قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱ ساعت قبل

واکنش تند نتانیاهو به تلاش ترکیه برای بازداشت او

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل اعلام کرد: تلاش رقت‌انگیز اردوغان برای ارعاب رهبران و سربازان اسرائیلی موفقیت‌آمیز نخواهد بود.
 واکنش تند نتانیاهو به تلاش ترکیه برای بازداشت او

 دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد: «رجب طیب اردوغان به دنبال گسترش تجاوز خود علیه اسرائیل از سوریه است و اسرائیل این را تحمل نخواهد کرد. تلاش رقت‌انگیز اردوغان برای ارعاب رهبران و سربازان اسرائیلی موفقیت‌آمیز نخواهد بود.»

این دفتر افزود: «اسرائیل به اقدام قاطع علیه تلاش‌های ترکیه برای بی‌ثبات کردن منطقه و هرگونه تهدیدی برای امنیت خود ادامه خواهد داد.»

این در حالی است که پیش از این آکین گورلاک، وزیر دادگستری ترکیه، اعلام کرد که وزارت دادگستری ترکیه روز جمعه از وزارت کشور خواسته است تا به عنوان بخشی از شکایتی که بنیامین نتانیاهو را به ارتکاب «نسل‌کشی» متهم می‌کند، «اخطار قرمز» علیه او صادر کند تا او در سطح بین‌المللی تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.

وزیر دادگستری ترکیه امروز اعلام کرد نتانیاهو و موسکوویتز به دلیل حمله مسلحانه و بازداشت فعالان در آب‌های بین‌المللی، با اتهاماتی از جمله «جنایت علیه بشریت»، «نسل‌کشی»، «محرومیت شدید از آزادی»، «آسیب عمدی»، «شکنجه»، «خسارت به اموال»، «سرقت شدید» و «هواپیماربایی» محاکمه می‌شوند.

اعلان قرمز یک حکم جلب بین‌المللی الزام‌آور از نظر قانونی نیست، بلکه درخواستی از طریق اینترپل برای کمک به یک کشور در یافتن و دستگیری موقت یک فرد تحت تعقیب، تا زمان بررسی استرداد یا سایر مراحل قانونی است.

علاوه بر این، درخواست صدور آن به معنای صدور واقعی آن نیست و هر کشور آزاد است که طبق قوانین خود با آن برخورد کند.

گورلاک گفت: «ما قاطعانه این تصور را رد می‌کنیم که دولت نتانیاهو، که سیاست نسل‌کشی را در غزه اجرا می‌کند، بالاتر از قانون یا مصون از مجازات است.» منبع : ایسنا



۱۸ دقیقه قبل / سایت برترینها

صفتی که تسنیم برای واکنش اردوغان به نتانیاهو انتخاب کرد

خبرگزاری تسنیم با انتشار تیتر «واکنش منفعلانه دفتر اردوغان به تهدیدهای جدید نتانیاهو»، به تازه‌ترین تحولات و تنش لفظی میان دو طرف پرداخت.

در متن این خبر آمده است: تهدیدهای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ترکیه‌، واکنش دفتر رئیس جمهوری این کشور را به دنبال  داشته است.

در بیانیه دفتر ریاست جمهوری ترکیه آمده است: اظهارات دفتر نتانیاهو علیه اردوغان در چارچوب سیاست بی ارزشی قرار دارد که هدف از آن کسب دستاوردهای انتخاباتی است.

در این بیانیه آمده است: این اظهارات باطل دلیلی بر عجز و ناتوانی رژیمی است که از بازخواست به خاطر جنایات جنگی فرار می کند.

خاطر نشان می شود که دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: اردوغان برای گسترش تجاوز خود به اسرائیل از سمت سوریه تلاش می کند و اسرائیل هرگز با این مسئله مسامحه نخواهد کرد.

در بیانیه دفتر نتانیاهو ادعا شده است: با قدرت به تحرکات خود علیه تلاشهای ترکیه برای برهم زدن ثبات منطقه! و علیه هرگونه تهدید علیه امنیت اسرائیل ادامه خواهیم داد.


۴۰ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در بیانیه‌ای جدید مواضع تندی علیه رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، اتخاذ کرد.

در این بیانیه ادعا شده است اردوغان برای گسترش «تجاوز به اسرائیل» از سمت سوریه تلاش می‌کند و رژیم صهیونیستی هرگز در برابر این مسئله مسامحه نخواهد کرد.

دفتر نتانیاهو همچنین مدعی شد تل‌آویو با قدرت به اقدامات خود علیه تلاش‌های ترکیه برای برهم زدن ثبات منطقه و هرگونه تهدید علیه امنیت اسرائیل ادامه خواهد داد.

این موضع‌گیری در شرایطی مطرح شده که اختلافات میان ترکیه و رژیم صهیونیستی بر سر تحولات سوریه افزایش یافته و دو طرف مواضع تندتری علیه یکدیگر اتخاذ کرده‌اند.


۷ دقیقه قبل / سایت برترینها

تصمیم عراق برای صادرات نفت از ترکیه به جای تنگه هرمز

ایسنا: نخست وزیر عراق در هشتمین دوره کنفرانس بین‌المللی «گفت‌وگوی بغداد» اعلام کرد: ما در حال کار بر توسعه صادرات نفت از طریق بندر جیهان ترکیه هستیم و کار بر صادرات از طریق بانیسان و العقبه در جریان است.

علی فالح الزیدی، نخست وزیر عراق امروز -جمعه- گفت: کشور در حال گذر از یک دوره دشوار است و ما بیش از یک راه حل برای مشکلات اقتصادی داریم.

نخست وزیر عراق اعلام کرد: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، وی افزود: دولت در حال کار بر فعال‌سازی گذرگاه‌های مرزی و اتخاذ راه‌هایی برای مقابله با چالش‌های اقتصادی است.

نخست وزیر عراق اظهار داشت: دولت به زودی پیش‌نویس قانون بودجه را به پارلمان ارسال خواهد کرد.

وی تاکید کرد: برای مقابله با چالش‌های اقتصادی، برنامه‌های اصلاحی در نظر گرفته شده است.

نخست وزیر عراق اظهار داشت: دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور، بیش از یک راهکار در اختیار دارد و ما در حال کار بر اتخاذ اقدامات لازم برای مدیریت شرایط جاری و حفظ ثبات اقتصاد عراق هستیم.

وی گفت: ما توانستیم پرداخت حقوق کارکنان را تضمین و مسیرهای جایگزینی برای صادرات نفت ایجاد کنیم.

الزیدی همچنین اشاره کرد: ما برنامه بودجه را که نقشه راه آینده اقتصادی عراق خواهد بود، ارائه خواهیم کرد.

الزیدی افزود: همه نیروهای سیاسی بر سر ادامه انحصار دولت در استفاده از زور توافق دارند. کار بر روی سازوکارهای تحویل سلاح در حال انجام است.

نخست وزیر عراق درباره موضوع انحصار سلاح در دست دولت تاکید کرد: تمام نیروهای سیاسی کاملا بر ضرورت پیشبرد عملیات انحصار سلاح در دست دولت توافق دارند و کار برای تدوین سازوکارهای تحویل سلاح و پایان دادن کامل به این وضعیت در جریان است.

الزیدی در ادامه تاکید کرد: هیچ نیت یا احتمالی برای هیچ‌گونه وقوع درگیری نظامی وجود ندارد و به دشمنان عراق اجازه نمی‌دهیم که از هیچ فرصتی استفاده کنند.

وی بیان کرد: هیچ‌گونه عقب‌نشینی و بازگشتی از موضوع مبارزه با فساد وجود ندارد و دولت از حمایت گسترده نیروهای سیاسی برخوردار است.

نخست وزیر عراق تاکید کرد: ما در حال کار بر توسعه صادرات نفت از طریق بندر جیهان ترکیه هستیم و کار بر صادرات از طریق بانیسان و العقبه در جریان است.

الزیدی گفت: ما در حال تلاش برای افزایش سهمیه صادراتی عراق از طریق اوپک هستیم و می‌کوشیم تا ظرف ۶ سال، آن را به هشت تا ۱۰ میلیون بشکه در روز برسانیم.

نخست وزیر الزیدی اظهار داشت که عراق هیئتی را برای مذاکره در مورد افزایش سهمیه تولید خود در سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) به عربستان سعودی فرستاده است، که بخشی از برنامه‌های عراق برای افزایش تولید نفت خود به بین هشت تا ۱۰ میلیون بشکه در روز ظرف ۶ سال است.

