قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۰ ساعت قبل

دستور پخت رولت تیرامیسو؛ دسر شیک برای مهمان‌های خاص!

رولت تیرامیسو نوعی دسر شیک، خوشمزه و بسیار خاص است که از ترکیب رولت با کرم پنیری مخصوص تیرامیسو تهیه می‌شود.
 دستور پخت رولت تیرامیسو؛ دسر شیک برای مهمان‌های خاص!

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

فراروـ  دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.

به گزارش فرارو، تیرامیسو نوعی دسر ایتالیایی است که در آن از ترکیب نوعی بیسکوییت خیس خورده با قهوه همراه با خامه استفاده می‌شود. تیرامیسو را علاوه‌بر قهوه با میوه و سس‌های میوه‌ای هم تهیه می‌کنند، مانند تیرامیسو موز، توت فرنگی و... . رولت تیرامیسو ترکیبی از شیرینی رولت و کرم پنیری تیرامیسو است که نوعی دسر جدید و بسیار خوشمزه است و همزمان طعم رولت و دسر تیرامیسو را با هم دارد. اگر به دنبال درست کردن دسرهای خاص هستید، این دسر برای شماست پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه رولت تیرامیسو همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه رولت تیرامیسو آرد سفید قنادی: 50 گرم شیر: 40 گرم روغن مایع: 40 گرم نشاسته ذرت: 20 گرم تخم مرغ درشت: 4 عدد وانیل مایع: نصف قاشق چای‌خوری شکر: 70 گرم عسل: 1 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای کرم پنیری اسپرسو دم کرده غلیظ: 2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته: 200 گرم پنیر ماسکارپونه: 100 گرم طرز تهیه رولت تیرامیسو …



چرا دولت‌های جهان به رغم ترامپ به پکن تکیه نمی‌کنند؟
سایت اکوایران

چرا دولت‌های جهان به رغم ترامپ به پکن تکیه نمی‌کنند؟

اکوایران: دموکراسی آمریکا، هرچند تحت فشار قرار دارد، همچنان آزادی‌های مدنی اساسی و انتخابات منظم را حفظ کرده و کنگره و دیوان عالی نیز دست‌کم تا حدی قدرت اجرایی را مهار می‌کنند. در مقابل، حزب کمونیست چین همچنان یک جعبه سیاه است.
فردای انفجار دفتر نخست‌وزیری؛ وقتی کشمیری هم در فهرست شهدا بود!
سایت خبرآنلاین

فردای انفجار دفتر نخست‌وزیری؛ وقتی کشمیری هم در فهرست شهدا بود!

یک روز پس از انفجار دفتر نخست‌وزیری در ۸ شهریور ۱۳۶۰ که به شهادت محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر انجامید، روزنامه کیهان روایت نخستین ساعات این حادثه را منتشر کرد؛ روایتی که در میان قربانیان، نام مسعود کشمیری را نیز به‌ عنوان یکی از شهدا آورده بود. کشمیری بعدها به‌ عنوان عامل نفوذی و متهم اصلی بمب‌گذاری شناخته شد.
سایت دیدبان ایران

تیراندازی و تعقیب و گریز در شهرری/ ماجرا چیست؟

ترامپ علیه دلار!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ علیه دلار!

یکی از مهم‌ترین دارایی‌های ژئوپلیتیکی آمریکا، نه ناو هواپیمابر و نه حتی زرادخانه هسته‌ای، بلکه «دلار» است که ترامپ در حال بر باد دادن آن است.
آمریکا تنگه هرمز را باز کرد؟ | پیش بینی نیمه دوم بحران در خلیج فارس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا تنگه هرمز را باز کرد؟ | پیش بینی نیمه دوم بحران در خلیج فارس

در حالی که کاخ‌سفید و برخی رسانه‌های آمریکایی در روزهای اخیر کوشیده‌اند وضعیت ترددها در تنگه هرمز را درحال عادی شدن جلوه دهند، کارشناسان بین‌المللی این ادعاها را برخلاف واقعیت‌های جاری در منطقه و این آبراهه راهبردی می‌دانند.
روشنفکران، مینوتور دولت و کاپیتالیسم | مروری بر نظریه قدرت و علل شکل‌گیری اقتصاد دستوری از منظر برتران دو ژوونل
سایت اقتصادنیوز

روشنفکران، مینوتور دولت و کاپیتالیسم | مروری بر نظریه قدرت و علل شکل‌گیری اقتصاد دستوری از منظر برتران دو ژوونل

اقتصادنیوز: مینوتور، هیولای افسانه‌ای در اسطوره‌های یونانی با بدن انسان و سر گاو است که در مرکز هزارتوی جزیره کرت زندانی بود. در کاربرد امروزی، مینوتور استعاره‌ای برای قدرتی است که در دل یک نظام پیچیده و غیرشفاف پنهان شده و برای بقای خود قربانی می‌طلبد.