نتایج عینی در این حوزه به دست آمده است، افزود: یکی از مهم‌ترین آنها اتصال راه‌آهن چابهار به زاهدان است که بیشترین تخصیص و اعتبار برای این خط ریلی انجام گرفت. این مسیر چابهار را به زاهدان و سپس به شبکه ریلی ملی کشور متصل می‌کند و از همین طریق، کشورهای شمالی از جمله ترکمنستان، قزاقستان و ازبکستان و همچنین روسیه، آذربایجان و کشورهای شرقی و غربی و کشورهای محصور در خشکی می‌توانند به آب‌های آزاد دسترسی پیدا کنند و مسیرهای حمل‌ونقل آنها کوتاه‌تر شود.

صادق در ادامه به پروژه ریلی اسلام‌آباد غرب ـ کرمانشاه و ادامه آن تا خانقین اشاره کرد و گفت: این مسیر که در غرب کشور قرار دارد، پیشرفت فیزیکی داشته و پیگیری‌ها برای اتصال آن ادامه دارد.

شلمچه ـ بصره؛ پروژه‌ای در آستانه مرحله عرشه

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پروژه راه‌آهن شلمچه ـ بصره اظهار کرد: با توجه به تغییرات اخیر در عراق، با وزیر حمل‌ونقل این کشور هم برای تبریک و هم برای پیگیری موضوع گفت‌وگو کردم. در بخش ایرانی پروژه، مین‌روبی باید انجام می‌شد و یک پل نیز روی شط‌العرب احداث خواهد شد که پیشرفت فیزیکی بسیار زیادی داشته است.

به گفته صادق، در این پروژه تقریباً پایه‌های پل گذاشته شده و کار به مرحله عرشه رسیده است؛ مین‌روبی نیز به پایان رسیده و اکنون طرف عراقی باید با قراردادی که با یک شرکت و پیمانکار اسپانیایی دارد، بخش مربوط به خود را انجام دهد.

تأکید رئیس‌جمهور بر اولویت ریل بر جاده …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026