قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

ویدیو: گل دوم پرسپولیس به شمس آذر توسط محمد عمری

گل دوم پرسپولیس به شمس آذر توسط محمد عمری زده شد.
 ویدیو: گل دوم پرسپولیس به شمس آذر توسط محمد عمری

انتهای پیام/



۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتوری‌های پرسپولیس؛ فقط این دو بازیکن!

پایگاه خبری فوتبالی- از بین بازیکنان سابق تراکتور تنها دو نفر در این فصل در پرسپولیس حضور دارند.

به گزارش فوتبالی، در هفته سوم لیگ برتر دو تیم مدعی پرسپولیس و تراکتور در دیداری که بدون حضور تماشاگران برگزار می‌شود در تبریز به مصاف هم می‌روند.

حضور بازیکنان سابق هر دو تیم در ترکیب رقیب می‌تواند باعث جذاب‌تر شدن مسابقه شود. اما در این فصل آمار بازیکنان سابق تراکتور در ترکیب پرسپولیس بسیار کمتر از تیم تبریزی است. در ترکیب این فصل تراکتور نام 9 بازیکن سابق پرسپولیس به چشم می‌خورد، اما پرسپولیس تنها از دو بازیکن سابق تراکتور در این فصل بهره می‌برد.

پوریا پورعلی

بازیکن 30 ساله‌ای که در این فصل به پرسپولیس پیوست، در فصل بیست و چهارم عضوی از تراکتور بود. پورعلی که در پست هافبک دفاعی بازی می‌کند، در تراکتور نتوانست توانایی‌های خودش را به طور کامل نشان دهد و در مجموع در 7 بازی لیگ برتر و 4 بازی لیگ قهرمانان آسیا دو به میدان رفت، آن هم به صورت بازیکن جانشین. او در هیچ مسابقه‌ای در ترکیب اصلی تراکتور قرار نگرفت و مجموع دقایق حضورش در زمین در این 11 بازی، کمتر از 90 دقیقه بود. شاید همین مساله انگیزه او را برای درخشش در دیدار مقابل تراکتور به شدت افزایش دهد.

مهدی تیکدری‌نژاد

تیکدری نژاد اما وضعیت متفاوتی نسبت به پورعلی داشت. او طی دو فصلی که در تراکتور بازی کرد، یکی از بازیکنان ثابت تیمش بود و در مجموع 56 بار در لیگ برتر برای تراکتور به میدان رفت. تیکدری‌نژاد در تراکتور توانست آمار 3 گل زده و 6 پاس گل را برای خود به ثبت برساند. او با همین عملکرد به گل گهر پیوست و پنج فصل در این تیم توپ زد. تیکدری‌نژاد نیز در صورت حضور در دیدار مقابل تراکتور، انگیزه‌های زیادی برای درخشش در مقابل تیم سابق خود دارد.


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار، سهراب و نکونام؛ کدامیک 9 امتیازی می‌شوند؟

پایگاه خبری فوتبالی- در هفته سوم لیگ برتر سه مربی فرصت کسب تمامی امتیازات ممکن از سه بازی را دارند.

به گزارش فوتبالی، پس از انجام دو هفته از بازی‌های لیگ برتر، سه تیم با کسب دو برد و حداکثر امتیازات در رده‌های بالای جدول قرار گرفتند. پرسپولیس، استقلال و تراکتور سه تیم بالای جدول، در هفته سوم نیز به دنبال کسب سومین پیروزی خود هستند. البته به دلیل تقابل مستقیم پرسپولیس و تراکتور، این امکان برای هر سه تیم وجود ندارد تا بتوانند به طور همزمان امتیازات خود را به عدد 9 افزایش دهند.

پرسپولیس

تیم تارتار فراتر از حد انتظار ظاهر شد و در هر دو بازی نخست، به نتایجی دست یافت که بهترین شروع این تیم در 23 فصل اخیر است. پرسپولیس در هشت دوره مختلف لیگ برتر توانسته لیگ را با دو برد در ابتدای فصل آغاز کند اما تنها در سه دوره و با سه مربی مختلف این روند را تا هفته سوم هم ادامه داد.

در لیگ برتر سوم، وینگو بگوویچ در پایان هفته سوم توانست به سومین برد خود دست یابد. در لیگ هفتم هم افشین قطبی همین روند را تکرار کرد و در سه بازی اول 9 امتیازی شد. در لیگ برتر هفدهم هم برانکو توانست در سه بازی نخست پرسپولیس در لیگ به سه برد دست یابد و به روند خوب تیمش ادامه دهد. اکنون تارتار به دنبال آن است تا پس از ده سال، روند سه برد متوالی در سه هفته ابتدایی فصل را تکرار کند.

استقلال تهران

آبی‌پوشان تا کنون در شش دوره مختلف لیگ برتر کار خود را با دو برد آغاز کرده، اما تنها در دو دوره توانستند هفته سوم را با برد پشت سرگذاشته و به 9 امتیاز دست یابند و سهراب می‌تواند سومین مربی لقب بگیرد که در پایان هفته سوم، تیمش به حداکثر امتیازات دست یافته است.

