قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

تردد بیش از ۶۰ هزار زائر، جایگاه راهبردی آذربایجان‌غربی را تثبیت کرد/ استقبال زائران خارجی از صنایع‌دستی بومی استان چشمگیر بود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی با تشریح اقدامات گسترده این اداره‌کل در ایام اربعین، از اجرای مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، خدماتی، نظارتی و معرفی ظرفیت‌های صنایع‌دستی در مرزهای تمرچین و بازرگان خبر داد و گفت: ثبت تردد بیش از ۶۰ هزار زائر از مرز تمرچین، از جمله هزاران زائر خارجی، بیانگر ارتقای جایگاه این مرز به‌عنوان یکی از مهم‌ترین کانون‌های گردشگری مذهبی، تعاملات فرهنگی و دیپلماسی مردمی جمهوری اسلامی ایران در شمال‌غرب کشور است.
 تردد بیش از ۶۰ هزار زائر، جایگاه راهبردی آذربایجان‌غربی را تثبیت کرد/ استقبال زائران خارجی از صنایع‌دستی بومی استان چشمگیر بود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایلنا به نقل از وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، مرتضی صفری، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به نقش راهبردی مرزهای تمرچین (پیرانشهر) و بازرگان (ماکو) در میزبانی از زائران اربعین، اظهار کرد: این دو گذرگاه بین‌المللی، به‌ویژه مرز تمرچین، به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین مسیرهای ورود زائران خارجی به کشور، در سال‌های اخیر به بستری برای نمایش ظرفیت‌های فرهنگی، گردشگری و تمدنی ایران اسلامی تبدیل شده‌اند و از همین رو، برنامه‌ریزی جامعی برای ارتقای کیفیت خدمات و تکریم زائران در دستور کار این اداره‌کل قرار گرفت. وی افزود: در حوزه خدمات فرهنگی، موکب «فرشتگان میناب» با مشارکت تشکل‌های مردم‌نهاد و تحت نظارت اداره‌کل میراث‌فرهنگی در پایانه مرزی تمرچین مستقر شد و خدمات متنوعی از جمله پذیرایی، اسکان موقت، راهنمایی گردشگری، توزیع بروشورها و نقشه‌های معرفی جاذبه‌های استان و همچنین تولید و ارائه محتوای چندزبانه به زبان‌های انگلیسی و ترکی استانبولی برای زائران خارجی ارائه کرد. …




 اخبار جدید

 حسین علیزاده مهمان «هم‌کلام» می‌شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حسین علیزاده مهمان «هم‌کلام» می‌شود

حسین علیزاده، نوازنده چیره‌دست و موسیقیدان برجسته، مهمان پنجمین قسمت برنامه «هم‌کلام» است.

 ‎معادله گیشه تغییر کرد
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

‎معادله گیشه تغییر کرد

چند ماه پیش، درست بعد از اتمام چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر، بسیاری از منتقدان و اهالی سینما با صراحت نظرشان را درباره اکران‌های سال آینده سینمای ایران اعلام کردند. از نگاه آنها مجموع فیلم‌هایی که اکران امسال سینمای ایران را تشکیل می‌دهند، به لحاظ فروش‌ چشمگیر نیستند و می‌توان با گذشت شش ماه از سال و با نگاه به فروش فیلم‌های روی پرده به این نتیجه رسید که فیلم‌های روی پرده تا حد زیادی نتوانسته‌اند مخاطب را راضی نگه دارند.

 درگذشت ناگهانی بانوی هنرمند یک گروه نمایشی
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

درگذشت ناگهانی بانوی هنرمند یک گروه نمایشی

درگذشت ناگهانی ساناز فصیحی نیا، از هنرمندان فعال عرصه طراحی لباس، جامعه تئاتر و همکارانش در نمایش «کمدی آغاز» را در اندوه فرو برد.

 استاد ساخت قهرمان منفی
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

استاد ساخت قهرمان منفی

نسخه اصلاح و مرمت‌شده فیلم سینمایی «تنگسیر»ساخته امیر نادری در موزه سینمای ایران به نمایش درآمد. در این مراسم فرهاد توحیدی با اشاره به نقش ادبیات در شکل‌گیری موج نوی سینمای ایران گفت: درخشش موج نوی سینمای ایران از اواخر دهه ۴۰ شمسی تا حد زیادی وامدار ادبیات معاصر بود و بسیاری از آثار شاخص این جریان، اقتباسی از آثار نویسندگان برجسته‌ای همچون صادق چوبک، غلامحسین ساعدی و محمود دولت‌آبادی بودند. این فیلم‌نامه‌نویس درباره فیلم تنگسیر، گفت: رمان صادق چوبک در سال ۱۳۴۲ نوشته و فیلم امیر نادری ۱۰ سال بعد ساخته شد. این اثر در بستری اجتماعی شکل گرفته که مسائل سیاسی، جنبش‌های اجتماعی و زندگی مادی و اقتصادی فرودستان در ادبیات آن دوره مورد توجه قرار داشت.

 فیلم اصغر فرهادی به ایران رسید
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

فیلم اصغر فرهادی به ایران رسید

درام پرستاره فرهادی در ایران منتشر شد.

 فرمان تئاتر دست کیست؟
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان تئاتر دست کیست؟

سینا راستگو که از دوشنبه ۲۳شهریورماه نمایش «اتاق دود» را در عمارت هما روی صحنه می‌برد، درباره انگیزه خود از تولید یک نمایش غیرتجاری با تهیه‌کنندگی خود، صحبت کرد. راستگو ابتدا درباره غیبت ۷ساله خود از صحنه نمایش گفت: من از دی و بهمن ۹۸ دیگر کار نکردم تا امروز. در این هفت سال، چند بار تصمیم گرفتم کار کنم، ولی هر بار با همین فضایی که الان می‌بینیم، مواجه شدیم. آن‌قدر اتفاقات مختلف در این هفت سال پشت سر هم افتاده که آدم هیچ‌وقت نتوانسته به یک جمع‌بندی برسد و بگوید: «خب، الان دیگر آرام شد.» و جالب این است که روزبه‌روز هم به جای اینکه بهتر شود، بدتر شده است.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026