قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳ ساعت قبل

احزاب فقط برای انتخابات نیستند/ در توسعه قزوین نقش‌آفرین باشند

استاندار قزوین گفت: احزاب نباید صرفاً در زمان انتخابات فعال باشند و نقش آنها در توسعه استان باید تقویت شود.
 احزاب فقط برای انتخابات نیستند/ در توسعه قزوین نقش‌آفرین باشند

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، محمد نوذری امشب در نشست با احزاب استان با تأکید بر ضرورت تقویت همدلی و گفت‌وگو میان جریان‌های سیاسی اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت نیاز داریم و یکی از آسیب‌های جدی، تندروی‌های سیاسی است که می‌تواند به ساختار سیاسی کشور آسیب وارد کند.

وی افزود: اگر منافع، عزت و بزرگی ایران را می‌خواهیم، باید در مسائل مختلف بر اساس تصمیمات نظام حرکت کنیم و در موضوعاتی که نیاز به مذاکره و دیپلماسی است، از این ظرفیت برای تأمین منافع کشور استفاده کنیم.

استاندار قزوین با اشاره به تجربه فعالیت سیاسی و اجتماعی خود گفت: یکی از مسائل مهمی که در قزوین احساس کردم، وجود برخی زخم‌ها و گسست‌های سیاسی بود،  امروز همه جریان‌های سیاسی، چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب، می‌توانند برای حل مسائل استان در کنار یکدیگر قرار گیرند.

نوذری با تأکید بر نقش احزاب و سازمان‌های مردم‌نهاد در توسعه استان اظهار کرد: نهادهای مدنی و سازمان‌های مردم‌نهاد در مقابل دولت نیستند، بلکه می‌توانند شریک و کمک‌کننده دولت در حل مسائل جامعه باشند. احزاب نیز نباید صرفاً در زمان انتخابات فعال باشند و نقش آنها در توسعه استان باید تقویت شود.

استاندار …



 گرو گذاشتن اموال تأمین اجتماعی برای پرداخت یک ماه حقوق بازنشسته‌ها
۳۹ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

گرو گذاشتن اموال تأمین اجتماعی برای پرداخت یک ماه حقوق بازنشسته‌ها

پرداخت یک ماه از معوقه‌های حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، ظاهراً قرار است با دریافت خط اعتباری ۴۱ هزار میلیارد تومانی از بانک رفاه انجام شود؛ خط اعتباری‌ای که گفته می‌شود در مقابل آن، بخشی از اموال ارزشمند سازمان تأمین اجتماعی از جمله هتل‌های هما، دهکده گردشگری انزلی و چند قطعه زمین باارزش به‌عنوان وثیقه در نظر گرفته شده است. اگر این اطلاعات صحت داشته باشد، پرسش جدی این است که چرا برای تأمین هزینه یک ماه حقوق بازنشستگان، دارایی‌هایی که متعلق به میلیون‌ها بیمه‌شده است باید در معرض وثیقه و در نهایت خطر تملک قرار گیرد؟

 تاورکرین‌ها در حریم کاخ گلستان دوباره قد علم کردند
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

تاورکرین‌ها در حریم کاخ گلستان دوباره قد علم کردند

آسیب ساختمان دادگستری در جریان حملات اخیر، فرصتی را برای بازنگری در وضعیت این بنا و آزادسازی حریم کاخ گلستان ایجاد کرد؛ فرصتی که جمعی از پیشکسوتان میراث فرهنگی با تهیه نامه‌ای خواستار استفاده از آن شده‌اند، اما حضور تاورکرین‌ها در محل، احتمال بازسازی دوباره این ساختمان در مجاورت تنها میراث جهانی تهران را مطرح کرده است.

 «سر شیر» در فضا؛ تصویر تازه تلسکوپ جیمز وب | ببینید
۵۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

«سر شیر» در فضا؛ تصویر تازه تلسکوپ جیمز وب | ببینید

عکس روز ناسا که «تلسکوپ فضایی جیمز وب» آن را ثبت کرده است، «سحابی سر شیر» را به نمایش می‌گذارد.

