قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

ترکیب تراکتور مقابل پیکان اعلام شد

ترکیب تراکتور مقابل پیکان مشخص و اعلام شد.
 ترکیب تراکتور مقابل پیکان اعلام شد

به گزارش ایلنا، تیم فوتبال تراکتور در دیدار افتتاحیه لیگ بیست و ششم از ساعت ۱۸ در ورزشگاه خانگی خود مقابل پیکان صف آرایی خواهد کرد. این نخستین حضور جواد نکونام به عنوان سرمربی در تبریز خواهد بود.

جواد نکونام در این دیدار تیمش را با ترکیب زیر به میدان فرستاده است:

علیرضا بیرانوند به عنوان گلر درون دروازه خواهد ایستاد. شجاع خلیل زاده و محمد دانشگر دو مدافع وسط این تیم خواهند بود و دانیال اسماعیلی‌فر و محمد نادری به عنوان دو مدافع کناری انجام وظیفه خواهند کرد.

اودیل خامربکوف به همراه تیبور هلیلوویچ در میانه میدان بازی خواهند کرد، مهدی ترابی به عنوان وینگر چپ و مسعود زائرکاظمین در سمت راست بازی خواهند کرد. امیرحسین حسین‌زاده و شهریار مغانلو به عنوان دو مهره هجومی در این ترکیب خواهند بود.

بازیکنانی چون اشترکالی، فرشاد فرجی، هادی حبیبی‌نژاد، مهدی هاشم‌نژاد، مهدی حسینی، صادق محرمی، مهدی شیری، امیرعلی خرمی روی نیمکت این تیم خواهند بود تا در صورت صلاحدید کادرفنی وارد زمین شوند. 

این دیدار انتظار می‌رود با حضور پرشور هواداران تبریزی در دیدار ابتدایی نکونام همراه باشد و آن‌ها امیدوارند در فصل جدید رقابت‌های فوتبال ایران کارشان را با برد شروع کنند.

انتهای پیام/



۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتوری‌های پرسپولیس؛ فقط این دو بازیکن!

پایگاه خبری فوتبالی- از بین بازیکنان سابق تراکتور تنها دو نفر در این فصل در پرسپولیس حضور دارند.

به گزارش فوتبالی، در هفته سوم لیگ برتر دو تیم مدعی پرسپولیس و تراکتور در دیداری که بدون حضور تماشاگران برگزار می‌شود در تبریز به مصاف هم می‌روند.

حضور بازیکنان سابق هر دو تیم در ترکیب رقیب می‌تواند باعث جذاب‌تر شدن مسابقه شود. اما در این فصل آمار بازیکنان سابق تراکتور در ترکیب پرسپولیس بسیار کمتر از تیم تبریزی است. در ترکیب این فصل تراکتور نام 9 بازیکن سابق پرسپولیس به چشم می‌خورد، اما پرسپولیس تنها از دو بازیکن سابق تراکتور در این فصل بهره می‌برد.

پوریا پورعلی

بازیکن 30 ساله‌ای که در این فصل به پرسپولیس پیوست، در فصل بیست و چهارم عضوی از تراکتور بود. پورعلی که در پست هافبک دفاعی بازی می‌کند، در تراکتور نتوانست توانایی‌های خودش را به طور کامل نشان دهد و در مجموع در 7 بازی لیگ برتر و 4 بازی لیگ قهرمانان آسیا دو به میدان رفت، آن هم به صورت بازیکن جانشین. او در هیچ مسابقه‌ای در ترکیب اصلی تراکتور قرار نگرفت و مجموع دقایق حضورش در زمین در این 11 بازی، کمتر از 90 دقیقه بود. شاید همین مساله انگیزه او را برای درخشش در دیدار مقابل تراکتور به شدت افزایش دهد.

مهدی تیکدری‌نژاد

تیکدری نژاد اما وضعیت متفاوتی نسبت به پورعلی داشت. او طی دو فصلی که در تراکتور بازی کرد، یکی از بازیکنان ثابت تیمش بود و در مجموع 56 بار در لیگ برتر برای تراکتور به میدان رفت. تیکدری‌نژاد در تراکتور توانست آمار 3 گل زده و 6 پاس گل را برای خود به ثبت برساند. او با همین عملکرد به گل گهر پیوست و پنج فصل در این تیم توپ زد. تیکدری‌نژاد نیز در صورت حضور در دیدار مقابل تراکتور، انگیزه‌های زیادی برای درخشش در مقابل تیم سابق خود دارد.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار، سهراب و نکونام؛ کدامیک 9 امتیازی می‌شوند؟

پایگاه خبری فوتبالی- در هفته سوم لیگ برتر سه مربی فرصت کسب تمامی امتیازات ممکن از سه بازی را دارند.

به گزارش فوتبالی، پس از انجام دو هفته از بازی‌های لیگ برتر، سه تیم با کسب دو برد و حداکثر امتیازات در رده‌های بالای جدول قرار گرفتند. پرسپولیس، استقلال و تراکتور سه تیم بالای جدول، در هفته سوم نیز به دنبال کسب سومین پیروزی خود هستند. البته به دلیل تقابل مستقیم پرسپولیس و تراکتور، این امکان برای هر سه تیم وجود ندارد تا بتوانند به طور همزمان امتیازات خود را به عدد 9 افزایش دهند.

پرسپولیس

تیم تارتار فراتر از حد انتظار ظاهر شد و در هر دو بازی نخست، به نتایجی دست یافت که بهترین شروع این تیم در 23 فصل اخیر است. پرسپولیس در هشت دوره مختلف لیگ برتر توانسته لیگ را با دو برد در ابتدای فصل آغاز کند اما تنها در سه دوره و با سه مربی مختلف این روند را تا هفته سوم هم ادامه داد.

