قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

دادگاه پرونده کثیرالشاکی شرکت تات موتور تاک با ۲۹۷۹ نفر شاکی برگزار شد

دادگاه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی شرکت خودرویی تات موتور تاک، با ۲۹۷۹ نفر شاکی و ۹ متهم حقیقی و حقوقی و ارزش مال برده شده یک‌هزار و ۴۹۸ میلیارد و ۵۵۶ میلیون تومان، امروز برگزار شد.
 دادگاه پرونده کثیرالشاکی شرکت تات موتور تاک با ۲۹۷۹ نفر شاکی برگزار شد

به گزارش ایلنا، به نقل از قوه قضاییه دادگاه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی شرکت خودرویی تات موتور تاک، با حضور قاضی اکبری رئیس شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو شهرستان تاکستان، نماینده دادستان، متهمان و وکلای آنان و همچنین جمعی از شکات، برگزار شد.

در ابتدا قاضی اکبری جلسه دادگاه را به‌صورت رسمی آغاز کرد و از نماینده دادستان برای قرائت کیفرخواست دعوت به عمل آورد.

در ابتدای جلسه، سعید محمدی، نماینده دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تاکستان، با قرار گرفتن در جایگاه، به قرائت کیفرخواست پرداخت و اظهار داشت: این پرونده دارای ۲۹۷۹ نفر شاکی و ۹ متهم حقیقی و حقوقی است و ارزش ریالی موضوع شکایت، بالغ بر یک‌هزار و ۴۹۸ میلیارد و ۵۵۶ میلیون تومان برآورد شده است. فعالیت شرکت مزبور از سال ۱۳۹۹ در قالب پیش‌فروش و پیش‌ثبت‌نام خودرو با وعده تحویل خودرو با قیمتی پایین‌تر از نرخ کارخانه آغاز شده بود؛ حال آنکه مجوز صادره برای این شرکت صرفاً در چارچوب بنگاه‌داری، خرید و فروش نقدی خودرو و حق‌العمل‌کاری بوده و اساساً اجازه پیش‌فروش نداشته است.

نماینده دادستان در ادامه با اشاره به ابعاد گسترده پرونده تصریح کرد: این شرکت برخلاف مفاد مجوز قانونی خود، با وعده تحویل خودروی ارزان‌قیمت، وجوه کلانی از شهروندان سراسر کشور دریافت نموده است. فعالیت چنین شرکت‌هایی از یک‌سو موجب ایجاد تورم در بازار خودرو و مسکن، پولشویی، ربا و در نهایت اخلال در نظام اقتصادی کشور گردیده و از سوی دیگر، به دلیل ماهیت غیرقانونی و صوری بودن معاملات، به رکود فضای کسب‌وکار و افزایش بیکاری در شهرستان و استان دامن زده است.

وی در تشریح مکانیسم عمل متهمان افزود: رفتار مدیران این شرکت مصداق کامل کلاهبرداری پانزی بوده است؛ بدین معنا که با دریافت سرمایه از سرمایه‌گذاران جدید، سود سرمایه‌گذاران قدیمی را پرداخت می‌کردند و سرمایه‌گذاران از بیش از ۱۲ استان کشور در این طرح سرمایه‌گذاری کرده‌اند که گستردگی و سازمان‌یافتگی این شبکه سودجویانه را نشان می‌دهد.

محمدی با تأکید بر اینکه دادستانی به‌عنوان حافظ حقوق عامه، به‌صورت شبانه‌روزی برای تکمیل تحقیقات، ردیابی حساب‌های بانکی و شناسایی اموال منقول و غیرمنقول متهمان تلاش کرده است، خاطرنشان کرد: راه بازگشت برای متهمان تنها همکاری صادقانه با دستگاه …



 آغاز تخریب ساختمان ۱۰ طبقه غیرمجاز در پلاک ۲۰ میگون با حکم قاطع دستگاه قضایی/ اعاده اراضی ملی شمیرانات به وضع سابق
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

آغاز تخریب ساختمان ۱۰ طبقه غیرمجاز در پلاک ۲۰ میگون با حکم قاطع دستگاه قضایی/ اعاده اراضی ملی شمیرانات به وضع سابق

به گزارش اینا مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: عملیات اجرای حکم قضایی «قلع‌وقمع مستحدثات غیرمجاز و اعاده عرصه به وضع سابق» در پلاک ۲۰ منطقه میگون آغاز و تخریب این ساختمان ۱۰ طبقه در حال انجام است.

این ساختمان شامل ۳۰ واحد بوده و در زمینی به مساحت تقریبی ۳ هزار و ۶۵۰ مترمربع احداث شده است. عرصه محل احداث بنا، جزو اراضی ملی بوده که پس از تصرف، ساخت‌وساز غیرمجاز در آن صورت گرفته است.

پرونده این تخلف با پیگیری دستگاه قضایی، منابع طبیعی و دستگاه‌های نظارتی در مراجع قضایی مورد رسیدگی قرار گرفت و پس از طی مراحل قانونی در دادگاه بدوی و تجدیدنظر، حکم قطعی مبنی بر قلع‌وقمع بنا و اعاده عرصه به وضع سابق صادر شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران درباره جزئیات این پرونده اظهار کرد: این بنا در پلاک ۲۰ میگون واقع شده و ساختمانی حدود ۱۰ طبقه با ۳۰ واحد است که در زمینی به مساحت تقریبی ۳ هزار و ۶۵۰ مترمربع احداث شده است.

