قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

طرح ده اولویت مالیاتی برای حمایت از کسب و کارها در شرایط جنگی

رئیس فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی، در نامه‌ای خطاب به وزیر امور اقتصادی و دارایی، با اشاره به شرایط حساس اقتصادی ناشی از جنگ تحمیلی و ضرورت حمایت از اصناف به عنوان ستون فقرات توزیع کالا و خدمات در کشور، ده اولویت و راهکار عملیاتی در حوزه مالیاتی را برای اجرا مطرح و تاکید کرد.
 طرح ده اولویت مالیاتی برای حمایت از کسب و کارها در شرایط جنگی

به گزارش ایلنا، محمدرضا رضایی کوچی رئیس فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی، در نامهای خطاب به وزیر امور اقتصادی و دارایی، با اشاره به شرایط حساس اقتصادی ناشی از جنگ تحمیلی و ضرورت حمایت از اصناف به عنوان ستون فقرات توزیع کالا و خدمات در کشور، ده اولویت و راهکار عملیاتی در حوزه مالیاتی را برای اجرا طرح و تاکید کرد.

متن نامه به شرح زیر است؛

جناب آقای دکتر مدنی‌زاده

وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی

موضوع: ده اولویت مطالبات فراکسیون در حوزه مالیاتی اصناف کشور با توجه به شرایط جنگی

با سلام و احترام،

همان‌گونه که مستحضرید، در شرایط بحرانی ناشی از جنگ تحمیلی، اصناف به عنوان ستون فقرات توزیع کالا و خدمات، بیش از هر زمان دیگری نیازمند سیاست‌های مالیاتی منصفانه، هوشمندانه و متناسب با واقعیت‌های اقتصادی کشور هستند تا ضمن حفظ استمرار در گردش، توان مقابله با شرایط ناشی از تورم و کاهش ارزش پول را دارا باشند.

از این‌رو، این فراکسیون با برگزاری جلسات کارشناسی متعدد و بهره‌گیری از نظرات صاحب‌نظران اقتصادی و مالیاتی، مجموعه‌ای از راهکارهای عملیاتی و اولویت‌دار را مبتنی بر قوانین و مقررات موجود، از جمله مواد ۱۹۱، ۱۶۷، ۲۲۹، ۲۳۷، ۲۳۸، ۲۳۹ و ۲۷۴ قانون مالیات‌های مستقیم و مواد مرتبط قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، تهیه و در دستور کار قرار داده است. امید است با نظر مساعد و قید فوریت، دستور فرمایید اقدامات لازم معمول و اعلام نتیجه گردد.

۱- اعمال حداکثری بخشودگی جرائم مالیاتی با استفاده حداکثری از ظرفیت ماده ۱۹۱ قانون مالیات‌های مستقیم برای بخشودگی جرائم مالیاتی با رویکرد حمایتی نسبت به اصناف.

۲- تسهیل تقسیط بدهی‌های مالیاتی با اعمال حداکثری ظرفیت ماده ۱۶۷ قانون مالیات‌های مستقیم برای تقسیط بدهی‌ها با توجه به شرایط اقتصادی کشور در شرایط جنگی و حفظ توان فعالیت واحدهای صنفی.

۳- اجرای دقیق قوانین رسیدگی مالیاتی و صیانت از حقوق مؤدیان، به‌ویژه اجرای واقعی مواد ۲۲۹ …





 انتقال «شبانه» نفت از تنگه هرمز به روایت مقامات آمریکایی | مسابقه تاب‌آوری تا کجا ادامه پیدا می‌کند؟ | هنوز هیچ چشم‌انداز روشنی برای پایان جنگ وجود ندارد
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

انتقال «شبانه» نفت از تنگه هرمز به روایت مقامات آمریکایی | مسابقه تاب‌آوری تا کجا ادامه پیدا می‌کند؟ | هنوز هیچ چشم‌انداز روشنی برای پایان جنگ وجود ندارد

اقتصادنیوز: باراک راوید، تحلیل‌گر شبکه خبری آکسیوس، در گزارشی به نقل از دو مقام آمریکایی می‌نویسد که ارتش ایالات متحده بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی برای ورود و خروج از تنگه هرمز ایجاد کرده است تا روزانه میلیون‌ها بشکه نفت را از این مسیر منتقل کند.

 حمله به قالیباف به دلیل این سخنان + ویدئو | رئیس مجلس چه گفت؟ | پاسخ به ویدئوی جنجالی
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حمله به قالیباف به دلیل این سخنان + ویدئو | رئیس مجلس چه گفت؟ | پاسخ به ویدئوی جنجالی

مرکز رسانه مجلس اعلام کرد بخش‌هایی از سخنان قالیباف در نشست اقتصادی بغداد، به‌صورت گزینشی بازنشر شده است.

 گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست

نماینده حزب حاکم «رویای گرجستان» در پارلمان این کشور در مورد عدم پیوستن تفلیس به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران اظهار داشت:‌ پیوستن گرجستان به هر قطعنامه یا تصمیمی در عرصه بین‌الملل تنها براساس این است که آیا در آن مقطع به نفع کشور می‌باشد یا خیر.

 هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر گفت: هزاران شهروند ایرانی اعم از کودکان، زنان، مردان و سالخوردگان؛ از مردم عادی گرفته تا مسئولان، دانشمندان، نیروهای نظامی و انتظامی، روحانیون و کارگران و دانشجویان در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند.

 آمریکا برای جنگ با ایران آماده است، اما با هکرهای ایرانی نه | چرا ثروتمندترین کشور جهان قادر به دفاع از زیرساخت‌های حیاتی خود نیست؟
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

آمریکا برای جنگ با ایران آماده است، اما با هکرهای ایرانی نه | چرا ثروتمندترین کشور جهان قادر به دفاع از زیرساخت‌های حیاتی خود نیست؟

اکونومیست در گزارشی تازه می‌گوید آمریکا با وجود برخورداری از بزرگ‌ترین بودجه نظامی جهان، هنوز نتوانسته از یکی از ابتدایی‌ترین زیرساخت‌های حیاتی خود در برابر حملات سایبری محافظت کند. در تابستان امسال، هکرها به تأسیسات آب و فاضلاب در دست‌کم هفت ایالت نفوذ کردند و مقام‌های آمریکایی گروه‌های وابسته به ایران را مظنون اصلی می‌دانند؛ در حالی که دولت ترامپ همزمان با افزایش ۴۴ درصدی بودجه نظامی، بودجه امنیت سایبری آب را به‌شدت کاهش داده است.

 قانون تسهیل؛ از وعده اشتغال تا مشکلات جوانانِ تازه‌ وارد به حرفه وکالت
۵ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

قانون تسهیل؛ از وعده اشتغال تا مشکلات جوانانِ تازه‌ وارد به حرفه وکالت

آیا صرف تسهیل صدور پروانه ی وکالت الزاماً به معنای افزایش اشتغال، درآمد، کیفیت خدمات حقوقی و دسترسی واقعی مردم به وکیل است؟