قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۲ ساعت قبل

تورم افسارگسیخته کمر ملت را خم کرده است/ دولت جلوی هرگونه گرانی کالا و خدمات بایستد

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس در تذکری به دولت نسبت به افزایش قیمت بنزین هشدار داد و گفت: این ایام موضوع افزایش نرخ بنزین و سایر حامل‌های انرژی به گوش می‌رسد که موجب نگرانی در سطح جامعه شده است؛ جبران زحمات ملت مبعوث شده نباید مشکلات دیگر از این تصمیم باشد.
 تورم افسارگسیخته کمر ملت را خم کرده است/ دولت جلوی هرگونه گرانی کالا و خدمات بایستد

به گزارش ایلنا، غلامرضا شریعتی، نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس در جلسه امروز(یکشنبه یکم شهریورماه) صحن علنی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن درود به روح مطهر شهدا و معمار کبیر انقلاب اسلامی و درود خالصانه به روح مطهر سیدالشهدای انقلاب، رهبر مجاهد، حکیم، صبور و جانباز و فدایی ملت بزرگ ایران. حضرت آیت‌الله‌العظمی امام سیدعلی خامنه‌ای، گفت: امروز در فراق رهبری سخن می‌گوییم که مصداق کامل ترجمه آیه شریفه اشداء علی‌الکفار و رحماء بینهم بود. رهبری که در طول زندگی خود با روحیه ظلم‌ستیزی و استکبارستیزی به مستضعفان جهان درس ایستادگی در مقابل ظالمان داد و به پیروان خود امید به فردایی بهتر را نوید می‌داد.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس ادامه داد: امروز گرچه فراق سخت است، اما امت اسلامی ما از درس‌های زیاد ایشان بهره می‌برد؛ همچنان در مسیرشان ایستاده است و دشمنان ایشان را در رسیدن به آرزوهایشان ناکام گذاشتند.

شریعتی با اشاره به حماسه مردم همیشه در میدان هم عنوان کرد: ملت مبعوث شده با درس گرفتن از مرام و منش امام شهید خود  علی‌رغم جنگ ناجوانمردانه، کشور عزیزمان را در این برهه حساس از چنگال رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار نجات دادند.

وی در ادامه با تشکر صمیمانه از خبرگان ملت که پرچم انقلاب اسلامی را به خلف صالح رهبر شهید سپردند؛ گفت: انتخاب مجلس خبرگان دشمنان را مأیوس و دوستان انقلاب را خوشحال کرد. انتخاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی الامام‌خامنه‌ای در این برهه حساس و نقش بی‌بدیل ایشان در این چند ماه در راهبری کشور عزیز نشان داد که نه‌تنها راه و رسم امام شهید زنده است، بلکه کشور عزیزمان با نیروی دوچندان به جلو خواهد رفت.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس گفت: جا دارد از فداکاری‌های ملت بزرگ ایران در مقابل جبهه استکبار و رزمندگان شجاع این مرزوبوم اعم از سپاه قهرمان، ارتش فداکار، بسیج از جان گذشته، فراجای ایثارگر و سربازان گمنام امام زمان (عج) صمیمانه تشکر کنم. رزمندگانی که علیرغم مشکلات شدید زندگی و با کمترین حقوق و مزایا با جان خویش از این کشور حراست و پاسداری کردند و نگذاشتند کشور به دست بیگانگان بیفتد. همچنین باید از حضور پررنگ پیشکسوتان و دلاوران دفاع مقدس در کنار جوانان در سنگرهای جنگ رمضان صمیمانه تشکر کنم.

شریعتی …



 مافیای خودرو شبانه‌روز نقشه می‌کشند که چگونه جیب مردم نجیب ما را بزنند
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

مافیای خودرو شبانه‌روز نقشه می‌کشند که چگونه جیب مردم نجیب ما را بزنند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، گفت: هم اکنون مردم سوال می‌کنند که چگونه ما سفاک‌ترین و تا بن دندان مسلح‌ترین دشمن تاریخ را بی‌حیثیت می‌کنیم اما در داخل مافیای خودرو حیثیت کشور را لگدکوب کرد و مدیرانش شبانه روز می‌نشینند و نقشه می‌کشند که چگونه جیب مردم نجیب ما را بزنند.

 تعیین مجازات حبس محکومان مالی در صورت نقض مقررات پابند الکترونیکی/ امکان توقیف اموال در صورت تغییر وضعیت مالی زوج
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تعیین مجازات حبس محکومان مالی در صورت نقض مقررات پابند الکترونیکی/ امکان توقیف اموال در صورت تغییر وضعیت مالی زوج

نمایندگان مجازات محکومان مالی در صورت نقض مقررات پابند الکترونیکی را تعیین کردند.

 مردم توان افزایش قیمت بنزین را ندارند
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

مردم توان افزایش قیمت بنزین را ندارند

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، در نطق میان‌ دستور خود با تأکید بر ضرورت ارسال سریع لایحه اصلاح بودجه از سوی دولت به مجلس، نسبت به تصمیم‌گیری شوراهای موازی درباره مسائل اقتصادی و بودجه‌ای هشدار داد.

 ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در جلسه مجلس
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در جلسه مجلس

نمایندگان در جلسه امروز صحن مجلس در ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان، پیشنهادات اصلاحی در ماده ۲ این لایحه را مورد بررسی قرار دادند.

 نشست علنی امروز مجلس برگزار شد/ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

نشست علنی امروز مجلس برگزار شد/ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان

نشست علنی امروز به ریاست حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.