قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند

رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی صادقانه خود با مردم با اشاره به تلاش دشمن برای فروپاشی ایران، گفت: اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران بوده است که ما را نگه داشته‌اند؛ نه‌فقط آن‌هایی که در خیابان بودند، بلکه آن‌هایی که گلایه‌هایی نیز داشتند، اما به‌خاطر ایران به خیابان نیامدند و مشکلی ایجاد نکردند؛ نه‌تنها مشکل ایجاد نکردند، بلکه همراهی، همدلی و هم‌صدایی کردند.
 ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند

 «مسعود پزشکیان» چهارشنبه شب در گفت‌وگویی صریح و صادقانه با مردم که به مناسبت پایان دومین سال فعالیت دولت چهاردهم صورت گرفت، با اشاره به تلاش دشمن برای فروپاشی اجتماعی کشور عزیزمان ایران؛ گفت: در این مدت، تمام تلاش دشمن این بوده است که ما را از هم بپاشند. اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران بوده است که ما را نگه داشته‌اند؛ نه‌فقط آن‌هایی که در خیابان بودند، بلکه آن‌هایی که در دلشان عقده‌ها و گلایه‌هایی داشتند، اما به‌خاطر ایران به خیابان نیامدند و مشکلی ایجاد نکردند؛ نه‌تنها مشکل ایجاد نکردند، بلکه همراهی، همدلی و هم‌صدایی کردند.

مشروح قسمت اول گفت‌وگوی رئیس‌جمهور با خبرگزاری‌ها در آستانه آغاز سال سوم ریاست‌جمهوری به شرح زیر است:

آقای دکتر، خیلی ممنونم از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید. اکنون در آغاز سومین سال ریاست‌جمهوری شما هستیم؛ اگر بخواهید این دو سال را توصیف کنید، چه تعبیری از آن خواهید داشت؟ کشور علی‌رغم نقشه و طراحی دشمنان، با قدرت اداره شده است

بسم‌الله الرحمن الرحیم. دو سال که گذشت دیگر؛ آنچه عیان است، چه حاجت به بیان است. از همان روز اولی که خواستیم مسئولیت را بر عهده بگیریم، مهمان عزیزمان، اسماعیل هنیه را شبانه شهید کردند. پس از آن نیز مشکلاتی وجود داشت که همچنان ادامه پیدا کرد؛ ناترازی‌هایی که داشتیم و نگرانی از اینکه ممکن است در زمستان برق و گاز نداشته باشیم و مردم با مشکل مواجه شوند. وضعیت آب نیز نامناسب بود که البته سال بعد بدتر هم شد. خشکسالی‌ای که در سال ۱۴۰۴ وجود داشت، در ۵۰ سال گذشته بی‌سابقه بود و واقعاً شرایط بسیار سختی را ایجاد کرد.

در نهایت، بحث اسنپ‌بک را به راه انداختند، جنگ ۱۲روزه را آغاز کردند و اتفاقاتی که در ۱۸ و ۱۹ دی رخ داد، بر مشکلات افزود. نقشه‌هایی کشیده بودند و تصور می‌کردند می‌توانند ایران را مانند سوریه، مثلاً ظرف ۴۸ ساعت، تصرف کنند. جنگ رمضان و شهادت بزرگان و عزیزانی که از دست دادیم نیز بسیار دردناک و سخت بود.

با وجود همه این سختی‌ها و مشکلات، دولت، مدیران، استانداران، فرمانداران، بخشداران، کارمندان، مردم و نیروهای …



 بحران سوختگی و اقتصاد سلامت
۵ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

بحران سوختگی و اقتصاد سلامت

بررسی چالش‌های درمان سوختگی در ایران، نقش آموزش و ایمنی صنعتی در کاهش حوادث و همکاری انجمن ققنوس و جراحان پلاستیک برای حمایت از بیماران.

