قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۸ ساعت قبل

تنگه هرمز قابل دورزدن نیست؟

«دورزدن تنگه هرمز به‌آسانی ادعایش نیست. اهمیت این آبراهه فراتر از نفت است و اگر قابل دورزدن بود، دشمن مدت‌ها قبل با فراغ‌بال آن را اجرایی می‌کرد.»
 تنگه هرمز قابل دورزدن نیست؟

روزنامه فرهیختگان در یادداشتی به طرح خط لوله جایگزین برای دور زدن تنگه هرمز پرداخته است. در بخشی از این مطلب آمده است: «۱- انتشار گزارش‌های متعدد درباره ساخت خطوط لوله جایگزین، از یک‌جهت برای ایجاد هراس در داخل ایران است تا تهران با حس‌کردن این مسئله که احتمال دارد اهمیت تنگه هرمز از دست برود، آن را باز کند؛ بنابراین از یک جنبه این گزارش‌ها به‌عنوان جنگ روانی عمل می‌کنند. ایران می‌داند طرح‌ها در میان‌مدت و طولانی‌مدت قابل‌اجرا بوده، اثرات نسبی خواهند داشت و از مشکلاتی رنج خواهند برد. از سویی تهران فعلاً ابزاری به کارایی هرمز ندارد و نمی‌تواند تحت هیچ عنوانی ازآن‌دست بکشد. 

۲- جنگ فعلاً در مرحله هدف قراردادن بخشی از انتقال نفت است. میادین تولیدی اگر هدف قرار گرفته و یا تصرف شوند موضوع متفاوت می‌شود. اگر غرب آسیا از خطوط انتقال نفت مملو شوند؛ ولی میادین منهدم گردند، آمریکا با بحرانی طولانی‌مدت روبه‌رو خواهد شد. 

۳- جنگ با ایران نبردی وسیع است که نه‌تنها توسط ایران بلکه به‌وسیله بازیگران دیگری نیز به عرصه جهانی کشیده می‌شود. اگر افراد و گروه‌های آزادی‌بخش باقابلیت تحت‌تأثیر قراردادن مناطق، عملیات‌های پراکنده و قابلیت‌های سایبری وارد ماجرا شوند، زیرساخت‌های انرژی در بیشتر مناطق مهم جهان بحرانی می‌شوند. اختلال در تنگه‌های جبل‌الطارق و پاناما توسط گروه‌های آزادی‌بخش و چپ‌گرا، عملیات‌های خرابکاری روسیه علیه مراکز انرژی مرتبط با اروپا مانند آنچه در لیبی رخ داد از این جمله‌اند. نباید از یاد برد طی درگیری‌های چند هفته قبل خطوط انرژی در دریای خزر و همچنین مصر و لیبی در شمال آفریقا دچار حوادث نظامی شدند. در این میان اوکراین بازی پرمخاطره‌ای علیه روسیه به راه انداخته است که شامل حمله به نفتکش‌ها و پالایشگاه‌های این کشور می‌شود که می‌تواند به بازار انرژی فشار وارد آورد. پس بازار انرژی نه‌تنها با تحرکات محور مقاومت و روسیه که با اقدامات غرب نیز دچار ریسک بالا شده است. 

۴- طرف‌های مختلف نباید در خصوص اراده و توانایی ایران و محور …



 نیوزویک: نقشه تهران برای پایان حضور آمریکا در خلیج فارس
۵۶ دقیقه قبل / سایت جماران

نیوزویک: نقشه تهران برای پایان حضور آمریکا در خلیج فارس

جنگ خلیج فارس تنها به تبادل آتش و سنجش توان نظامی محدود نمانده؛ اکنون بحث بر سر شکل نظم امنیتی پس از جنگ است. «نیوزویک» در گزارشی، تصویری از اهداف راهبردی تهران ترسیم می‌کند که از کاهش حضور نظامی آمریکا و تثبیت موقعیت ایران در تنگه هرمز تا حفظ غنی‌سازی و رفع تحریم‌ها امتداد دارد؛ اهدافی که در صورت تحقق، می‌تواند موازنه قدرت در منطقه را به‌طور جدی دگرگون کند.

 ترامپ قول داده بود به جنگ ها پایان دهد اما جنگ جدیدی را آغاز کرد و حزبش را به خطر انداخت
۲۲ دقیقه قبل / سایت جماران

ترامپ قول داده بود به جنگ ها پایان دهد اما جنگ جدیدی را آغاز کرد و حزبش را به خطر انداخت

جنگ با ایران «بار سنگینی» را بر دوش رئیس جمهور آمریکا گذاشته است، آن هم در زمانی که در داخل کاخ سفید هیچ اجماعی در مورد چگونگی حل این بحران وجود ندارد.

 مدیرعامل آبفا شرق استان تهران: در بدترین شرایط جنگی هم آمادگی و سیو اطلاعات داریم
۲۸ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

مدیرعامل آبفا شرق استان تهران: در بدترین شرایط جنگی هم آمادگی و سیو اطلاعات داریم

مدیرعامل آبفا شرق استان تهران: گفت، امروز خبرنگاران به دعوت شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران از پیشرفت عملیات تصفیه‌خانه‌ رودهن-بومهن بازدید کردند.

 امارات و خودزنی جدید در مورد ایران!
۳۱ دقیقه قبل / سایت الف

امارات و خودزنی جدید در مورد ایران!

امارات و خودزنی جدید در مورد ایران!

 نبض بازی در دست قدرتمند ایران!
۳۶ دقیقه قبل / سایت مشرق

نبض بازی در دست قدرتمند ایران!

k: واشنگتن | امریکا | عمان | آمریکا | تنگه هرمز | خاندان سلطنتی | بستن تنگه هرمز | تنگه باب المندب | حمله ایران به آمریکا | حمله آمریکا به ایران