قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

افزایش ۷ برابری آمار تجرد قطعی در کشور/ وجود ۱۲ میلیون جوان ایرانی در سن ازدواج

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه تعداد جمعیت مجرد قطعی کشور یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است، گفت: تعداد جمعیت مجرد قطعی نسبت به دو دهه گذشته هفت برابر افزایش یافته است.
 افزایش ۷ برابری آمار تجرد قطعی در کشور/ وجود ۱۲ میلیون جوان ایرانی در سن ازدواج

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در حاشیه همایش بزرگداشت روز جهانی جمعیت و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بسیاری از کشورهای دنیا با مشکل کاهش نرخ باروری دست‌وپنجه نرم می‌کنند. شرایط به نحوی است که قرن بیست و یکم به عنوان کاهش باروری کشورها قلمداد می‌شود. 

به گزارش ایسنا، او با بیان اینکه کاهش رشد جمعیتی را طی دو تا سه دهه گذشته تجربه کرده‌ایم، توضیح‌داد: عوامل متعددی در کاهش رشد جمعیت نقش دارند که فرهنگ و باورها از دلایل کاهش رشد جمعیتی به حساب می‌آید.  وجود ۱۲ میلیون جوان در سن ازدواج و ۱.۲ میلیون مجرد قطعی در کشور

معاون وزیر بهداشت در ارتباط با کاهش ازدواج‌ها گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که کاهش تعداد ازدواج نسبت به جوانانی که در سن ازدواج قرار دارند، تجربه می‌کنیم. آمار و ارقام نشان می‌دهد که حدود ۱۲ میلیون جوان در سن ازدواج داریم و بنابراین تسهیلات ازدواج می‌بایست برای این افراد فراهم شود. اعداد نشان می‌دهد که یک میلیون و ۲۰۰ هزار جوان در کشور حضور دارند که سن ازدواج آن‌ها در حال سپری شدن است و مجرد قطعی به حساب می‌آیند. 

رئیسی درباره مجردان قطعی گفت: زنان و مردانی که مجرد قطعی به حساب می‌آیند، سن آن‌ها برای زنان و مردان به ترتیب ۴۵ و ۵۰ سال است. 

او با بیان اینکه افزایش جمعیت مجردان قطعی را تجربه می‌کنیم، تصریح کرد: تعداد جمعیت مجرد قطعی کشور یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است و تعدادی افرادی که در سن تجرد قطعی قرار دارند نسبت به دو دهه گذشته حدود ۷ برابر افزایش یافته است. 

رئیسی ادامه داد: آمار و ارقام مرتبط با مجردان قطعی از ضرورت رفع موانع ازدواج و تسهیل ازدواج برای جوانان حکایت می‌کند. بنابراین، مؤلفه‌های اقتصاد، مسکن و امنیت شغلی می‌بایست نسبت به سایر مؤلفه‌ها بیشتر در کانون توجه قرار گیرند. 

معاون وزیر بهداشت درباره تمایل به فرزندآوری در کشور اظهار کرد: نتایج پیمایش‌های متعددی در کشور نشان می‌دهد که میزان تمایل به فرزندآوری در کشور همچنان یک عدد بالا قلمداد می‌شود. شرایط به نحوی نیست که میزان تمایل به فرزندآوری بسیار کاهش یافته باشد یا مشکل اصلی در راستای جوانی جمعیت به حساب آید. 

رئیسی با بیان اینکه «ازدواج» مساله اصلی در ارتباط با جمعیت است، توضیح داد: اگر جوانان بدانند که از منظر اقتصاد و مسکن تامین هستند و امنیت شغلی دارند، متمایل به ازدواج هستند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که تمایل به ازدواج و همچنین داشتن به فرزند دوم و سوم بسیار زیاد است؛ موضوعی که از وجود فرهنگ ازدواج و تمایل به فرزندآوری در میان جوانان حکایت می‌کند. 

او با بیان اینکه تمام دستگاه‌های کشور باید در امر ازدواج و جمعیت به پای کار بیایند، گفت: وزارت بهداشت از شبکه بهداشتی گسترده در سراسر کشور برخوردار است و با استفاده از این ظرفیت در زمینه مسائلی مانند فرهنگسازی، آموزش‌ها، مشاوره‌های ازدواج، فرزندآوری و مشاوره‌های فرزندآوری فعالیت می‌کند. 