بیانی با بیان اینکه ارزش این بنا بیش از ۲ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود، افزود: عرصه مورد نظر جزو اراضی ملی بوده و پس از تصرف زمین، ساخت‌وساز در آن انجام شده است؛ از این رو پرونده با پیگیری منابع طبیعی، دستگاه قضایی و نهادهای نظارتی در مسیر قانونی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: پس از رسیدگی قضایی، دادگاه حکم به تخریب ساختمان و اعاده به وضع سابق صادر کرد که این رأی در دادگاه تجدیدنظر نیز تأیید و قطعی شد. اکنون عملیات تخریب در راستای اجرای حکم قضایی و دستور دادگاه در حال انجام است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با تأکید بر اینکه عرصه مورد اشاره در شمار اراضی ملی قرار دارد، گفت: هرچند ملک مورد اشاره متعلق به یک شخص حقوقی بوده، اما عرصه‌ای که ساخت‌وساز در آن انجام شده، از اراضی ملی است و به همین دلیل دادگاه پس از بررسی موضوع، حکم قلع‌وقمع مستحدثات و اعاده عرصه به وضع سابق را صادر کرده است.

با توجه به ابعاد این سازه شامل ۱۰ طبقه و ۳۰ واحد و همچنین مساحت حدود ۳ هزار و ۶۵۰ مترمربع، عملیات تخریب با رعایت ملاحظات فنی و تحت نظارت دستگاه‌های مسئول در حال انجام است.

بر اساس روند اجرای حکم، با توجه به پیچیدگی‌های فنی تخریب طبقات فوقانی و گستردگی بنا، عملیات قلع‌وقمع …



 رایزنی رئیس کل دادگستری بوشهر با معاون معاون اول رئیس‌جمهور برای تسریع در مولدسازی و توسعه زیرساخت‌ها در استان
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

رایزنی رئیس کل دادگستری بوشهر با معاون معاون اول رئیس‌جمهور برای تسریع در مولدسازی و توسعه زیرساخت‌ها در استان

به گزارش ایلنا، مهدی مهرانگیز در نشست با حمید پاداش معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهور، درباره بحث مولدسازی و کمک به پیشبرد موضوع ماده ۲۳ در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گفت‌و‌گو کرد.

در این نشست درباره مشکلات موجود و حمایت‌هایی که می‌توانند به مجموعه قضایی استان داشته باشند، قول مساعد داده شد.

در این جلسه، موضوع بنیاد مسکن، کمک به محرومان و حمایت از ساخت‌وساز‌ها از محل مسئولیت‌های اجتماعی نیز مطرح شد. 

گفتنی است؛ برومند، مدیرکل بنیاد مسکن نیز در این نشست حضور داشت و مقرر شد از این ظرفیت برای کمک به استان استفاده شود.

  انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

رئیس پارلمان لبنان با انتقاد از احتمال پایان مأموریت نیروهای یونیفل در جنوب این کشور، تداوم حضور یونیفل را برای اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ ضروری دانست و نسبت به پیامدهای اقدامات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان هشدار داد.
 وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد
سایت جهان صنعت نیوز

وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد

در بحبوحه تشدید تنش‌ها در روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی، وزیر جنگ این رژیم در اظهاراتی رئیس‌جمهور ترکیه را به باد انتقاد گرفت و اعلام کرد بهتر است اردوغان به ایراد سخنرانی‌های پوچ و خیالی خود علیه اسرائیل در پارلمان ترکیه ادامه دهد.
 جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند
سایت ایران آنلاین

جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد که آمریکا پس از ناکامی در جنگ نظامی، اکنون با عنوان «جنگ اقتصادی» در پی اعمال فشار بیشتر بر ایران است و این رویکرد را ناشی از محاسبات غلط و تلاش برای پوشاندن شکست‌های پیشین دانست.
 فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید
سایت اکوایران

فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید

فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جورج واشنگتن» روز گذشته وارد منطقه عملیاتی این کشور در خاورمیانه شده است.
 پاسخ فوری عراقچی به تهدید ترامپ برای شروع عملیات اقتصادی بزرگ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پاسخ فوری عراقچی به تهدید ترامپ برای شروع عملیات اقتصادی بزرگ علیه ایران

سیدعلاس عراقچی امروز (پنجشنبه) ۲۹ مردادماه در واکنش به تهدیدات عملیات اقتصادی علیه ایران که از سوی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا مطرح شد، گفت؛ اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست ‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت
 «من» را رها کن، «او» را دریاب
سایت رجانیوز

«من» را رها کن، «او» را دریاب

 صالحی: بازرسی بدون دستور قضایی ممنوع/ اموال غیرمرتبط با پرونده توقیف نشود
سایت ایران آنلاین

صالحی: بازرسی بدون دستور قضایی ممنوع/ اموال غیرمرتبط با پرونده توقیف نشود

دادستان تهران در جلسه نظارت بر ضابطان قضایی بر رعایت حقوق شهروندی در بازرسی منازل و اماکن و تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه تأکید کرد.
 عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو
سایت سلام نو

عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.