 شروط سنگین ایران برای بازگشت به میز مذاکره
۳۹ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

شروط سنگین ایران برای بازگشت به میز مذاکره

نماینده مردم رشت با ارزیابی بحران تنگه هرمز، تاکید کرد:مدیریت این مسئله فراتر از گفتگوهای منطقه‌ای است، ورود کشورهای بزرگ نظیر چین و روسیه و دستیابی به توافق دوجانبه میان ایران و عمان، تنها راه خروج از بن‌بست و بی‌اثر کردن فشارهای آمریکا در این آبراه حیاتی است.

 ببینید | فیلمی دیده‌نشده از حضور رهبر شهید در منزل آیت‌الله‌ صافی گلپایگانی
۴۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید | فیلمی دیده‌نشده از حضور رهبر شهید در منزل آیت‌الله‌ صافی گلپایگانی

فیلمی دیده‌نشده از حضور امام مجاهد شهید حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در منزل شیخ‌الفقها مرحوم آیت‌الله‌ العظمی صافی گلپایگانی را مشاهده می‌کنید.

 شاخص بورس پرواز کرد؛ قله ۶.۳ میلیون واحدی فتح شد
۳۷ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شاخص بورس پرواز کرد؛ قله ۶.۳ میلیون واحدی فتح شد

شاخص کل بورس تهران در میانه معاملات امروز با جهش ۱۶۱ هزار واحدی از مرز ۶.۳ میلیون واحد عبور کرد و هم‌زمان شاخص هم‌وزن نیز نزدیک به ۳۷ هزار واحد افزایش یافت؛ فرابورس هم در مدار صعودی قرار گرفت.



فقط با روزی ۲ ساعت سکوت مغزتان را از نو بسازید
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فقط با روزی ۲ ساعت سکوت مغزتان را از نو بسازید

پژوهشگران با بررسی نتایج آزمایشگاهی درباره مغز به این نتیجه رسیدند که دوری موقت از هیاهو و سروصدا می‌تواند فرصتی ارزشمند برای استراحت ذهن، کاهش فشار روانی و پردازش بهتر اطلاعات فراهم کند.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر کمتر دیده شده از اصغر فرهادی و هدیه تهرانی در پشتِ صحنه یک فیلم

خبرگزاری تسنیم

نامزد نقش پدر زیزی‌گولو بودم/نسلی که مادرانشان نگران سیگارکشیدنشان بود - تسنیم

تراستی‌ها چگونه نفت ایران را می‌فروختند؟ جزئیات یک شبکه محرمانه - سرمایه و بورس
سایت سرمایه و بورس

تراستی‌ها چگونه نفت ایران را می‌فروختند؟ جزئیات یک شبکه محرمانه - سرمایه و بورس

پرونده «تراستی‌ها» در هفته‌های اخیر از یک موضوع حاشیه‌ای به یکی از مهم‌ترین پرونده‌های اقتصادی و قضایی کشور تبدیل شده است.
آمریکا می‌ترسد نام چین را حتی به زبان بیاورد؛ جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران بدون همراهی شی ممکن نیست!
سایت اطلاعات آنلاین

آمریکا می‌ترسد نام چین را حتی به زبان بیاورد؛ جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران بدون همراهی شی ممکن نیست!

وقتی اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده، از «عملیات اقتصادی مطرود» رونمایی و کشورهایی را که از قطع تجارت با ایران خودداری می‌کنند به اعمال تحریم‌های جدید تهدید کرد، نام کشوری را که می‌تواند موفقیت یا شکست آن را تعیین کند بر زبان نیاورد.
آقای وزیر، آغوش کشور برای کدام باز است؛ نخبگان جوان یا مهاجران افغان؟
سایت تابناک

آقای وزیر، آغوش کشور برای کدام باز است؛ نخبگان جوان یا مهاجران افغان؟

وزیر ورزش و جوانان از آغوش باز دولت برای بازگشت جوانان مهاجرت کرده سخن می‌گوید و این در حالی است که آمار مهاجرت از کشور در همین شرایط فعلی، آمار نگران کننده...