قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۵۲ دقیقه قبل

منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد/ رویکرد ایران در عرصه بین‌الملل همواره صلح‌طلبانه بوده است

رئیس جمهور با بیان اینکه رویکرد جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل همواره صلح‌طلبانه و تعامل‌گرایانه بوده است و سفرای کشور باید این رویکرد را به‌درستی برای مردم دنیا تبیین کنند، گفت: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد، بلکه باید شرایطی ایجاد شود تا در یک تعامل هر دو کشور از منافع مشترک بهره‌مند شوند.
 منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد/ رویکرد ایران در عرصه بین‌الملل همواره صلح‌طلبانه بوده است

به گزارش ایلنا، مسعود پزشکیان ظهر امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ در مراسم بدرقه سفرای جدید جمهوری اسلامی ایران به کشورهای کره جنوبی، بلاروس، جمهوری چک، جمهوری قزاقستان و سنگاپور، گسترش تعاملات و توسعه روابط سیاسی با تمامی کشورها را از جمله اولویت‌های اساسی و ماموریت‌های مهم سفرای ایران در خارج از کشور دانست و با تأکید بر ضرورت تلاش مستمر برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های علمی، اقتصادی و سیاسی اظهار داشت: مهم‌ترین وظیفه سفرای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای خارجی، ایجاد بستر مناسب برای ارتقای سطح همکاری‌های فیمابین و ارتباط موثر جهت توسعه روابط، برقراری امنیت و ایجاد صلح پایدار است.

رئیس جمهور بر لزوم تلاش سفرا بر رفع موانع ارتقای سطح ارتباطات دوجانبه نیز تأکید کرد و گفت: سفرای ایران باید همواره در تلاش باشند تا مشکلات موجود را از پیش‌رو بردارند و مسیر توسعه روابط را هموار سازند.

پزشکیان اهمیت تنظیم و ارتقای تعاملات و همکاری‌های خارجی کشور بر مبنای منافع مشترک و اصول برد-برد را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: رویکرد جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل همواره صلح‌طلبانه و تعامل‌گرایانه بوده است و سفرای کشور باید این رویکرد را به‌درستی برای مردم دنیا تبیین کنند. منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد، بلکه باید شرایطی ایجاد شود تا در یک تعامل هر دو کشور از منافع مشترک بهره‌مند شوند.

رئیس جمهور …



 دشمن پس از ناکامی نظامی، وحدت ملی ایران را هدف گرفت
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دشمن پس از ناکامی نظامی، وحدت ملی ایران را هدف گرفت

وزیر دادگستری با اشاره به شرایط حساس کشور پس از جنگ تحمیلی و افزایش فشارهای خارجی گفت: دشمن پس از ناکامی در تحقق اهداف نظامی، اکنون بیش از هر چیز به دنبال ایجاد اختلاف و شکاف در جامعه ایران است و حفظ وحدت ملی، مهم‌ترین ضرورت کشور در شرایط کنونی به شمار می‌رود.

 پشت دشمن‌ در جنگ اقتصادی به خاک مالیده می‌شود /اختلاف و فرسایش توان داخلی، دقیقاً همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
۴ ساعت قبل / سایت مشرق

پشت دشمن‌ در جنگ اقتصادی به خاک مالیده می‌شود /اختلاف و فرسایش توان داخلی، دقیقاً همان چیزی است که دشمن می‌خواهد

رئیس مجلس گفت: کشور در یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار قرار دارد و خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد.

 پیام مقتدرانه‌ قالیباف: مجلس، پشت دولت ایستاده
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

پیام مقتدرانه‌ قالیباف: مجلس، پشت دولت ایستاده

اختلاف و فرسایش توان داخلی، دقیقاً همان چیزی است که دشمن می‌خواهد| با تلاش‌های دولت و ایستادگی مردم در جنگ اقتصادی نیز پشت دشمن به خاک مالیده خواهد شد

 ادعایی تازه از پاکستان در خصوص عاصم منیر!
۳ ساعت قبل / سایت روزنو

ادعایی تازه از پاکستان در خصوص عاصم منیر!

طاهر اندرابی گفت: سفر عاصم منیر به ایران، بخشی از نقش مستمر پاکستان به عنوان میانجی میان واشنگتن و تهران بوده است.

 ارتقای روستاها با توسعه فناوری مهاجرت معکوس را رقم می‌زند
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ارتقای روستاها با توسعه فناوری مهاجرت معکوس را رقم می‌زند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: با تکمیل و توسعه زیرساختها و توسعه فناوری می‌توان روستاها را ارتقا داد تا مهاجرت معکوس شکل بگیرد.

 دیدار رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و استاندار اردبیل با خانواده شهید آقازاده
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

دیدار رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و استاندار اردبیل با خانواده شهید آقازاده

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و استاندار اردبیل با خانواده شهید آقازاده دیدار کردند.



آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
نخست‌ وزیر قطر حامل پیام آمریکاست / محور اصلی باید توافق اسلام‌آباد باشد - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

نخست‌ وزیر قطر حامل پیام آمریکاست / محور اصلی باید توافق اسلام‌آباد باشد - مردم سالاری آنلاین

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به سفر امروز نخست‌وزیر قطر به تهران، این سفر را علاوه بر مسائل دوجانبه، مرتبط با تحولات منطقه، مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا و موضوع تنگه هرمز دانست و تأکید کرد: پاسخ ایران به پیام‌های منتقل‌شده از سوی قطر و آمریکا روشن است.
مذاکره در تراز قدرت؛ پیام صریح قالیباف به منتقدان
سایت صفحه اقتصاد

مذاکره در تراز قدرت؛ پیام صریح قالیباف به منتقدان

نامه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان، را می‌توان فراتر از یک پاسخ شخصی یا رسانه‌ای دید؛ این نامه در واقع تلاش برای ترسیم مرزی میان «مذاکره» و «سازش» و ارائه تعریفی از عقلانیت انقلابی در مواجهه با دشمن است.
روزنامه مردم سالاری

ماجرای بازداشت حمید بقایی در کرمانشاه چیست؟ | استانداری: اینکه چه زمانی بازداشت و آزاد شده مشخص نیست - مردم سالاری آنلاین

سایت اکوایران

تفاهم یا تخاصم؟ آینده روابط ایران و آمریکا به کدام سمت است؟

آیا تحریم‌های آمریکا تحولی جدید است؟
سایت نورنیوز

آیا تحریم‌های آمریکا تحولی جدید است؟

سوالی که در پی اظهارات جدید وزیر خزانه‌داری آمریکا در مورد افزایش فشار اقتصادی بر ایران مطرح است، این است که آیا هدف دولت ترامپ در این مرحله تنها شروع دور جدیدی از تبلیغات و فشار روانی و در کنار آن افزایش فشار سیاسی و دیپلماتیک بر کشورها برای فاصله گرفتن از ایران است، یا ترتیبات اعلام شده شامل تدابیر و پیامدهای عملی و اجرایی مشخصی نیز هست؟