قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

چهلمین گل حسین‌زاده برای تراکتور؛ کار سپاهان را تمام کرد!

درست ۱۰ دقیقه پس از به ثمر رساندن گل اول مسابقه با یک شوت مهلک، ستاره ملی‌پوش و شماره ۹۹ تراکتور روی یک ضدحمله سریع کار سپاهان را تمام کرد.
 چهلمین گل حسین‌زاده برای تراکتور؛ کار سپاهان را تمام کرد!

​امیرحسین حسین‌زاده در حساس‌ترین مسابقه هفته دوم لیگ برتر یک بار دیگر ارزش‌های خود را به رخ کشید؛ ستاره ملی‌پوش تراکتور در فاصله تنها ۱۰ دقیقه، دو بار دروازه سپاهان را باز کرد تا با ثبت یک دبل تماشایی، پیروزی بزرگ تیمش در نقش جهان را رقم بزند و شمار گل‌هایش با پیراهن تراکتور را به عدد ۴۰ برساند.

در شرایطی که سپاهان در بخش قابل توجهی از مسابقه مالکیت توپ را در اختیار داشت و تلاش می‌کرد با استفاده از حمایت هوادارانش جریان بازی را در اختیار خود نگه دارد، تراکتور بار دیگر نشان داد که برای تغییر نتیجه و استفاده از لحظات حساس مسابقه، بازیکنانی با کیفیت و باتجربه بالا در اختیار دارد.

در مرکز این نمایش، امیرحسین حسین‌زاده قرار داشت؛ ستاره ملی‌پوشی که در یکی از مهم‌ترین مسابقات فصل، درست در زمانی که فشار سپاهان بیشتر شده بود، با دو ضربه تعیین‌کننده ورق را به سود تراکتور برگرداند.

یک شوت ناگهانی و اشتباه تلخ حسینی

سپاهان تا دقایق پایانی تلاش می‌کرد نبض مسابقه را در اختیار داشته باشد اما در دقیقه ۸۳ حسین‌زاده با یک تصمیم سریع و شوتی ناگهانی از پشت محوطه جریمه، دروازه تیم میزبان را هدف گرفت.

ضربه شماره ۹۹ تراکتور از پشت محوطه جریمه زد شد و با اشتباه دور از انتظار سیدحسین، از بین دستان دروازه‌بان ملی‌پوش و باتجربه سپاهان عبور کرد و به تور دروازه رسید تا تراکتور در حساس‌ترین مقطع مسابقه به گل برسد.

۱۰ دقیقه و ستاره‌ای که کار را تمام کرد

در حالی که حملات سپاهان پس از دریافت گل با شدت بیشتری ادامه داشت، تراکتور در یکی از ضدحملات فرصت طلایی برای ضربه نهایی پیدا کرد.

توپ‌گیری تراکتور از بازیکن سپاهان با پاس دقیق و بی‌نقص تیبور هلیلوویچ همراه شد؛ ستاره کروات که توپ را به بهترین شکل در اختیار حسین‌زاده قرار داد تا مهاجم فرصت‌طلب تراکتور حرکت خود را از وسط زمین آغاز کند.

حسین‌زاده در ادامه با سیدحسین حسینی تک‌به‌تک شد و با خونسردی کامل توپ را از کنار دروازه‌بان سپاهان عبور داد و دومین گل خودش و تیمش را به ثمر برساند؛ فقط ۱۰ دقیقه بعد از گل اول، حسین‌زاده دبل کرد تا عملا تیر خلاص را به سپاهان بزند و یک شب فوق‌العاده را برای خودش و تراکتور رقم بزند.

گل شماره ۴۰ برای تراکتور

اما دبل مقابل سپاهان برای حسین‌زاده یک رکورد شخصی مهم نیز به همراه داشت. این دو گل باعث شد تعداد گل‌های این ستاره با پیراهن تراکتور به عدد ۴۰ برسد؛ آماری که نشان‌دهنده تاثیرگذاری قابل توجه این بازیکن در دوران حضورش در تبریز است. حسین‌زاده این ۴۰ گل را در مجموع 104 مسابقه برای تراکتور به ثمر رسانده است.

از این ۴۰ گل، ۲۹ گل در لیگ برتر، ۱۰ گل در رقابت‌های آسیایی و یک گل در سوپرجام به ثبت رسیده است.

به این ترتیب، حسین‌زاده نه ‌تنها در یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل تراکتور دبل کرد، بلکه یک نقطه عطف آماری نیز در دوران حضورش در این تیم پشت سر گذاشت. برای تراکتور که از همین ابتدای فصل به دنبال حضور در جمع مدعیان قهرمانی است، داشتن بازیکنی با چنین قدرت گلزنی یک امتیاز مهم محسوب می‌شود.

شماره ۹۹ حالا با ۴۰ گل زده برای تراکتور، بار دیگر نشان داد چرا یکی از مهره‌های کلیدی این تیم محسوب می‌شود؛ بازیکنی که در یک بازی بزرگ، در عرض ۱۰ دقیقه و با دو ضربه هوشمندانه همه‌چیز را به سود تیمش تغییر داد.

