قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

اطلاعیه شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه درباره حواشی اخیر

شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه درباره حواشی اخیر اطلاعیه ای صادر کرد.
 اطلاعیه شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه درباره حواشی اخیر

به گزارش ایلنا، در پی انتشار برخی مطالب خلاف واقع و فاقد استناد کافی درباره مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه در برخی رسانه‌ها، به منظور تنویر افکار عمومی، جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست و ارائه توضیحات مستند، موارد زیر اعلام می‌شود:

۱- در خصوص عدم امضای صورت‌های مالی توسط یکی از اعضای هیئت‌مدیره

با توجه به شرایط خاص کشور در مقطع برگزاری مجمع عمومی و فرآیند حسابرسی، از جمله وقایع و تعطیلی موقت بازار سرمایه، آغاز عملیات حسابرسی شرکت‌های گروه با تأخیر مواجه شد. با این وجود، حسابرسی ۱۸ شرکت تابعه، تهیه صورت‌های مالی جداگانه و در ادامه تهیه صورت‌های مالی تلفیقی شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه، در بازه زمانی محدود و با حجم قابل توجهی از فعالیت‌های تخصصی انجام شد.

با عنایت به اینکه مطابق مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار، صورت‌های مالی می‌بایست حداقل ده روز پیش از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه در سامانه کدال منتشر شود، شرکت مکلف به رعایت این مهلت قانونی بود و هرگونه تأخیر در انتشار، تخلف از مقررات بازار سرمایه محسوب می‌شد. از این‌رو، صورت‌های مالی در موعد مقرر و با امضای چهار عضو هیئت‌مدیره منتشر شد.

عدم امضای هم‌زمان توسط یکی از اعضای هیئت‌مدیره صرفاً ناشی از حضور ایشان در مأموریت‌های عملیاتی شرکت خارج از محل استقرار شرکت و عدم امکان حضور فیزیکی در زمان انتشار صورت‌های مالی بود. نامبرده پس از حضور در مجمع عمومی، صورت‌های مالی را امضا و نسخه دارای امضای هر پنج عضو هیئت‌مدیره نیز برای حسابرس مستقل ارسال شد تا در سوابق شرکت درج شود.

بنابراین، موضوع مطروحه صرفاً ناشی از اختلاف زمانی در اخذ امضا بوده و هیچ‌گونه خدشه‌ای به صحت، اعتبار، تصویب یا نهایی شدن صورت‌های مالی وارد نکرده است.

۲- در خصوص تأیید صلاحیت اعضای هیئت‌مدیره

در خصوص موضوع تأیید صلاحیت اعضای هیئت‌مدیره، به استحضار می‌رساند که این موضوع منحصر به شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه نبوده و مطابق ضوابط و فرآیندهای سازمان بورس و اوراق بهادار، بررسی صلاحیت اعضای هیئت‌مدیره شرکت‌های بورسی در چارچوب زمان‌بندی …





 چرا تصمیم خصمانه ابوظبی برای تهران اهمیت دارد؟
۱۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

چرا تصمیم خصمانه ابوظبی برای تهران اهمیت دارد؟

اکوایران: ایران سال‌ها برای تجارت خارجی و دور زدن تحریم‌ها به امارات متحده عربی متکی بوده است.

 مدنی زاده: اصلاح نظام بانکی با بانک آینده پایان نیافته است / سرمایه‌گذاری برای بهبود درآمد آینده کشور
۲۸ دقیقه قبل / سایت رکنا

مدنی زاده: اصلاح نظام بانکی با بانک آینده پایان نیافته است / سرمایه‌گذاری برای بهبود درآمد آینده کشور

رکنا اقتصادی: وزیر اقتصاد با تأکید بر اینکه اصلاح نظام بانکی با بانک آینده پایان نیافته است، گفت: پس از بانک آینده، سراغ سایر مؤسسات مالی و بانک‌ها نیز رفته‌ایم.

 بنزین در دوراهی اصلاح یا شوک ؛ ناترازی بنزین از کجا آمد؟
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بنزین در دوراهی اصلاح یا شوک ؛ ناترازی بنزین از کجا آمد؟

بحران بنزین دیگر فقط به اختلاف میان تولید و مصرف محدود نیست؛ رشد شتابان مصرف، خودروهای فرسوده و پرمصرف، ضعف حمل‌ونقل عمومی و دشوارشدن واردات، مجموعه‌ای از عوامل را ایجاد کرده که سیاست‌گذار را ناگزیر از بازنگری در شیوه توزیع یارانه بنزین کرده است.

 سوئد، چگونه از شهروندان خود و آزادی های فردی آنها حمایت می کند؟
۴۵ دقیقه قبل / سایت عصرایران

سوئد، چگونه از شهروندان خود و آزادی های فردی آنها حمایت می کند؟

دانشجویان سوئدی کاملاً مستقل فرض شده و درآمد والدینشان بی‌ارتباط است؛ این استقلال، هدیه‌ای از سوی دولت است، هرچند حفظ آن هزینه‌بر باشد.

 سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار
۳۴ دقیقه قبل / سایت اکونگار

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: صنعت ساختمان ۱۳ درصد بازار کار را به خود اختصاص داده است.

 معاون اول رئیس جمهور: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف بگیرد - سلام نو
۱ ساعت قبل / سایت سلام نو

معاون اول رئیس جمهور: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف بگیرد - سلام نو

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور با انتشار پستی گفت: دولت اجازه نخواهد داد تروریسم اقتصادی آمریکا، ثبات اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد.