قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

افزایش ناگهانی حق بیمه می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد

رئیس کانون کارفرمایان استان گلستان با هشدار نسبت به افزایش بی‌سابقه حق بیمه تأمین اجتماعی، این تصمیم را عامل تشدید فشار بر واحدهای تولیدی و کاهش توان کارفرمایان در ایجاد اشتغال دانست.
 افزایش ناگهانی حق بیمه می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد
محمد قدس مفیدی با حضور در دفتر خبرگزاری ایلنای گلستان  با اشاره به گزارش‌های دریافتی از کارفرمایان سراسر استان گفت: افزایش حق بیمه در شرایطی که هزینه‌های تولید، مالیات، انرژی و مواد اولیه نیز رشد چشمگیر داشته، فشار مضاعفی بر کارفرمایان وارد کرده است. بسیاری از واحدهای کوچک و متوسط در آستانه تعطیلی قرار گرفته‌اند و این روند مستقیماً اشتغال استان را تهدید می‌کند. 

او با تأکید بر اینکه کارفرما با این حجم از هزینه‌ها چگونه می‌تواند اشتغال جدید ایجاد کند افزود: وقتی هزینه‌های بیمه‌ای هر ماه بیشتر می‌شود، کارفرما به‌جای توسعه فعالیت، مجبور به کاهش نیرو یا توقف طرح‌های توسعه‌ای می‌شود. این وضعیت نه‌تنها به ضرر تولیدکننده است، بلکه در نهایت به ضرر کارگر و اقتصاد استان تمام می‌شود. 

رئیس کانون کارفرمایان گلستان با انتقاد از رویکرد فعلی تأمین اجتماعی تصریح کرد:  تأمین اجتماعی باید در کنار کارفرمایان باشد، نه مقابل آن‌ها. اگر کارفرما زمین‌گیر شود، تأمین اجتماعی هم با کاهش منابع و افزایش مطالبات مواجه خواهد شد. حمایت از تولید، حمایت از بیمه‌شدگان است. 

قدس مفیدی در ادامه خواستار بازنگری فوری در نرخ‌ها، ارائه مشوق‌های بیمه‌ای، تقسیط بدهی‌ها و ایجاد سازوکارهای حمایتی برای واحدهای تولیدی شد و افزود: استان گلستان ظرفیت بالایی برای ایجاد اشتغال دارد، اما این ظرفیت زمانی فعال می‌شود که سیاست‌های بیمه‌ای و مالی به‌جای فشار، نقش تسهیل‌گر داشته باشند. 

مفیدی تأکید کرد: اگر قرار است تولید بماند و اشتغال پایدار شکل بگیرد، تأمین اجتماعی باید همراه کارفرمایان حرکت کند. امروز زمان تصمیم‌گیری‌های حمایتی است. انتهای پیام/



 پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

چرا 28 مرداد رخ داد؟ آیا این حادثه ضروری بود یا امکانی؟ آیا اگر مصدق و شاه اقدامات مرتکب شده را مرتکب نمی شدند، این کودتا رخ می داد؟

 افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر و کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تورم ماهانه بالای ۵ تا ۶ درصد است و تورم نقطه‌ای و سالانه نیز بالای 83 یا 84 درصد قرار دارد. بنابراین این‌طور نیست که اگر در قیمت بنزین افزایش جدی صورت بگیرد، تورم ناگهان به سمت ۱۵۰ درصد یا اعداد مشابه حرکت کند؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

 قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها در روز سه‌شنبه چهره‌ای دوگانه داشت؛ در حالی که اتریوم و سولانا در مسیر صعود حرکت کردند و XRP نزدیک مرز یک دلار نوسان داشت، دوج‌کوین، شیبا و تون‌کوین همچنان زیر فشار فروش قرار گرفتند.

 قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

طلا امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰ (نوزده میلیون و سیصد و چهار هزار ) تومان به ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰تومان رسید.

 «نبرد هرمز» روز چهلم | گزارش در حال به روز رسانی

«نبرد هرمز» روز چهلم | گزارش در حال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و نهم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۴ روز می‌گذرد، ترامپ مدعی شده هیچ مذاکره‌ای...

 جنگ و خشکسالی به جان تجارت جهانی افتاد | هزینه حمل‌ونقل در گلوگاه‌های حیاتی هرمز، پاناما، دریای سرخ و راین اوج گرفت

جنگ و خشکسالی به جان تجارت جهانی افتاد | هزینه حمل‌ونقل در گلوگاه‌های حیاتی هرمز، پاناما، دریای سرخ و راین اوج گرفت

اقتصادنیوز: جنگ در خاورمیانه و تشدید خشکسالی در اروپا و آمریکای لاتین، هزینه حمل‌ونقل دریایی را در مسیرهای کلیدی جهان به سطوح بی‌سابقه رسانده است؛ از هرمز و دریای سرخ تا کانال پاناما و رود راین، اختلال در مسیرهای تجاری حالا زنگ خطر افزایش هزینه کالاها را به صدا درآورده است.

 این حرکت پزشکیان روابط ما را با ۲ همسایه تکان اساسی داد!

این حرکت پزشکیان روابط ما را با ۲ همسایه تکان اساسی داد!

عراقچی گفت: کُردی صحبت‌کردن رئیس‌جمهور روابط ما با کردستان عراق را تکان اساسی داد.

 عکس: آتاکاما؛ جایی که زمین، مریخ می‌شود

عکس: آتاکاما؛ جایی که زمین، مریخ می‌شود

کارول نینارتوویچ عکاس منظره اهل لهستان، با سفر به شیلی و آرژانتین، قدم به اعماق صحرای آتاکاما، یکی از خشک‌ترین صحرا‌های زمین گذاشت و صحنه‌هایی از دشت‌های نمک...