قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۶/۰۷

وزیر فرهنگ نیجر: ایران را کشور دوم خود می‌دانم

صالح بن حمودا، وزیر بازسازی فرهنگ و ارزش‌های دینی نیجر با تأکید بر پیوند عمیق ملت‌های ایران و نیجر گفت: به سبب قرابت‌های ناتمام فرهنگی و دینی ایران را کشور دوم خود می‌دانم.
 وزیر فرهنگ نیجر: ایران را کشور دوم خود می‌دانم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، صالح بن حمودا در این دیدار با قدردانی از میزبانی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: آنچه می‌خواهم بیان کنم، همان چیزی است که در قلب من و همه اعضای هیئت همراه وجود دارد و شاید نیازی به بیان نداشته باشد؛ زیرا ما این محبت و صمیمیت را با قلب خود احساس کردیم.

وی افزود: احساس می‌کنم ایران، کشور دوم من است. اگر نیجر کشور اول من باشد، ایران کشور دوم من است. در این سفر احساس کردم همه درها به روی ما باز است و قلب مردم ایران نیز به روی ما گشوده است.

وزیر بازسازی فرهنگ و ارزش‌های دینی نیجر با اشاره به همراهی هیئت خود در این سفر گفت: اعضای هیئت همراه من، از جمله دو نفر از علمای نیجر و دو نفر از علما و شخصیت‌های دینی، همچنین کاردار سفارت نیجر، از صمیم قلب از شما تشکر می‌کنند.

احساس همبستگی ملت‌های آفریقا با ایران …




 اخبار جدید

 آقای بازیگر در آستانه ۸۰ سالگی:  روزی ۴۰ تا چای با دویست قند می‌خورم و هیچ مریضی ندارم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آقای بازیگر در آستانه ۸۰ سالگی: روزی ۴۰ تا چای با دویست قند می‌خورم و هیچ مریضی ندارم

بخش هایی از گفتگوی محمود بصیری در ۷۹ سالگی با مازیار لرستانی درباره سبک زندگی اش مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

 کلاغ بی‌اجازه
۲ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

کلاغ بی‌اجازه

اقتباس مهدویان از رمان احمت اومیت جنجالی شد

 خاطره‌ای از هم‌بازی پل نیومن: او خودش را جذاب نمی‌دانست
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خاطره‌ای از هم‌بازی پل نیومن: او خودش را جذاب نمی‌دانست

سالی فیلد می‌گوید پل نیومن از اینکه نقش‌های جدیدی به او پیشنهاد نمی‌شد گلایه می‌کرد.

 واشقانی: نوید محمدزاده دلش می خواست پرچم فلسطین را بپوشد، مردم نباید او را تکه پاره می کردند...| ببینید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واشقانی: نوید محمدزاده دلش می خواست پرچم فلسطین را بپوشد، مردم نباید او را تکه پاره می کردند...| ببینید

بخش هایی از واکنش مجید واشقانی درباره حواشی اخیر نوید محمدزاده در شبکه های اجتماعی پربازدید شد.

 مهمانی رنگ و نور و آیینه در موزه گل و مرغ شیراز
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

مهمانی رنگ و نور و آیینه در موزه گل و مرغ شیراز

شیراز-ایرنا- اگر شیرازی هستید یا به شیراز آمده و تماشای خانه‌های تاریخی و موزه‌ها را در برنامه خود دارید، بازدید از موزه گل و مرغ را از دست ندهید، جایی که میهمانی باشکوهی از هنر، رنگ، نور و آیینه برپا است؛ خانه تاریخی عبدالمجید آباد که حالا به موزه گل و مرغ تبدیل شده، با تزئینات قجری، نگاره‌های گل و مرغ، آیینه‌کاری‌های ظریف و کاشی‌کاری‌های روایی، یکی از زیباترین خانه‌های معاصر شیراز محسوب می‌شود.

 بهاره رهنما روی صحنه: ما در صدف ضخیم حجاب محافظت می شویم و...| ببینید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهاره رهنما روی صحنه: ما در صدف ضخیم حجاب محافظت می شویم و...| ببینید

برش هایی از تیزر نمایش «امان» با حضور بهاره هنما مورد توجه شبکه های اجتماعی قرار گرفت.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026