قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

پیشنهاد ۴۵ میلیونی لوئیس-اسکلی به شیاطین سرخ و چلسی

آرسنال برای جبران بخشی از هزینه خرید ۷۵ میلیون پوندی برونو گیمارش، مایلس لوئیس-اسکلی، پدیده ۱۹ ساله خود را به قیمت ۴۵ میلیون پوند به منچستریونایتد و چلسی پیشنهاد داده است.
 پیشنهاد ۴۵ میلیونی لوئیس-اسکلی به شیاطین سرخ و چلسی

به گزارش ایلنا، آینده مایلس لوئیس-اسکلی در آرسنال بار دیگر در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. همین چند ماه پیش بود که با وجود شهرت روزافزون این نوجوان به عنوان یکی از هیجان‌انگیزترین استعدادهای جوان اروپا، خروج تابستانی او دور از ذهن به نظر نمی‌رسید.

وقتی فصل به فروردین‌ماه رسید، در حالی که توپچی‌ها برای کسب اولین جام لیگ برتر خود پس از بیش از دو دهه تلاش می‌کردند، لوئیس-اسکلی تنها در یک بازی لیگ برتر به عنوان بازیکن اصلی به میدان رفته بود.

به نظر می‌رسید او اعتماد میکل آرتتا را از دست داده و در پست مدافع چپ، پس از پیرو هینکاپیه و ریکاردو کالافیوری در اولویت‌های بعدی قرار گرفته بود.

کمتر از دو ماه بعد، او به یک بازیکن ثابت در خط هافبک تبدیل شد، قهرمانی لیگ برتر را به دست آورد و در حالی که تنها ۱۹ سال داشت، در فینال لیگ قهرمانان اروپا از ابتدا به میدان رفت.

اکنون با گذشت کمتر از دو ماه، اخباری مبنی بر پیشنهاد شدن لوئیس-اسکلی به باشگاه‌های دیگر، به ویژه چلسی و منچستریونایتد منتشر شده است. اما واقعاً چه اتفاقی افتاده است؟

موضع آرسنال

رکورد فروش تاریخ آرسنال همچنان رقم ۳۵ میلیون پوندی است که در سال ۲۰۱۷ از لیورپول برای الکس اوکسلید-چمبرلین دریافت کردند.

امضای مجوز خروج لوئیس-اسکلی در این تابستان مستلزم پیشنهادی بسیار بالاتر از این رقم خواهد بود، اما این احتمال که یک پیشنهاد سنگین مورد بررسی قرار گیرد، رد نشده است.

آرسنال ۷۵ میلیون پوند برای برونو گیمارش هزینه کرده و همچنان در بازار به دنبال یک وینگر و یک مدافع چندپسته است.

باشگاه ترجیح می‌دهد بازیکنانی نظیر گابریل ژسوس و فابیو ویرا را به فروش برساند تا هزینه این خریدها تامین شود، اما احتمال جدایی یک ستاره برجسته‌تر نیز همچنان وجود دارد.

توپچی‌ها از نظر وضعیت قراردادی با لوئیس-اسکلی در موقعیت محکم و قوی قرار دارند؛ چرا که تنها یک سال از تمدید قرارداد این نوجوان تا سال ۲۰۳۰ می‌گذرد.

فروش او سود خالص در تراز مالی باشگاه محسوب می‌شود و فشار قوانین مالی را کاهش خواهد داد.

در طی دو ماهی که می‌توانست باقی‌مانده دوران حرفه‌ای او را رقم بزند، میکل آرتتا، لوئیس-اسکلی را به خط هافبک منتقل کرد تا جانشین مارتین زوبیمندی خسته شود.

این پست، موقعیت محبوب خود بازیکن است؛ جایی که خودش را در آینده بازیگری‌اش در آن می‌بیند. او فصل را به عنوان زوج اصلی دکلان رایس در خط هافبک و بالاتر از زوبیمندی در اولویت‌های ترکیب به پایان رساند.

ورود ۷۵ میلیون پوندی برونو گیمارش، بار دیگر لوئیس-اسکلی را در صف انتظار به عقب فرستاده است.

گزارش اتلتیک نشان می‌دهد که لوئیس-اسکلی ناامید نشده و تمام تمرکزش را بر تثبیت خود در برنامه‌های تیم اصلی آرتتا برای فصل پیش رو معطوف کرده است.

این موضع برای هواداران آرسنال تعجب‌آور نخواهد بود؛ به‌ویژه اگر صحبت‌های او پس از تمدید قرارداد در تابستان گذشته را به یاد بیاورند.

او گفته بود: «من یک هوادارم و این مثل تحقق یک رویاست. من هنوز سال‌های زیادی پیش رو دارم، بنابراین اگر بتوانم متواضع بمانم و انسان خوبی باشم، این مهم‌ترین چیز برای من است.»

