قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

ثبت 122 پرونده صادراتی برای موکب‌های اربعین استان مرکزی

معاون اداره‌کل گمرک استان مرکزی گفت: 122 پرونده اظهارنامه صادراتی برای کالاهای مورد نیاز موکب‌ها از طریق اداره‌کل گمرکات این استان در سال جاری ثبت و انجام شده است. وزن این محموله‌ها در مجموع حدود 715 تن بوده است.
 ثبت 122 پرونده صادراتی برای موکب‌های اربعین استان مرکزی

به گزارش ایلنا، علیرضا کرمی به اقلام صادر شده مورد نیاز موکب‌ها اشاره داشته و در این رابطه افزود: اقلام صادراتی شامل انواع کالاهای مورد نیاز موکب‌ها از جمله سیب‌زمینی، هندوانه، برنج، آب آشامیدنی و سایر ملزومات مصرفی بوده است.

وی ادامه داد: در این بازه زمانی، تشریفات مربوط به اظهارنامه‌های صادراتی کالاهای مورد نیاز موکب‌ها در مجموع با تعداد 131 مورد انجام شده است. همچنین خدمات گمرکی لازم برای تسهیل ارسال کالاهای پشتیبانی موکب‌ها ارائه شده است.

معاون اداره‌کل گمرک استان مرکزی به بازگشت کالاهای سرمایه‌ای بعد از اربعین اشاره کرده و اظهار داشت: بخش قابل توجهی از کالاهای جابه‌جا شده نیز در قالب خروج موقت بوده که پس از پایان مأموریت، دوباره به کشور بازگردانده می‌شوند.

کرمی به بخشی از کالاهای سرمایه‌ای مذکور اشاره داشته و در این رابطه تصریح کرد: این اقلام اغلب شامل کالاهای سرمایه‌ای و تجهیزاتی مورد استفاده در موکب‌ها از جمله کپسول گاز، یخچال، قابلمه، کولر گازی و دیگر وسایل مورد نیاز است.

وی بیان داشت: سال جاری به 52 موکب از شهرستان‌های اراک، ساوه و زرندیه خدمات گمرکی ارائه شده است. اقدامات پشتیبانی کماکان ادامه دارد. در این راستا همانگی‌های لازم برای انجام اقدامات در کمترین زمان ممکن، انجام شده است. انتهای پیام/



۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

روایت ویدیویی از مراسم چهلم تدفین رهبر شهید در شهرکرد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم شهرکرد موج ۱۷۳حماسه حضور خود را با شعار کشوری «هم عهدیم تا صبح ظهور» از سه‌راه سینما آغاز کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

مسیر راهپیمایی تا امامزاده دوخاتون ادامه پیدا کرد و مراسم چهلم تدوین و تشییع رهبر شهید را در این مکان مقدس آغاز کردند.

در ادامه حتما بخوانید از چهارمحال تا تهران؛ آخرین شب چشم‌انتظاری برای وداع با رهبر جان‌فدا

هنگام پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ارادت خود را اینگونه ابراز کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

در ادامه این مراسم ندای «حیدر حیدر » مردم غیور شهرکرد به آسمان رسید تا به رهبر شهیدشان نشان دهند چقدر عاشقانه ادامه دهنده راه ایشان هستند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

اما شعار انتقام هیچ گاه از زبان این مردم نمی‌افتد و در مراسم اربعین تدفین رهبر شهید با پرچم‌های سرخ خونخواهی شعار انتقام سردادند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

دختران این سرزمین شیرزنان آینده ایران هستند که از کودکی درس زندگی را مشق می‌کنند و اینگونه دم از اقتدار، صداقت و صلابت رهبر شهید انقلاب می‌زنند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 

شهادت امام حسن عسکری علیه السلام سبب شد تا این جلسه به عطر اهل بیت تبرک شود و دل‌های مردم شهرکرد بی‌واسطه به سامرا و کربلا پر بزنند و اینگونه عرض ارادت کنند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

مگر می‌شود شیعه باشی و شب جمعه یادی از یوسف زهرا آن امام غایب منتظر نکنی، مردم شهرکرد خوب رسم عاشقی را آموخته‌اند و شب جمعه اینگونه برای فرج مولایشان دعا کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری سخنران این برنامه در خصوص قدرت، عظمت و حماسه آفرینی ملت ایران سخن گفت.

امام جمعه شهرکرد در مراسم اربعین تدفین رهبر شهید بیان کرد: حق چیزی است که اگر یک انسان مقتدر به آن بی‌اعتنایی کند خداوند متعال او را ضعیف و خوار می‌کند.

 

وی ادامه داد: ملت ایران حق محض را به برکت انقلاب اسلامی در دستان خود گرفت و از آن حفاظت کرد که به دنبال این حفاظت و وفاداری خداوند به او عزت و احترام داد. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

فاطمی اظهار کرد: ملت ایران روزگاری از کوچکترین و حقیرترین وابستگان آمریکا بود و آمریکا به ایران به عنوان خیلی خلوت خود نگاه می‌کرد اما به واسطه نگهداری حق به یک ابرقدرت تبدیل شد.

