قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۴ ساعت قبل

جنگ ایران، اقتصاد قطر را تحت فشار شدید گذاشت

یک رسانه انگلیسی به نقل از سه منبع اعلام کرد که دوحه برای مقابله با افت شدید درآمدهای گازی، دست به کاهش هزینه‌های دولتی زده است.
 جنگ ایران، اقتصاد قطر را تحت فشار شدید گذاشت

فرارو- قطر در راستای اقداماتی برای مقابله با پیامدهای مالی جنگ ایران و کاهش درآمدهای حاصل از گاز طبیعی مایع (LNG)، بودجه چندین نهاد دولتی را تا ۳۰ درصد و هزینه‌های مربوط به کمک‌های خارجی را حدود ۸۵ درصد کاهش داده است. 

به گزارش فرارو به نقل از فایننشال‌تایمز، این روزنامه انگلیسی به نقل از سه منبع اعلام کرد که دوحه برای مقابله با افت شدید درآمدهای گازی، دست به کاهش هزینه‌های دولتی زده است؛ هرچند رقم کلی کاهش بودجه این نهادهای دولتی را اعلام نکرده است. 

این اقدامات در شرایطی صورت می‌گیرد که صادرات گاز طبیعی مایع، منبع اصلی درآمد این کشور، از اوایل ماه مارس به دلیل حملات علیه تأسیسات عملیاتی و عملاً بسته شدن تنگه هرمز، کاهش یافته است. 

صندوق بین‌المللی پول برای اقتصاد قطر در سال جاری، انقباضی ۸.۶ درصدی پیش‌بینی کرده بود که شدیدترین میزان انقباضِ برآوردشده در میان اقتصادهای کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (GCC) محسوب می‌شود. 

در …



 فایننشال‌تایمز: جنگ ایران اقتصاد قطر را تحت فشار شدید قرار داد
۱ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

فایننشال‌تایمز: جنگ ایران اقتصاد قطر را تحت فشار شدید قرار داد

پیامدهای جنگ ایران و اختلال در صادرات گاز، فشار سنگینی بر اقتصاد قطر وارد کرده است؛ به‌طوری که بودجه برخی دستگاه‌های دولتی این کشور تا ۳۰ درصد کاهش یافته و صادرات گاز طبیعی مایع نیز با مشکلات جدی روبه‌رو شده است.

 رویترز: تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، قرار است در روز دوشنبه اعلام شود/ شرکتهای چینی هم احتمالا هدف تحریم خواهند بود/ ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است
۳۳ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

رویترز: تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، قرار است در روز دوشنبه اعلام شود/ شرکتهای چینی هم احتمالا هدف تحریم خواهند بود/ ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است

رویترز نوشت: آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است.

 قطر: نقض حاکمیت کشورهای منطقه توسط اسرائیل رویکردی خطرناک است
۴۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قطر: نقض حاکمیت کشورهای منطقه توسط اسرائیل رویکردی خطرناک است

وزارت امور خارجه قطر در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن تجاوز جدید اسرائیل به دمشق، تأکید کرد که نقض حاکمیت کشورهای منطقه توسط این رژیم، رویکردی خطرناک است.



سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار
سایت اکونگار

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: صنعت ساختمان ۱۳ درصد بازار کار را به خود اختصاص داده است.
روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!

یک کارشناس خودرو با تأیید آمار باورکردنی تخصیص ۶.۵میلیارد دلار ارز به یک شرکت مونتاژکار طی ۵سال گفت: اگر همین ارز صرف واردات خودروی کامل می‌شد، نتیجه بهتری برای بازار و مصرف‌کننده داشت.
از خاموشی دکل تا فیلترینگ؛ چه کسی اینترنت را کند کرده است؟ / بررسی اختلال سه اپراتور
سایت اقتصاد ۲۴

از خاموشی دکل تا فیلترینگ؛ چه کسی اینترنت را کند کرده است؟ / بررسی اختلال سه اپراتور

از یک محله تا محله دیگر و از یک ساعت تا ساعت بعد، کیفیت اینترنت تغییر می‌کند؛ تجربه‌ای که کاربران سه اپراتور اصلی هر روز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
بلاتکلیفی کشور در مهم‌ترین بزنگاه تاریخی | مرعشی: چه کسی پاسخگوی از دست رفتن فرصت‌ها است؟ | مسئله امروز تصمیم‌گیری به‌موقع، روشن و مسئولانه است | با چه پشتوانه منطقی و عقلانی، تصمیم زدن سه کشتی گرفته شد؟
سایت اقتصادنیوز

بلاتکلیفی کشور در مهم‌ترین بزنگاه تاریخی | مرعشی: چه کسی پاسخگوی از دست رفتن فرصت‌ها است؟ | مسئله امروز تصمیم‌گیری به‌موقع، …

اقتصادنیوز: مرعشی نوشت: کشوری که توانست در میدان جنگ مقاومت کند سپس از مسیر دیپلماسی به توافقی دست یابد که بخش عمده مفاد آن به‌نفع ایران بود نباید اجازه دهد، سرمایه و دستاوردی که در میدان و دیپلماسی به‌ دست آمده بر اثر تعلل و بلاتکلیفی در تصمیم‌گیری از دست برود.
مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ |  دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند
سایت اقتصادنیوز

مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ | دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته …

اقتصادنیوز:دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند. آمریکا می‌خواهد مسیرهای مالی و تجاری ایران را محدود کند. ایران به دنبال حفظ دسترسی خود به تجارت و منابع ارزی است. امارات نیز می‌خواهد هم فشار واشنگتن را مدیریت کند و هم جایگاه دبی را در اقتصاد منطقه حفظ کند. به همین دلیل، آینده این گلوگاه تجاری می‌تواند یکی از مهم‌ترین متغیرهای اقتصاد ایران در ماه‌های پیش‌رو باشد.
بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟
سایت نورنیوز

بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟

خروج قریب الوقوع دن دریسکول، وزیر ارتش آمریکا، پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، فقط یک جابه‌جایی در پنتاگون نیست. نزدیکی او به جی‌دی ونس و هم‌زمانی این تحول با خروج کارولین لویت از کاخ سفید، نشانه‌هایی از تشدید اصطکاک در حساس‌ترین لایه‌های قدرت آمریکا را آشکار کرده است.