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه ایجاد مراکز درمان ناباروری از دیگر اقدامات وزارت بهداشت به حساب می‌آید، تصریح کرد: در حال حاضر، ۱۰۰ مرکز درمان ناباروری در کشور خدمات مورد نیاز را ارائه می‌دهند؛ در حالی که بر اساس برنامه‌ریزی‌ها تصمیم بر این بود که ۳۱ مرکز درمان ناباروری در ۳۱ استان کشور فعالیت کنند و اعداد و ارقام از توسعه مراکز درمان ناباروری حکایت می‌کند.  فاصله ۴ساله ازدواج و تولد فرزند اول

رئیسی ادامه داد: توسعه مراکز درمان ناباروری و پوشش بیمه‌ای این خدمات درمانی به تنهایی کافی نیست. به طور قطع، علاوه بر درمان ناباروری می‌بایست به مسائل و مشکلات دیگر نیز توجه کرد. توجه به مسئله ازدواج وکاهش فاصله ازدواج میان فرزند اول و دوم باید در کانون توجه قرار گیرد. 

او با بیان اینکه فاصله میان ازدواج و تولد فرزند اول در ایران زیاد است، تصریح کرد: میانگین فاصله ازدواج و تولد فرزند اول ۴ سال است که بسیار زیاد قلمداد می‌شود. همچنین می‌بایست فاصله میان تولد فرزند اول و دوم را نیز کاهش دهیم. در حال حاضر، فاصله میان تولد اول و دوم حدود ۵ سال است. 

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ازدواج جوانان، کاهش فاصله ازدواج و تولد فرزند اول و همچنین کاهش فاصله تولد فرزند اول و دوم می‌بایست در کانون توجه قرار گیرد تا جمعیت جوان و پویا برای آینده داشته باشیم. 

او با بیان اینکه کشور در مسیر سالمندی قرار دارد، توضیح داد: سیاستگذاران علاوه بر موضوع جوانی جمعیت می‌بایست به سالمندی جمعیت نیز توجه کنند. نکته مهم و اساسی این است از جمعیت جوان این روزها که جمعیت مولد کشور را تشکیل می‌دهند، باید نهایت استفاده را ببریم.



۴ ساعت قبل / سایت برترینها

جمعیت بدون خودرو در ایران به ۶۹ میلیون نفر رسید!

هم‌میهن:  بررسی آمار مالکیت خودرو نشان می‌دهد ۶۹ میلیون ایرانی حتی یک خودرو به نامشان ندارند؛ در مقابل، بیش از ۱۴ هزار نفر دست‌کم ۱۰ خودرو به نام خود ثبت کرده‌اند.

اینجا دیگر فقط بحث «اختلاف طبقاتی» نیست؛ بحث شکاف نجومی در قدرت خرید مردم است. برای میلیون‌ها ایرانی، خرید یک پراید هم تبدیل به آرزو شده، اما برای ۱۴ هزار نفر، داشتن ۱۰ خودرو یا بیشتر مسئله‌ای عادی است!

مردم یک خودرو برای زندگی می‌خواهند؛ عده‌ای چندین خودرو برای سرمایه‌گذاری و حفظ ثروت. وقتی اقتصاد به جایی می‌رسد که خودرو از وسیله زندگی به کالای سرمایه‌ای تبدیل می‌شود، باید پرسید چه کسی از این وضعیت سود می‌برد و چه کسی هر روز فقیرتر می‌شود؟

توضیحات شریعتی، نمایندهٔ مجلس درباره آمار مالکیت خودرو در ایران را مشاهده کنید: 

 




 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 شوک تازه هواوی به بازار موبایل؛ Pura X View با نمایشگر ۶.۳۹ اینچی معرفی شد
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شوک تازه هواوی به بازار موبایل؛ Pura X View با نمایشگر ۶.۳۹ اینچی معرفی شد

هواوی به‌تازگی از طراحی جدیدی برای گوشی‌های هوشمند خود رونمایی کرده است که ترکیبی از نمایشگر عریض‌تر در قالب یک گوشی معمولی و غیرتاشو را به مشتریان ارائه می‌دهد.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد