قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۲ ساعت قبل

سقوط آزاد تاتنهام با دی‌زربی؛ تحقیر اسپرز در خانه

تاتنهام با وجود ولخرجی بیش از نیم ‌میلیارد یورویی در پنجره نقل‌وانتقالات تابستان، پس از شکست سه‌گله مقابل برنتفورد، این بار برابر نیوکاسل هم با دو گل مغلوب شد تا بحران و فشارها روی روبرتو دی‌زربی به اوج برسد.
 سقوط آزاد تاتنهام با دی‌زربی؛ تحقیر اسپرز در خانه

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایلنا، تاتنهام همچنان در حال فرورفتن در بحران است. در نخستین بازی خانگی خود در فصل جدید لیگ برتر، باشگاه لندنی در مواجهه با نیوکاسل تن به شکست۰-۲ داد تا پس از باخت سنگین هفته گذشته مقابل برنتفورد (۰-۳)، دومین شکست متوالی خود را تجربه کند. پس از پایان فصل گذشته در رتبه هفدهم، اسپرز حالا خود را در قعر جدول لیگ بدون هیچ امتیازی، بدون گل زده و با پنج گل خورده می‌بیند. اما فراتر از جایگاه در جدول، این کیفیت آنهاست که بیش از هر چیز نگران‌کننده به نظر می‌رسد.

۳۰۰ میلیون یورو ولخرجی برای چه؟

روبرتو د‌زربی اکنون از ترکیبی که نسبت به فصل گذشته به مراتب تقویت‌شده، بهره می‌برد. تاتنهام بیش از ۳۰۰ میلیون یورو در این پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی سرمایه‌گذاری کرده و چهار خرید جدید این تیم، یعنی ژان-پل فن هکه، ساندرو تونالی، ماتئوس فرناندز و عمر مرموش در دیدار برابر نیوکاسل فیکس بودند.

با وجود این هزینه‌های هنگفت، اسپرز همچنان برای مدت طولانی بدون ایده و فاقد ریتم به نظر می‌رسید. نیمه نخست کند و کم‌افت‌خیز دنبال شد و با وجود چند موقعیت برای پدرو بورو، ماتیس تل یا فن هکه، آن‌ها در باز کردن دروازه حریف ناکام ماندند. در نهایت، آنچه نباید رخ می‌داد، اتفاق افتاد. با گذشت زمان، تاتنهام تدریجاً از جریان بازی محو شد و نیوکاسل از این فرصت نهایت استفاده را برد تا دو بار توسط آنتونی الانگا (دقیقه ۶۲) و ده دقیقه بعد توسط یوآن ویسا ضربه نهایی را وارد کند. لندنی‌ها که عاجز از ارائه هرگونه واکنشی بودند، در مجموع نمایشی فوق‌العاده ضعیف در فاز هجومی به اجرا گذاشتند.

برای نشان دادن این وضعیت آشفته، تاتنهام مجبور شد تا دقیقه ۸۷ بازی … …