قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

آمار متقاضیان حضور در دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فضای باز ایران اعلام شد

با پایان مهلت ثبت‌نام و ارسال اثر به دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فضای باز ایران، ۱۹۹۴ اثر به دبیرخانه این رویداد ارسال شد.
 آمار متقاضیان حضور در دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فضای باز ایران اعلام شد

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فضای باز ایران؛ با پایان مهلت ثبت‌نام و ارسال اثر به دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فضای باز ایران مجموع ۱۹۹۴ اثر در دو بخش ملی و بین‌الملل به دبیرخانه این رویداد رسید. 

بر این اساس از میان این آثار ۱۳۱۸ اثر در بخش بین‌الملل، ۲۵۷ اثر در بخش فیلمنامه، ۲۹۲ اثر در بخش داستانی، ۵۴ اثر در بخش مستند، ۵۴ اثر در بخش تجربی و ۱۹ اثر در بخش پویانمایی این رویداد، متقاضی حضور شده‌اند.

دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فضای باز ایران(Iran OpenAir film Festival) در راستای تعامل و تبادل فرهنگی میان فیلم‌سازان ایران و جهان و با رویکرد نمایش آثار در فضای باز شکل گرفته است.

فیلم‌های جاده‌ای، سفر و گردشگری، ماجراجویی و طبیعت‌گردی، محیط زیست و زیست بوم محورهای دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فضای باز ایران هستند. این جشنواره همچنین دارای بخش‌های جنبی فیلم‌های دانش‌آموزی، بوت‌کمپ و کارگاه‌های تخصصی سینمایی نیز هست.

گفتنی است دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فضای باز ایران با تاسیس و ریاست سعید نجاتی به دبیری سیاوش چراغی‌پور شهریور ۱۴۰۵ در شمال کشور برگزار خواهد شد. انتهای پیام/





 عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

گزارش تسنیم از بیست و چهارمین یادواره 23 شهید روستای پیل نور.

 تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

در روزهای پایانی این هفته که مصادف با شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) است، «انتظار»، «پروژه ۷۴۹»، «سقوط در یخ»، «۸۸»، «تحقیقات جنایی پنجشنبه ها»، «ماموریت مادر دختری»، «بازی سرنوشت»، «دیپلو داینا»، «فرمانروای آب»، «گوتیا» و «مورو در برابر سولو» فیلم های جدیدی هستند که از شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.

 دزدی هنری در سالزبورگ

دزدی هنری در سالزبورگ

نمایش بزرگداشت دویست وهفتادمین سالگرد تولد ولفگانگ آمادئوس موتزارت در شهر زادگاهش، سالزبورگ با یک سرقت گسترده به‌طور جدی خراب شد.

 واقعگرای پرشور

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت

اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت

اصغر فرهادی، کارگردان برجسته ایرانی و برنده دو جایزه اسکار، در مراسمی در تئاتر ملی سارایوو، جایزه افتخاری «قلب سارایوو» را به پاس «سهم برجسته‌اش در هنر سینما» دریافت کرد.

 ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم

ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم

استاد افشین علا در گفتگو با برنامه غمزه درباره ویژگی‌های شخصی رهبر شهید انقلاب اسلامی نکاتی بیان کرد.