در لیگ برتر سوم، وینگو بگوویچ در پایان هفته سوم توانست به سومین برد خود دست یابد. در لیگ هفتم هم افشین قطبی همین روند را تکرار کرد و در سه بازی اول 9 امتیازی شد. در لیگ برتر هفدهم هم برانکو توانست در سه بازی نخست پرسپولیس در لیگ به سه برد دست یابد و به روند خوب تیمش ادامه دهد. اکنون تارتار به دنبال آن است تا پس از ده سال، روند سه برد متوالی در سه هفته ابتدایی فصل را تکرار کند.

استقلال تهران

آبی‌پوشان تا کنون در شش دوره مختلف لیگ برتر کار خود را با دو برد آغاز کرده، اما تنها در دو دوره توانستند هفته سوم را با برد پشت سرگذاشته و به 9 امتیاز دست یابند و سهراب می‌تواند سومین مربی لقب بگیرد که در پایان هفته سوم، تیمش به حداکثر امتیازات دست یافته است.

در لیگ برتر ششم که هدایت استقلال برعهده صمد مرفاوی بود، استقلال پس از پشت سرگذاشتن ذوب آهن و مس کرمان، در هفته سوم نیز فجرسپاسی را مغلوب کرد و به امتیاز ممکن دست یافت. در لیگ برتر بیست و یکم، فرهاد مجیدی فصل را با دو برد مقابل هوادار و ذوب آهن، در هفته سوم در مصاف با تراکتور هم به برتری رسید. در این فصل هم بختیاری‌زاده این فرصت را دارد تا نام خود را در کنار مرفاوی و مجیدی قرار دهد.

تراکتور

داستان تراکتور و جواد نکونام متفاوت از دو تیم و مربی قبلی است. تراکتور تاکنون در هیچ دوره‌ای حتی نتوانسته بود در دو بازی ابتدایی به دو برد دست یابد اما پرشورها با حضور جواد نکونام توانستند به این مهم دست یابند. در صورتی که جواد نکونام هفته سوم را با برد سپری کند، برای اولین بار در تاریخ باشگاه و همچنین در دوران مربیگری خودش به چنین عملکردی دست پیدا خواهد کرد و این شروع رؤیایی را برای خود رقم خواهد زد.


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تاجرنیا: جام قهرمانی را ندهند به CAS شکایت می‌کنیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال همچنان به دنبال معرفی این تیم از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان قهرمان فصل گذشته است.

به گزارش فوتبالی، بعد از آن که لیگ بیست و پنجم به دلیل شروع جنگ متوقف شد فدراسیون فوتبال ایران باید اسامی نمایند‌ه‌های ایران برای حضور در مسابقات لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا دو را به  AFC  اعلام می‌کرد.

در نهایت تصمیم گرفته شد جدول لیگ برتر فریز شود. در روزی که جدول فریز شد استقلال در صدر جدول بود و تیم‌های تراکتور، سپاهان و گل گهر در رده‌های دوم تا چهارم قرار داشتند.

با اعلام سازمان لیگ استقلال و تراکتور نماینده ایران در لیگ نخبگان شدند و سپاهان به لیگ قهرمانان آسیا دو معرفی شد. اما پس از عدم صدور مجوز حرفه‌ای سپاهان و طی اتفاقاتی عجیب و غریب گل گهر سیرجان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا دو شد.

بعد از این اتفاق فدراسیون و سازمان لیگ قصد داشتند ادامه مسابقات لیگ را برگزار کنند اما شرایط به قدری نابسامان و زمان به قدری کم بود که در نهایت تصمیم بر این شد که لیگ نیمه کاره به پایان برسد.

حالا اما باشگاه استقلال مدعی است که چون در جدول فریز شده در صدر قرار داشته باید به عنوان قهرمان لیگ برتر هم معرفی شود. موضوعی که با مخالفت باشگاه‌هایی مثل پرسپولیس، سپاهان و تراکتور مواجه شده است.

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی استقلال ساعتی پیش در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در این باره گفت: «ما مستندات را ارائه کرده‌ایم اما متاسفانه طبق ضرب المثل «چیزی که برای من نفعی ندارد برای دیگران هم نداشته باشد» استراتژی بعضی‌ها این است. اگر اصراری در این باره از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ وجود داشته باشد کم کم این مساله را به ذهن متبادر می‌کند که رفتارها با تیم‌های مختلف عادلانه نیست و ما شاهد یک نوع تبعیض هستیم. این که افراد و جامعه فوتبال بگویند که اگر تیم دیگری در صدر جدول بود جام قهرمانی به آن تیم داده می‌شد نکته جالبی نیست.»

تاجرنیا درباره تصمیم نهایی استقلال در این باره گفت: «این موضوعی نیست که ما بخواهیم با آن کنار بیاییم و اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد طبیعتا آن را دنبال می‌کنیم. البته شکل دنبال کردن ما طبیعتا مثل سایر تیم‌ها با لابی‌های سیاسی نیست. ما سعی می‌کنیم مسیرهای قانونی را دنبال کنیم.»




 راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی
۲۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در صورت وقوع یک اتفاق می‌تواند برای همیشه مشکل سربازی‌اش را حل کند.

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۱۶ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.

 خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!

سخنگوی سازمان لیگ با تشریح آخرین وضعیت محرومیت تماشاگران تراکتور و پرسپولیس، درباره سهم هواداران در دربی پایتخت و قیمت بلیت مسابقات لیگ برتر نیز توضیح داد.

 بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!
۱۸ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!

هفته دوم لیگ ۲۶ برگزار و رقابت انفرادی و تیمی به اوج خود رسید.