قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

معمای کالابرگ الکترونیکی؛ افزایش اعتبار چه زمانی عملی می‌شود؟

علی‌رغم تحقق بخش قابل توجهی از درآمدهای نفتی، منابع افزایش کالابرگ هنوز نهایی نشده است
 معمای کالابرگ الکترونیکی؛ افزایش اعتبار چه زمانی عملی می‌شود؟

افزایش اعتبار کالابرگ، به رغم موافقت وزرای اقتصاد و کار، منوط به حل اختلاف با سازمان برنامه است.

در حالی که جدیدترین گزارش‌ها از تحقق ۹۹ درصدی درآمدهای نفتی دولت در ۴ ماهه نخست سال حکایت دارد، وعده افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی همچنان در پیچ‌وخم تامین منابع مالی و اختلاف‌نظر میان دستگاه‌های اجرایی معطل مانده است

کسب اطلاع از جزئیات بودجه نشان می‌دهد دولت تا پایان تیرماه موفق شده است ۹۹ درصد از درآمدهای نفتی پیش‌بینی‌شده خود را محقق کند. این گشایش ارزی در شرایطی رخ می‌دهد که خردادماه امسال، سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، افزایش رقم کالابرگ را مستقیماً به «تامین منابع حاصل از فروش نفت» گره زده بود. با وجود تحقق این منابع، هنوز هیچ تغییری در رقم واریزی کالابرگ شهروندان ایجاد نشده است.

اگرچه بخش نفت کارنامه موفقی از خود به جا گذاشته، اما سایر درآمدهای دولت تحت تأثیر شرایط ویژه منطقه با چالش جدی مواجه است. بررسی‌ها نشان می‌دهد به دلیل شرایط جنگی و سیاست تسامحی سازمان امور مالیاتی در همراهی با مودیان، تحقق درآمدهای مالیاتی دولت در این مدت به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است.

سیدعلی مدنی‌زاده با تایید این تنگنای مالی می‌گوید: «پیش از آغاز شرایط جنگی، منابع مورد نیاز برای افزایش اعتبار کالابرگ پیش‌بینی شده بود، اما با وقوع جنگ، بخشی از منابع پیش‌بینی‌‌شده عملاً محقق نشد.» با این حال، وی تاکید کرد که دولت در حال تدوین برنامه‌ها و اتخاذ تصمیمات جدید برای تأمین منابع جایگزین است و ابراز امیدواری کرد که این منابع به‌زودی تأمین و جزئیات آن به مردم اعلام شود.

گزارش‌ها نشان می‌دهد در کابینه، هم‌گرایی کاملی برای اجرای این طرح وجود ندارد. در حالی که وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موافق جدی افزایش رقم کالابرگ هستند، سازمان برنامه و بودجه به عنوان متولی اصلی تنظیم دخل و خرج دولت، مخالفت خود را با این اقدام اعلام کرده است.

این مخالفت در شرایطی است که بر اساس آیین‌نامه تضمین امنیت غذایی، دولت مکلف است قیمت اقلام سبد کالابرگ …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد
سایت اعتماد آنلاین

وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پستی به زبان ترکی رجب طیب اردوغان، رئیس‌ جمهور ترکیه را مورد هجمه قرار داد و تصریح کرد اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های غیرضروری در سوریه سوق می‌دهد.
 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.
 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.
 ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم
سایت اکوایران

ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم

سیدمحمد خاتمی با دفاع کم‌سابقه از تفاهم ایران و آمریکا، آن را سندی «بی‌نظیر» خواند و از نقش پزشکیان، شورای عالی امنیت ملی و رهبری در شکل‌گیری این توافق تقدیر کرد.
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!
سایت تابناک

قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!

سوپر انقلابی‌ها ظاهراً با یک شخص مسئله ندارند؛ دست‌فرمانشان تخریب است؛ هر جا فرد یا نهادی مطابق برداشت و خواست آنها حرکت نکند، ابتدا او را از دایره انقلابی‌گ...
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست
سایت افکارنیوز

وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از سیاست‌های فعلی در حوزه مسکن، تاکید کرد:مبلغ تخصیص‌یافته برای وام مسکن نسبت به هزینه‌های واقعی ساخت‌وساز، رقم قابل‌توجهی نیست.