  منبع : ورزش3



۱۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

اعزام بیرانوند با تیم امید امکان پذیر نیست

پایگاه خبری فوتبالی- دروازه‌بان تراکتور نمی‌تواند تیم امید ایران را در بازی‌های آسیایی همراهی کند.

به گزارش فوتبالی، از شب گذشته و بنابر ادعای محمد حسین میثاقی مجری برنامه فوتبال برتر، این خبر مطرح شد که علیرضا بیرانوند قرار است با تیم امید ایران به بازی‌های آسیایی ناگویا اعزام شود و به همین خاطر بسیاری از اهالی فوتبال، این اتفاق را راهکاری برای معاف شدن دروازه‌بان تراکتور از حضور در خدمت سربازی دانستند چراکه همه می‌دانند در صورت مدال آوری تیم امید در مسابقات آسیایی، بیرانوند از سربازی معاف می‌شود.

اما براساس پیگیری‌ها مشخص شد چنین چیزی صحت ندارد چون بیرانوند نمی‌تواند برای شرکت در این مسابقات در جمع شاگردان حسین عبدی قرار بگیرد. لیست اولیه و ۵۰ نفره تیم امید ایران در اردیبهشت به شورای المپیک آسیا اعلام شده و مثل مسابقات جام جهانی، لیست نهایی هم باید از بین این ۵۰ نفر اعلام شود که نام بیرانوند در این لیست پنجاه نفره نبوده است.

بنابراین به جز امیرحسین حسین‌زاده که قبلا در لیست ۵۰ نفره بوده، بازیکن بزرگسال دیگری نمی‌تواند تیم المپیک را در این مسابقات همراهی کند. ضمن اینکه کادرفنی تیم امید هم با وجود دروازه‌بان‌های جوانی مانند محمد خلیفه و باتوجه به هدفگذاری آماده‌سازی تیم برای مسابقات المپیک، علاقه‌ای به این کار ندارد.

طبق اعلام قبلی معاون نظام وظیفه عمومی، معافیت تحصیلی علیرضا بیرانوند تا آخر شهریور به پایان می‌رسد و این بازیکن از اول‌مهر، مشمول خدمت سربازی می‌شود.


۱۳ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

جلالی بازی با تراکتور و ملوان را از دست داد/ وضعیت مبهم برای دربی - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، ابوالفضل جلالی، مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس، به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران، چند روزی از میادین دور خواهد بود. جلالی در جریان دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان دچار مصدومیت شد و طبق بررسی‌های انجام‌شده، برای بازگشت به میادین به حدود ۲ هفته زمان نیاز دارد.

با توجه به برنامه مسابقات پرسپولیس تا هفته هفتم، این مدافع چپ به طور قطعی دیدارهای تیمش مقابل تراکتور و ملوان را از دست خواهد داد، اما پزشکان این باشگاه در تلاش هستند تا به هر نحوی این بازیکن را تا دربی هفته پنجم در تاریخ ۱۱ شهریورماه مقابل استقلال آماده کنند.

به این ترتیب وضعیت ابوالفضل جلالی برای همراهی پرسپولیس در دیدار مقابل استقلال مبهم است و باید دید چه اتفاقی در دو هفته باقی مانده تا این مسابقه رخ خواهد داد و وضعیت درمانی او به چه شکل پیش خواهد رفت.


۲۱ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

شوک به هواداران تراکتور و پرسپولیس / بازی بزرگ بدون تماشاگر شد / حکم قطعی کمیته انضباطی درباره این دیدار

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ حجت الله بهمنی، شامگاه پنجشنبه ۲۹ مرداد در گفت‌وگویی تلویزیونی اظهار کرد: دیدار تراکتور و پرسپولیس مطابق حکم کمیته انظباطی به مدت دوفصل بدون تماشاگر اعلام شده و این حکم دومین فصل‌اش را سپری می‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که باشگاه تراکتور خواستار حضور تماشاگران در این مسابقه شده بود آیا با این درخواست موافقت شده است یا نه؟ گفت: هر دو دیدار رفت و برگشت پرسپولیس و تراکتور قطعاً در این فصل بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

دوتیم تراکتور و پرسپولیس در جریان هفته سوم لیگ برتر فوتبال، روز دوشنبه ۲ شهریور در ورزشگاه یادگارامام (ره) به مصاف هم می‌روند.

 




 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 باشگاه الوحده: محمد قربانی در آستانه جدایی است/ رقم فسخ ۱.۱ میلیون دلار است
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

باشگاه الوحده: محمد قربانی در آستانه جدایی است/ رقم فسخ ۱.۱ میلیون دلار است

باشگاه الوحده امارات اعلام کرد که محمد قربانی در آستانه جدایی از این تیم است.

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۱۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد
۲۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد

دیدار مجدد محمد صلاح با کودک هوادار لیورپول در ترابزون، صحنه‌های جالبی را رقم زد و بازتاب زیادی در رسانه‌ها داشت.