 دیدار رئیس جمهور و فرمانده ارتش پاکستان؛ آمادگی ایران برای تعامل با همسایگان
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

دیدار رئیس جمهور و فرمانده ارتش پاکستان؛ آمادگی ایران برای تعامل با همسایگان

به گزارش تسنیم، رئیس‌جمهور در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان با اشاره به اینکه آمریکا باید لحن و رویکرد خود در تعامل با ایران را اصلاح کند، چراکه تکیه بر زورگ...

 پذیره‌نویسی ۵۰۰ مگاوات تجدید
۶ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

پذیره‌نویسی ۵۰۰ مگاوات تجدید

پذیره‌نویسی ۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در ۱۰۹ ساختگاه کشور از هفته آینده آغاز می‌شود؛ جزئیات مشارکت مردمی و تجهیز ۱۲ هزار مدرسه به پنل خورشیدی.

 وزیر اقتصاد: دشمنان در جنگ اقتصادی نیز شکست خواهند خورد/ متوسط توقف کالا در گمرکات از ۱۰ ماه به ۸ روز کاهش یافت
۳۶ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

وزیر اقتصاد: دشمنان در جنگ اقتصادی نیز شکست خواهند خورد/ متوسط توقف کالا در گمرکات از ۱۰ ماه به ۸ روز کاهش یافت

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: دولت از مدت‌ها قبل برای شرایط جدید آماده بود و همان‌طور که مردم، نیروهای نظامی، دولتمردان و میدان دیپلماسی در جنگ نظامی در کنار یکدیگر ایستادند، در جنگ اقتصادی نیز با همین انسجام از کشور دفاع خواهند کرد.

 ESG و سهم انسان از ارزش
۹ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

ESG و سهم انسان از ارزش

بررسی نقش دستمزد معیشتی در ESG؛ چرا پایداری زنجیره تأمین بدون تأمین زندگی شایسته کارگران و کشاورزان کامل نیست؟

 آبرسانی حیات‌وحش همدان
۵ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

آبرسانی حیات‌وحش همدان

مشارکت شهرداری ملایر و ۶ واحد صنعتی همدان در آبرسانی به مناطق حفاظت‌شده لشگردر و ملوسان و بهسازی پاسگاه‌های محیط‌بانی در قالب مسئولیت اجتماعی.



روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

در تورهای لاکچری چه می گذرد ؟ / از لابستر تا ماشین لباسشویی در طبیعت
روزنامه شرق

در تورهای لاکچری چه می گذرد ؟ / از لابستر تا ماشین لباسشویی در طبیعت

ماشین لباس‌شویی، دستگاه تصفیه و فیلتراسیون آب، تختخواب، میز اردور و منوی دریایی با خرچنگ پشت‌آبی، لابستر و کالاماری؛ انبوهی از تجهیزات رفاهی. اینها شاید فهرست امکانات یک اقامتگاه لوکس باشد، اما حالا تصاویر و ویدئوهای منتشرشده در فضای مجازی که تورهای فوق‌لاکچری طبیعت‌گردی از آن استفاده می کنند.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سلام به کار عمیق + اینفوگرافیک

روزی روزگاری امجدیه | تصاویری دیدنی از ورزشگاهی که در سینه خود، انبوهی از نوستالژی چند دهه اخیر تهران را به یادگار دارد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روزی روزگاری امجدیه | تصاویری دیدنی از ورزشگاهی که در سینه خود، انبوهی از نوستالژی چند دهه اخیر تهران را به یادگار دارد

خیابان‌های اطرافش، دیگر برای هجوم تماشاگران بسته نمی‌شوند و غریو ده‌ها هزار نفری، شیشه‌ خانه‌های آن حوالی را نمی‌لرزاند. اما سکوت امروز ورزشگاه امجدیه، فریبنده است.
از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
آیا دایناسورها بازخواهند گشت؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آیا دایناسورها بازخواهند گشت؟

ماجرای مشاهده یک دایناسور در استان خراسان رضوی خیلی زود با تکذیب اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست این استان تکذیب شد. درکنار این حرکت درست و اصولی، موضوع تشخیص دیپ‌فیک اما توسط مخاطبان، سواد رسانه‌ای و البته کمی هم دانش درباره موجودات ماقبل تاریخ مهم به‌نظر می‌رسد.