الزیدی در کنفرانس گفتگوی بغداد افزود که روز جمعه هیئتی را به ریاست وزرای نفت و دارایی به عربستان سعودی اعزام کرده است تا در مورد افزایش سهمیه عراق در این سازمان مذاکره کنند.

نخست وزیر عراق در ادامه اشاره کرد: عراق به نمایندگی از منطقه و جهان با داعش تروریستی مبارزه کرد و منصفانه است که این کشور، سهمی از صادرات نفت خام را دریافت کند که با جمعیت و ذخایر نفتی‌اش متناسب باشد.

الزیدی گفت: ما آنقدر که به فکر ساختن دولت و اقتصاد هستیم، به ساختن دولت فکر نمی‌کنیم. عراق فرصت‌ها، منابع و اراده لازم برای غلبه بر چالش‌ها را دارد.

وی تاکید کرد: متعهد شدم که برای دوره دوم نخست وزیری نامزد نشوم و برنامه‌های اصلاحی ما برای دولت‌های آینده ثمربخش خواهد بود.

نخست وزیر عراق بیان کرد: اگر از بخش خصوصی حمایت نکنیم، توسعه‌ای حاصل نخواهد شد و ما به دنبال ایجاد سازوکارهایی برای انتقال نیروی کار از بخش دولتی به بخش خصوصی هستیم.

وی در ادامه اشاره کرد: صندوق توسعه ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه خواهد داشت و سرمایه این صندوق از طریق مشارکت بانک مرکزی، عرضه عمومی سهام و همچنین مشارکت موسسات مالی بین‌المللی و منطقه‌ای انجام خواهد شد.




 رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیات پارلمانی همراه پس از سفر سه روزه به عراق وارد تهران شدند.

 جابه‌جایی‌های غول‌آسا | آغاز لیگ جذاب
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جابه‌جایی‌های غول‌آسا | آغاز لیگ جذاب

همه‌چیز از فصل جدید سری‌آ؛ کدام تیم‌ها شانس قهرمانی‌اند و کدام کاندیدای سقوط؟

 از «فشار حداکثری» تا بازده نزولی؛ آیا جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران هنوز اثرگذار است؟
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

از «فشار حداکثری» تا بازده نزولی؛ آیا جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران هنوز اثرگذار است؟

پایان تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، آخرین چارچوب دیپلماتیک میان آمریکا و ایران را از میان برده و ۲ طرف را در چرخه‌ای خطرناک از فشار، تهدید و واکنش متقابل قرار داده است.

 ویدیو / داود محمدنیا، دیپلمات وقت ایران در دفتر نیویورک: مذاکره‌کنندگان آن زمان از تصمیم روسیه و چین برای عدم وتوی قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران یکه خوردند
۴ ساعت قبل / سایت انتخاب

ویدیو / داود محمدنیا، دیپلمات وقت ایران در دفتر نیویورک: مذاکره‌کنندگان آن زمان از تصمیم روسیه و چین برای عدم وتوی قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران یکه خوردند

داود محمدنیا عضو ارشد تیم مذاکره کننده برجام و مشاور وزیر خارجه در دوره ظریف در گفت‌و‌گو با «انتخاب» بیان کرد: نمی خواهم بگویم تهران از رای مثبت روسیه و چین...

 پاسخ تند عضو هیات‌رئیسه مجلس به حلبوسی
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ تند عضو هیات‌رئیسه مجلس به حلبوسی

عضو هیات‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، در واکنش به مواضع حلبوسی درباره نام خلیج فارس، با اشاره به سابقه فعالیت‌های حاج قاسم سلیمانی در مبارزه با داعش در الانبار،...

 معرفی رشته‌ فلسفه و الهیات: از دانشگاه تا بازار کار و آینده شغلی | جاب ویژن
۸ دقیقه قبل / سایت جابویژن

معرفی رشته‌ فلسفه و الهیات: از دانشگاه تا بازار کار و آینده شغلی | جاب ویژن

رشته فلسفه و رشته الهیات و معارف را بشناسید؛ تفاوت‌ ها، دروس، بازار کار و حقوق بر اساس آمار جاب‌ ویژن برای انتخاب رشته آگاهانه.