 

استقامت ایران را به ضرب‌المثل مقاومت معروف کرد 

 

وی بیان کرد: شهامت، پایمردی، مقاومت و استقامت ملت ایران در برابر ابرقدرت تاریخ چنان اسم و رسمی برای آنها ایجاد کرد که به عنوان ضرب‌المثل و الگوی شجاعت و مقاومت شناخته شدند.

 

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه خداوند به ملت ایران اقتدار، عذت و شوکت داد، گفت: ملت ایران از اول تا آخرشان قدرتمند هستند، نفر اولشان رهبرشان بود که به اوج نفوذ کلام و قدرت در سطح کلان رسید و با کلام خودش دل مستضعفان را شاد می‌کرد. 

 

وی افزود: دنیایی از ادب و معرفت در وصیتنامه رهبر انقلاب نهفته بود، ایشان دستور دادند تا در گوشه‌ای از تربت امام رضا علیه السلام دفن شوند تا دین خود را ادا کند.

 

امام جمعه شهرکرد ادامه داد: در این شهر دینی هر هفته به امامزادگان دوخاتون برای تجدید پیمان می‌آییم چراکه ملت ایران و مسئولان راه را شناخته‌اند و راهی جز این راه نیست.

 

فاطمی با بیان اینکه مردم ایران دست در دست علما حرکت کردند و همه باید این را بدانند، گفت: ما سیاستمداران و مردانی را که به میهنمان خدمت کردند را تکریم می‌کنیم که در قرن معاصر سیاستمداری بهتر از دکتر مصدق نداشتیم که زمانی که رزم‌آرا نخست‌وزیری که مانع ملی شدن نفت بود، کشته شد گفت مانع برداشته شد لایحه ملی شدن صنعت نفت در روز آخر سال تصویب شد.

 

مسئولان می‌دانند اگر وفادار نباشد حمایت مردم را نخواهند داشت

 

وی افزود: خادمان ملت وفادارند و می‌دانند اگه خدشه‌ای به اصل موضوع وارد شود مردم از آن‌ها دفاع نمی‌کنند و داستان کودتا و دستگیری دکتر مصدق مجدد تکرار خواهد شد. 

 

فاطمی در پایان گفت: وحدت و حمایت همگانی توصیه همیشگی رهبر شهید بود که باید مورد توجه مردم و مسئولان باشد. 


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مراسم اربعین رهبر شهید در یاسوج برگزار شد تصاویر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، آیین بزرگداشت اربعین امام مجاهد شهید، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای  با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، علما، روحانیون، مسئولان، رزمندگان، جوانان و ارادتمندان مکتب مقاومت، در گلزار مطهر شهدای یاسوج برگزار شد.

این مراسم با شعار محوری با تو در عهدیم تا صبح ظهور، جلوه‌ای از تجدید میثاق مردم مؤمن و انقلابی استان کهگیلویه و بویراحمد با آرمان‌های امام شهید، شهدا و مسیر پرافتخار مقاومت بود.

گلزار مطهر شهدای یاسوج در این آیین، میزبان مردمی بود که با حضور در جوار تربت پاک شهیدان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، بر تداوم راه ولایت، ایستادگی در برابر دشمنان و صیانت از ارزش‌های اسلامی و انقلابی تأکید کردند

مردم ولایت‌مدار یاسوج و دیگر مناطق استان با حضور در این مراسم، بار دیگر نشان دادند که پیوند آنان با ولایت و فرهنگ شهادت، پیوندی عمیق، تاریخی و ناگسستنی است؛ پیوندی که در شعار محوری این مراسم نیز به روشنی تبلور یافته است. 

انتهای پیام/  


۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

قبولی 168 داوطلب در آزمون وکالت سال 1404 / کاهش تعداد پذیرفته‌شدگان

به گزارش ایلنا، مجتبی شاهوار به تشریح جزئیات این خبر پرداخته و افزود: داوطلبان پذیرفته شده در آزمون وکالت سال 1404 بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار، موفق به کسب حد نصاب 70 درصد از یک درصد نمره تراز میانگین کل شده‌اند.

وی ادامه داد: کمبود مراکز آموزش حقوق در استان، تقلیل واحدهای علمی‌کاربردی به یک مرکز فراجا و نبود رشته فقه و حقوق در مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های استان مرکزی، از دلایل اصلی کاهش تعداد پذیرفته‌شدگان آزمون وکالت در این استان است.

مدیر استانی سنجش و ارزیابی مرکز وکلای قوه قضاییه استان مرکزی به فرایند احراز صلاحیت‌ها و آغاز دوره کارآموزی داوطلبان اشاره کرده و اظهار داشت: داوطلبان پس از احراز صلاحیت‌های عمومی و طی مراحل قانونی، دوره کارآموزی خود را آغاز می‌کنند. انتهای پیام/




 یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۴ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 وریر خزانه‌داری آمریکا: احتمالاً‌ درگیری گسترده نظامی با ایران از سرگرفته نخواهد شد | جهان نیوز
۱ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

وریر خزانه‌داری آمریکا: احتمالاً‌ درگیری گسترده نظامی با ایران از سرگرفته نخواهد شد | جهان نیوز

اسکار بسنت روز پنجشنبه گفت که با توجه به تغییر رویکرد واشنگتن به سمت کمپینِ تکراریِ فشار اقتصادی، احتمالاً درگیری نظامی گسترده با ایران از سرگرفته نخواهد شد.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.