«من می‌خواهم یک میراث از خودم به جا بگذارم. می‌خواهم تمام جام‌های ممکن در این ورزش را ببرم. می‌خواهم در بزرگ‌ترین صحنه‌ها جام‌ها را بالای سر ببرم و در عین حال فردی باشم که همیشه در حال یادگیری است و زمین‌خورده باقی می‌ماند، که این بسیار مهم است.»

تمایل چلسی

استاندارد اسپورت مطلع شده است که چلسی از جمله باشگاه‌هایی است که شانس جذب لوئیس-اسکلی در این تابستان به آن‌ها پیشنهاد شده است.

مشخص شده که واسطه‌ها با چندین باشگاه از جمله چلسی و منچستریونایتد ارتباط برقرار کرده‌اند.

باور بر این است که چلسی اشتیاق نشان داده و استعلام‌هایی از آرسنال درباره وضعیت این بازیکن گرفته است.

با این حال، چلسی از آن زمان خرید پپ چاواریا در پست مدافع چپ را اعلام کرده و اکنون در خط دفاعی دستِ پر دارد.

در خط هافبک، آندری سانتوس به منچستریونایتد فروخته شد اما چلسی می‌تواند روی گزینه‌هایی چون رومئو لاویا، داریو اسوگو که هفته گذشته به عنوان کاپیتان انتخاب شد، و خریدهای تابستانی یعنی جردن هندرسون و والنتین بارکو برای بازی در کنار مویزس کایسدو حساب کند.

انزو فرناندز نیز با توجه به تمایل منچسترسیتی زیر نظر قرار گرفته، اما در حال حاضر با توجه به درخواست ۱۲۰ میلیون پوندی چلسی، خروج این ستاره آرژانتینی دور از انتظار است.

تمایل منچستریونایتد

منچستریونایتد در این تابستان در بازار به دنبال یک مدافع چپ جدید بوده است.

لوک شاو به نظر می‌رسد از مصدومیت‌های طولانی‌مدت خود رها شده، اما او تنها مدافع چپ تخصصی در ترکیب تیم اصلی مایکل کریک پیش از فشردگی مسابقات لیگ قهرمانان اروپا است.

استاندارد اسپورت متوجه شده که این بازیکن به منچستریونایتد پیشنهاد شده بود، اما لوئیس هال هدف اول آن‌ها در طول تابستان بوده است. با این حال، موضع سرسختانه نیوکاسل، سرانجامِ هرگونه توافقی را بسیار دشوار کرده است.

هنوز مشخص نیست که آیا لوئیس-اسکلی اصلاً علاقه‌ای به انتقال به اولدترافورد برای بازی در پستی که مورد علاقه‌اش نیست دارد یا خیر، اما گاردین گزارش می‌دهد که منچستریونایتد در صورت تصمیم برای از سرگیری تلاش‌ها جهت جذب یک مدافع چپ جدید، می‌تواند این معامله را بررسی کند.

منچستریونایتد با وجود خرید یوری تیلمانس و آندری سانتوس، ممکن است همچنان یک هافبک جدید دیگر را در این تابستان به خدمت بگیرد؛ چرا که مانوئل اوگارته به دلیل مصدومیت شدید زانو چند ماه از میدان‌ها دور خواهد بود.

کریک پیش از جدایی برنامه‌ریزی‌شده کاسمیرو، با هدف جذب دو هافبک جدید وارد تابستان شد و مصدومیت اوگارته گزینه‌های او را در میانه زمین محدودتر کرده است. انتهای پیام/



۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

اودگارد: صد درصد آماده‌ام؛ می‌خواهم گل‌های بیشتری بزنم!

پایگاه خبری فوتبالی - مارتین اودگارد، کاپیتان آرسنال، پس از شروع درخشان توپچی‌ها در فصل جدید لیگ برتر، از شرایط بدنی خود ابراز رضایت کرد و گفت مصدومیت‌های فصل گذشته را پشت سر گذاشته است. اودگارد در دیدار مقابل کاونتری نیز نمایش بسیار خوبی داشت و گل سوم آرسنال را در دقیقه ۴۹ به ثمر رساند تا پیروزی ۳-۰ تیمش را تکمیل کند.

به گزارش فوتبالی،  اودگارد درباره شرایط خود گفت: “فصل گذشته برای من واقعاً سخت بود. مصدومیت‌های زیادی داشتم و مدام از ترکیب خارج می‌شدم. گاهی اوقات با آمادگی ۱۰۰ درصدی بازی نمی‌کردم، اما حالا احساس خوبی دارم و بدنم در شرایط خوبی است. تابستان خوبی داشتم و جام جهانی خوبی را هم پشت سر گذاشتم.”

کاپیتان آرسنال که در دیدار مقابل کاونتری به عنوان بهترین بازیکن مسابقه انتخاب شد، نشان داد که می‌تواند فصل جدید را در شرایطی متفاوت آغاز کند. او هفته گذشته نیز در پیروزی ۳-۰ مقابل منچسترسیتی در جام خیریه گلزنی کرده بود و حالا با گلزنی برابر کاونتری، در دو بازی ابتدایی فصل دو گل به ثمر رسانده است.