در لیگ برتر ششم که هدایت استقلال برعهده صمد مرفاوی بود، استقلال پس از پشت سرگذاشتن ذوب آهن و مس کرمان، در هفته سوم نیز فجرسپاسی را مغلوب کرد و به امتیاز ممکن دست یافت. در لیگ برتر بیست و یکم، فرهاد مجیدی فصل را با دو برد مقابل هوادار و ذوب آهن، در هفته سوم در مصاف با تراکتور هم به برتری رسید. در این فصل هم بختیاری‌زاده این فرصت را دارد تا نام خود را در کنار مرفاوی و مجیدی قرار دهد.

تراکتور

داستان تراکتور و جواد نکونام متفاوت از دو تیم و مربی قبلی است. تراکتور تاکنون در هیچ دوره‌ای حتی نتوانسته بود در دو بازی ابتدایی به دو برد دست یابد اما پرشورها با حضور جواد نکونام توانستند به این مهم دست یابند. در صورتی که جواد نکونام هفته سوم را با برد سپری کند، برای اولین بار در تاریخ باشگاه و همچنین در دوران مربیگری خودش به چنین عملکردی دست پیدا خواهد کرد و این شروع رؤیایی را برای خود رقم خواهد زد.


۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ادعای عجیب و تقریباً غیرممکن سخنگوی سازمان لیگ

به گزارش ایران ورزشی، در حالی که تا برگزاری دربی تهران 2هفته زمان باقی مانده، نحوه حضور هواداران در ورزشگاه از همین حالا به یکی از بحث‌های اصلی این مسابقه تبدیل شده است. دیداری که قرار است یازدهم شهریورماه در ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان برگزار شود، حالا با ادعای تازه سازمان لیگ درباره اجرای قانون ۹۰ به ۱۰ همراه شده؛ ادعایی که البته با توجه به سابقه سال‌های گذشته، چندان نمی‌توان به عملی شدنش خوشبین بود.

حجت‌الله بهمنی، مدیر روابط عمومی سازمان لیگ، اعلام کرده برای ۸۰درصد ظرفیت ورزشگاه بلیت فروخته می‌شود و استقلال به‌عنوان تیم میزبان، ۹۰درصد سکوها را در اختیار خواهد داشت. این حرف در ظاهر همان چیزی است که سال‌ها درباره دربی وعده داده شده، اما مشکل اینجاست که ۹۰-۱۰ تاکنون بیشتر از آنکه یک قانون اجرایی باشد، به یک وعده تکراری تبدیل شده است. دربی‌های گذشته بارها با همین ادعا برگزار شدند، اما در نهایت تقسیم سکوها به شکل سنتی ۵۰-۵۰ انجام شد؛ حتی دربی اراک نیز نتوانست این الگو را تغییر دهد.

این بار البته شرایط کمی متفاوت است. بازی رفت در اصفهان برگزار می‌شود و طبیعتاً میزان استقبال هواداران استقلال و پرسپولیس از یک دربی خارج از تهران با مسابقه‌ای در ورزشگاه آزادی قابل مقایسه نیست. همین موضوع یک چالش تازه برای سازمان لیگ ایجاد می‌کند؛ چراکه اگر قرار باشد در بازی رفت قانون ۹۰-۱۰ اجرا شود، در صورت برگزاری بازی برگشت با میزبانی پرسپولیس در تهران، بحث سهمیه هواداران برای مسابقه دوم نیز مطرح خواهد شد. استقلالی‌ها هم از همین حالا نگرانند که اجرای قانون در اصفهان، با تغییر شرایط میزبانی در بازی برگشت اوضاع به ضرر آنها تمام شود.

اما اجرای ۹۰-۱۰ صرفاً با اعلام درصدها امکانپذیر نیست. برای چنین تغییری ابتدا باید زیرساخت و فرهنگ حضور هوادار در ورزشگاه آماده باشد. گیت‌های ورودی باید کاملاً مشخص و تفکیک‌شده باشند، بلیت‌فروشی الکترونیکی باید به شکل دقیق انجام شود و هویت خریدار و استفاده‌کننده از بلیت نیز با سامانه‌های مطمئن از جمله تشخیص چهره کنترل شود. در غیر این صورت، روی کاغذ می‌توان ۹۰درصد ظرفیت را به یک تیم داد، اما در عمل کنترل سکوها دشوار خواهد بود. نمونه قابل توجه، دربی میلان و اینتر است؛ مسابقه‌ای که به‌طور معمول در سن‌سیرو برگزار می‌شود، اما هواداران دو تیم مطابق سهمیه تعیین‌شده در سکوهای خود قرار می‌گیرند. تفاوت فقط در قانون نیست؛ سال‌ها فرهنگ‌سازی، تفکیک ورودی‌ها و کنترل دقیق بلیت‌ها باعث شده اجرای چنین مدلی امکان‌پذیر باشد. بنابراین اگر سازمان لیگ واقعاً می‌خواهد دربی را ۹۰-۱۰ برگزار کند، این بار باید فراتر از یک وعده عمل کند. در غیر این صورت، احتمال اینکه باز هم دربی تهران با همان نسخه قدیمی ۵۰-۵۰ برگزار شود، کم نیست؛ نسخه‌ای که سال‌هاست سازمان لیگ از تغییر آن صحبت می‌کند، اما هنوز نتوانسته آن را به واقعیت تبدیل کند.

 

انتهای پیام/




 بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!
۲۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!

هفته دوم لیگ ۲۶ برگزار و رقابت انفرادی و تیمی به اوج خود رسید.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۱۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.

 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر