قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱ ساعت قبل

سرمایه‌گذاری ۱.۱ همتی در طرح‌های کشاورزی فارس در هفته دولت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با تشریح عملکرد این سازمان در حوزه تولید و تأمین امنیت غذایی گفت: با وجود شرایط پیچیده اقتصادی و فشارهای سنگین، بخش کشاورزی در خط مقدم تأمین امنیت غذایی کشور قرار دارد و فارس علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، نقش معین و پشتیبان چند استان دیگر را نیز ایفا می‌کند.
 سرمایه‌گذاری ۱.۱ همتی در طرح‌های کشاورزی فارس در هفته دولت

به گزارش ایلنا، احد بهجت‌حقیقی در نشست خبری به مناسبت هفته دولت، ضمن قدردانی از تعامل و همکاری اصحاب رسانه و روابط عمومی سازمان، اظهار کرد: همزمان با هفته دولت، طرح‌های متعددی در بخش کشاورزی استان با اعتباری بالغ بر یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد که برای یک‌هزار و ۵۱۸ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: در کنار این طرح‌ها، ۱۷ پروژه عمرانی نیز در استان به بهره‌برداری خواهد رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به شرایط اقتصادی و تحولات منطقه‌ای گفت: شرایط آغاز به کار دولت چهاردهم و تحولات منطقه‌ای و جنگ‌های اخیر، پیچیدگی‌های ویژه‌ای را به کشور تحمیل کرده و امروز ارکان مختلف کشور درگیر یک کارزار اقتصادی هستند.

بهجت‌حقیقی ادامه داد: با مدیریت وزارت جهاد کشاورزی، تلاش شبانه‌روزی کشاورزان و مشارکت فعال بخش خصوصی، وضعیت بازار کالاهای اساسی و فراوانی اقلام در مقایسه با بسیاری از کشورهای منطقه در شرایط مطلوب و باثباتی قرار دارد.

وی با بیان اینکه فارس علاوه بر تأمین نیازهای خود، نقش پشتیبان سایر استان‌ها را نیز بر عهده دارد، گفت: استان فارس در تأمین کالاهای اساسی، به‌عنوان معین و پشتیبان چند استان دیگر عمل می‌کند و این وظیفه بدون وقفه دنبال شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف را مهم دانست و اظهار کرد: اطلاع‌رسانی صحیح می‌تواند در خنثی‌سازی جنگ روانی و القائات منفی دشمنان مؤثر باشد.

وی افزود: هر موفقیتی در عرصه تولید کشاورزی زمانی تکمیل می‌شود که به‌موقع و دقیق به جامعه منتقل شود و شفافیت صادقانه با مردم باید یکی از اصول اساسی مدیریت باشد.

حذف انحصارات و ساماندهی زنجیره ارزش کشاورزی

بهجت‌حقیقی …



 حاج علی اکبری: پهلوی موجب کندی و توقف پیشرفت ایران شده بود
۱۲ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

حاج علی اکبری: پهلوی موجب کندی و توقف پیشرفت ایران شده بود

خطیب این هفته نماز جمعه تهران گفت:یک خانواده سالم و پویا و بالنده و محکم، نوید بخش انسان های سالم و پیش رونده و رشد یابنده و نوید بخش جامعه بالنده و رو به پی...

 نحوه گزینش نهایی داوطلبان در آزمون ارشد چگونه است؟
۵۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

نحوه گزینش نهایی داوطلبان در آزمون ارشد چگونه است؟

بر اساس ضوابط اعلام‌شده آزمون کارشناسی ارشد، گزینش نهایی داوطلبان این آزمون در دانشگاه‌ها بر مبنای نمره کل حاصل از ۸۰ درصد نمره آزمون و ۲۰ درصد معدل مؤثر مقطع کارشناسی انجام می‌شود.

 رهامی: کسانی که شعار می‌دهند ما نباید صلح کنیم، حتی یک روز هم در جنگ نبودند
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

رهامی: کسانی که شعار می‌دهند ما نباید صلح کنیم، حتی یک روز هم در جنگ نبودند

محسن رهامی گفت: کسانی که شعار می‌دهند ما نباید صلح کنیم ، باید فکر کنند که بعضی از آنها حتی یک روز هم در جنگ نبودند و جنگ را اصلا ندیده‌اند. آنها باید ببینند کمیابی و گران شدن داروها چه فشاری به خانواده‌ها وارد می‌کند. وقتی کنار گود نشسته‌اند و شعار می‌دهند، باید شرایط مردم را هم در نظر بگیرند.

 دنیا در مسیر یک انقلاب ماشینیِ جدید/ گزارش بی‌بی‌سی
۵۲ دقیقه قبل / سایت شفقنا

دنیا در مسیر یک انقلاب ماشینیِ جدید/ گزارش بی‌بی‌سی

شفقنا آینده آژانس خبری بی‌بی‌سی در گزارشی علمی نوشته که فراتر از عرضه ربات‌های انسان‌نمای چین، یک انقلاب ماشینیِ بی‌سروصداتری نیز این روزها در حال وقوع است [به عبارت بهتر به عقیده نویسنده این گزارش؛ با این که عرضه ربات‌های انسان‌نمای چین توجه جهان را به خود جلب و چشم‌های بسیاری را خیره کرده؛ [ ]

 عکس: گل آرایی حرم امیرالمؤمنین(ع) در آستانهٔ میلاد پیامبر(ص)
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: گل آرایی حرم امیرالمؤمنین(ع) در آستانهٔ میلاد پیامبر(ص)

حقیقت همیشه تابناک است|پر بیننده ترین سایت خبری تحلیلی فارسی زبان جهان|اخبار سیاسی اخبار فرهنگی اخبار اجتماعی اخبار اقتصادی اخبار ورزشی در سایت تابناک

 دولت واردات کنجاله را تسهیل کرد؛ جزئیات تصمیم جدید برای بازار نهاده‌ها
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

دولت واردات کنجاله را تسهیل کرد؛ جزئیات تصمیم جدید برای بازار نهاده‌ها

ثبت سفارش واردات انواع کنجاله از 9 شهریورماه بدون سقف سابقه بازرگان امکان‌پذیر شد.



دست‌اندازی به سفره خالی مستمری‌بگیران تامین اجتماعی تحت عنوان «سرانه درمان»/ در مراکز ملکی فرانشیز می‌دهیم!
خبرگزاری ایلنا

دست‌اندازی به سفره خالی مستمری‌بگیران تامین اجتماعی تحت عنوان «سرانه درمان»/ در مراکز ملکی فرانشیز می‌دهیم!

قانون الزام درمان رایگان برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، این روزها با کسر مبالغی تحت عنوان «سرانه درمان» و دریافت فرانشیز در مراکز ملکی به حاشیه رانده شده است.
آیا فرمول «تهدید و عقب‌نشینی» ترامپ در ایران قابل اجرا است؟
خبرگزاری مهر

آیا فرمول «تهدید و عقب‌نشینی» ترامپ در ایران قابل اجرا است؟

ترامپ با تکیه بر فرمول کهنه «تهدید بزرگ و عقب‌نشینیِ به‌موقع»، نه‌تنها به هدف خود نرسیده، بلکه اعتبار تهدیدهای آمریکا را نیز به صفر رسانده است.
شغلی که تقویم نمی‌شناسد؛ از شب‌های جنگ تا خیابان‌های شهر
خبرگزاری مهر

شغلی که تقویم نمی‌شناسد؛ از شب‌های جنگ تا خیابان‌های شهر

در روزهای جنگ، رفتگران پس از هر حادثه، پاکسازی معابر را بر عهده داشتند تا زندگی در شهر متوقف نشود. حالا آنها از سختی کار، دغدغه معیشت و مطالبه افزایش حقوق می‌گویند.
شوخی تلخ تأمین‌اجتماعی با داروخانه‌ها
سایت آوش

شوخی تلخ تأمین‌اجتماعی با داروخانه‌ها

همزمان با روز داروسازی، سازمان تأمین‌اجتماعی تصمیم گرفت ۳ همت از مطالبات داروخانه‌ها را واریز کند، این در حالی است که حجم ریالی همکاری داروخانه‌ها با تأمین اجتماعی، ماهانه ۱۲ همت است.
«زمستان» اخوان؛ وقتی یک شعر، شناسنامه یک شکست تاریخی شد
خبرگزاری مهر

«زمستان» اخوان؛ وقتی یک شعر، شناسنامه یک شکست تاریخی شد

شعر «زمستان» مهدی اخوان ثالث، فراتر از یک توصیف اقلیمی، برجسته‌ترین سند منظوم از سرخوردگی پساکودتای ۲۸ مرداد ایران است که انجماد عاطفی، ترس و زوال پیوندهای انسانی را روایت می‌کند.
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ متانول در بنزین؛ راهکاری برای ناترازی یا گزینه پرچالش؟