قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

مسیر شمال به جنوب کندوان مسدود شد

رئیس پلیس راه مازندران از اجرای محدودیت تردد در مسیر شمال به جنوب جاده کندوان و آزادراه تهران ـ شمال خبر داد.
 مسیر شمال به جنوب کندوان مسدود شد

سرهنگ هادی عبادی،  رئیس پلیس راه مازندران، اظهار کرد: در پی افزایش حجم تردد خودروها، مسیر شمال به جنوب محور کندوان و آزادراه تهران – شمال برای تخلیه بار ترافیکی مسدود و تردد در این مسیرها به صورت یک‌طرفه انجام می‌شود. 

به گزارش ایرنا، وی افزود: در حال حاضر ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور کندوان در محدوده‌های مجلار تا سیاه‌میشه سنگین است و رانندگان در این محدوده با کندی حرکت مواجه هستند. 

رئیس پلیس راه مازندران مازندران همچنین وضعیت تردد در محور هراز را تشریح کرد و گفت: در دو طرف محدوده سه‌راهی چلاو، ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده است. 

سرهنگ عبادی با اشاره به تداوم محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران تصریح کرد: محدودیت‌های اعمال‌شده در راه‌های استان تا صبح روز شنبه ادامه خواهد داشت. 

وی از رانندگان خواست ضمن رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی مطلع شوند. 

سرهنگ عبادی، رعایت نکردن حق تقدم، صحبت کردن با تلفن همراه، سرعت و سبقت غیرمجاز، نبستن کمربند ایمنی و حرکت در شانه خاکی را از جمله تخلفات حادثه‌ساز عنوان کرد و ادامه داد: پلیس به شدت با این گونه تخلفات برخورد می‌کند و در صورت ثبت تخلف حادثه‌ساز، خودروی راننده متخلف ۷۲ ساعت به توقفگاه منتقل و برای گواهینامه راننده متخلف نیز نمره منفی درج خواهد شد. 

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است. 

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است. مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است. 

هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استان‌های تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می‌کند. 

مسافران و رانندگان می‌توانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راه‌ها، انسدادها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www. ۱۴۱. ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.





 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»

سرطان پستان سه‌گانه‌منفی از دشوارترین انواع این بیماری برای درمان است و به‌دلیل توان بالای گسترش به اندام‌های دیگر، نیازمند روش‌های دقیق‌تر برای شناسایی بیماران پرخطر و انتخاب درمان مناسب است.

 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۱۷ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم

سالاد تابستانی نوعی سالاد سرد و مقوی است که از ترکیب ساقه کرفس با سیب، گردو، کشمش و... تهیه می‌شود.

 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم

سخنگوی پلیس از ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محور‌های چالوس، هراز و فشم در روز‌های جمعه و شنبه ۳۰ و ۳۱ مردادماه خبر داد.