قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

عارف: دشمن را در جنگ اقتصادی هم شکست می‌دهیم

محمدرضا عارف گفت: ایران باید از دستاوردهای خود در جنگ اخیر، از جمله در حوزه مدیریت تنگه هرمز، حفاظت کند.
 عارف: دشمن را در جنگ اقتصادی هم شکست می‌دهیم

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، در جلسه ستاد تنظیم بازار گفت: دولت چهاردهم کشور را در شرایط سخت جنگی با انسجام و هماهنگی اداره کرده است. دشمن اکنون می‌خواهد شکست خود در جبهه نظامی را در جنگ اقتصادی جبران کند و دولت نیز باید با برنامه‌ریزی مناسب در برابر این رویکرد بایستد. 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاول اول رئیس جمهور، وی افزود: هرچند ممکن است منابع دشمن در جنگ اقتصادی بیشتر باشد، اما تجربه دو جنگ اخیر نشان داد با حفظ وحدت و انسجام ملی می‌توان بر دشمن غلبه کرد. در چنین شرایطی، نگاه‌های بخشی، سیاسی و جریانی باید به نفع منافع ملی کنار گذاشته شود. 

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر تشدید نظارت بر بازار گفت: نهادهای نظارتی و بازرسی باید با گران‌فروشی، کم‌فروشی و احتکار برخورد جدی کنند.

به گفته وی، با آغاز به کار قرارگاه مرکزی نظارت بر بازار، ابتدا رویکرد ارشادی دنبال می‌شود و در صورت بی‌اثر بودن، برخورد قانونی با متخلفان انجام خواهد شد.  هشدار عارف درباره جنگ اقتصادی

عارف با بیان اینکه «گرانی وضعیت آزاردهنده‌ای پیدا کرده است»، افزود: راهبرد دشمن استفاده از موج افزایش قیمت‌هاست و همه دستگاه‌ها باید برای مقابله با آن به میدان بیایند. جهش قیمتی ناشی از اصلاحات ساختاری پایان یافته، اما آثار روانی افزایش قیمت‌ها باید مهار شود. 

وی بهبود معیشت مردم را همچنان اولویت نخست رئیس‌جمهور و دولت دانست و گفت: مهار تورم، تثبیت نسبی بازار و حفظ قدرت خرید مردم در کالاهای اساسی، به‌ویژه برای اقشار آسیب‌پذیر، از محورهای برنامه دو سال آینده …



 عارف: فشار اقتصادی آمریکا اراده ملت ایران را تغییر نمی‌دهد
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

عارف: فشار اقتصادی آمریکا اراده ملت ایران را تغییر نمی‌دهد

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر حمایت دولت از ثبات اقتصادی و معیشت مردم، گفت فشار اقتصادی آمریکا قادر به تغییر اراده ملت ایران نیست و نتیجه عکس خواهد داشت.

 واکنش عارف به جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران: دولت اجازه نخواهد داد تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف قرار دهد
۱ ساعت قبل / سایت جماران

واکنش عارف به جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران: دولت اجازه نخواهد داد تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف قرار دهد

محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: تجربه انقلاب اسلامی نشان داده که فشار اقتصادی قادر به تغییر اراده ملت ایران نیست و نتیجه عکس می‌دهد.