اودگارد همچنین درباره شروع فصل گفت: “این یک شروع عالی بود. همیشه خوب است که فصل را با پیروزی آغاز کنید؛ پیروزی در خانه، سه گل و یک کلین‌شیت. عملکردمان بسیار خوب و محکم بود.”

او حالا امیدوار است با حفظ آمادگی بدنی، در ادامه فصل نقش پررنگ‌تری در موفقیت آرسنال داشته باشد و علاوه بر بازی‌سازی، تعداد گل‌های خود را نیز افزایش دهد. آرسنال با این پیروزی، دفاع از عنوان قهرمانی لیگ برتر را با قدرت آغاز کرد.


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فرانک لمپارد پس از شکست مقابل آرسنال: آنها تقریباً از هر نظر کامل هستند

پایگاه خبری فوتبالی - فرانک لمپارد، سرمربی کاونتری، پس از شکست ۳-۰ تیمش مقابل آرسنال در هفته نخست لیگ برتر انگلیس، به تمجید از عملکرد شاگردان میکل آرتتا پرداخت و اعتراف کرد که تیمش مقابل یکی از قدرتمندترین تیم‌های لیگ قرار گرفته است.

به گزارش فوتبالی، لمپارد درباره فشار و پرس آرسنال گفت: “آرسنال تقریباً از هر نظر کامل است. آنها بدون توپ فوق‌العاده کار می‌کنند و خیلی سریع مسیرهای پاسکاری ما را می‌بستند. ما تا امروز با چنین فشاری مواجه نشده بودیم.”

سرمربی کاونتری ادامه داد: “آنها از نظر فیزیکی هم تیم بسیار قدرتمندی هستند و پرس شدیدی انجام می‌دهند. به نظر من آرسنال بهترین تیم لیگ برتر است و فصل گذشته هم این موضوع را ثابت کردند.”

لمپارد همچنین عملکرد تیمش را در برابر آرسنال ارزیابی کرد و گفت: “آنها حریفی بسیار سرسخت و در سطح بالایی بودند و امشب دقیقاً مثل یک قهرمان بازی کردند. با این حال، شکست در هفته اول، آن هم در خانه آرسنال، قرار نیست فصل ما را تعیین کند.”

آرسنال در این مسابقه با گل‌های کای هاورتز، بوکایو ساکا و مارتین اودگارد به پیروزی ۳-۰ رسید و فصل جدید را با سه امتیاز آغاز کرد. کاونتری نیز که پس از سال‌ها به لیگ برتر بازگشته، حالا باید خود را برای ادامه رقابت و جبران این شکست آماده کند.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

آرسنال 3 - کاونتری سیتی 0 ؛ توپچی‌ها با توپ پُر استارت زدند

به گزارش ایلنا، فصل 2027-2026 لیگ برتر فوتبال انگلیس از جمعه شب با برگزاری یک دیدار به میزبانی ورزشگاه امارات شهر لندن آغاز شد.

در دیدار افتتاحیه فصل جدید، تیم آرسنال به عنوان مدافع عنوان قهرمانی به مصاف تیم تازه لیگ برتری شده کاونتری رفت و موفق شد میهمانش را 3 بر صفر شکست بدهد.

در این بازی کای هاورتس در دقیقه 15، بوکایو ساکا در دقیقه 23 و مارتین اودگارد در دقیقه 49 برای تیم تحت هدایت میکل آرتتا گلزنی کردند.

قضاوت این بازی بر عهده «تام برامال» بود که گابریل ماگالایش از آرسنال و کالب ییرنکی از کاونتری کارت زرد نشان داد.

کاونتری که پس از سال‌ها توانسته در لیگ برتر حضور داشته باشد، فرانک لمپارد را روی نیمکت سرمربیگری خود داشت.

توپچی‌ها که فصل گذشته عنوان قهرمانی را کسب کرده بودند، در بازی امشب عملکرد بهتری نسبت به حریف داشتند. ثبت 19 شوت در مقابل 4 شوت حریف، درصد مالکیت 65 به 35 درصد و تعداد پاس 590 در مقابل 343، نشان دهنده برتری آرسنال بود.

هفته نخست لیگ برتر انگلیس روز شنبه با برگزاری 5 دیدار پیگیری می‌شود که در مهمترین بازی‌ها، منچستریونایتد در خانه هال سیتی به میدان می‌رود و تاتنهام میهمان برنتفورد خواهد بود.

  انتهای پیام/




 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس

توپچی‌ها فصل جدید لیگ برتر را با نمایشی مقتدرانه آغاز کردند و در خانه با سه گل از سد کاونتری گذشتند.

 بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد

ژوزه مورینیو ۱۳ سال پس از پایان دوره اول مربیگری‌اش به برنابئو بازگشته است، و وظیفه‌اش احیای مادرید پس از دو فصل بدون جام است.

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.

 کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو

کلیپ ساخته شده با هوش مصنوعی از مراسم ختم پدر مسی با مجلس گردانی رونالدو را که در فضای مجازی پربازدید شد را تماشا نمایید