قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

قبل از بنزین ۸۷ هزار تومانی، آبان ۹۸ را بازخوانی کنید

زمزمه عرضه بنزین ۸۷ هزار تومانی، بار دیگر خاطره آبان ۹۸ را زنده کرده است؛ تجربه‌ای که نشان داد افزایش قیمت سوخت، در جامعه‌ای زیر فشار تورم و معیشت، می‌تواند خیلی سریع از یک تصمیم اقتصادی به بحرانی سیاسی و اجتماعی تبدیل شود.
 قبل از بنزین ۸۷ هزار تومانی، آبان ۹۸ را بازخوانی کنید

 

رویداد۲۴ |  احسان گل‌محمدی- چند روزی است خبر توزیع بنزین با قیمت ۸۷ هزار تومان در کشور داغ شده است؛ خبری که هرچند هنوز هیچ مقام مسئولی به‌طور رسمی مسئولیت اجرای آن را بر عهده نگرفته، اما جزئیات مطرح‌شده درباره آن نگرانی‌های جدی ایجاد کرده است.

بر اساس گمانه‌زنی‌های منتشرشده، قرار است در قالب طرحی جدید، ۶۰ لیتر بنزین با قیمت ۱۵۰۰ تومان، ۵۰ لیتر با قیمت ۳۰۰۰ تومان و ۴۰ لیتر از کارت‌های آزاد با قیمت ۵۰۰۰ تومان در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد و بنزین مازاد بر این سهمیه‌ها نیز با قیمتی احتمالی در حدود ۸۷ هزار تومان عرضه شود.

حتی مطرح کردن چنین ایده‌ای در شرایط فعلی خطرناک است و تصمیم‌گیران باید بدانند که نمی‌توانند تبعات چنین تصمیمی را به گردن شرایط موجود بیندازند و با بیان جمله مجبور بودیم، مسئله را ختم به خیر کنند؛ چراکه جامعه یک بار تجربه چنین استیصالی را در سال ۹۸ داشته است؛ تجربه‌ای که هیچ‌گاه از ذهن ایرانیان پاک نمی‌شود.

آن زمان نیز افزایش ناگهانی قیمت بنزین، با توجیهات منطقی، کشور را با یکی از تلخ‌ترین و خونین‌ترین اعتراضات سال‌های اخیر مواجه کرد.

تصمیمی که هزینه‌های سنگینی برای کشور و مردم به همراه داشت و حتی رئیس‌جمهور وقت نیز بعدها با بیان جمله معروف «من هم صبح جمعه فهمیدم» تلاش کرد تبعات آن را از خود دور کند. 

اما آنچه امروز باید به آن توجه کرد، تفاوت چشمگیر شرایط سال ۱۴۰۵ با سال ۱۳۹۸ است. از افزایش افسار گسیخته تورم، قیمت ارز، فشار معیشتی، کاهش قدرت خرید، موج تعدیل نیروها و ناامنی شغلی گسترده در شرایط جنگی بگیرید تا میلیون‌ها نفری که معیشت خود را به خودرو وابسته کرده‌اند؛ در خرداد ۱۴۰۴ آمار پلیس از وجود بیش از ۱۵ میلیون راننده در بسترهای مختلف تاکسی های اینترنتی خبر داده بود. با این شرایط نمی‌توان به همین سادگی نرخ بنزین در ایران را به فوب خلیج فارس رساند! 

تجربه تلخ حوادث سال ۹۸ یک هشدار جدی است؛ افزایش قیمت سوخت بدون در نظر گرفتن ظرفیت تحمل جامعه می‌تواند به یک بحران سیاسی و اجتماعی تبدیل شود.

در شرایطی که فشار اقتصادی بر بخش بزرگی از جامعه بالاست، شاید بهتر باشد پیش از آنکه تصمیمی اجرایی شود که در ادامه مجبور باشید دنبال مقصر آن بگردید، بهتر است یک بار تجربه سال ۹۸ را مرور کنیذ.

پیش از اتخاذ یک سیاست اقتصادی منبعث از شرایط محاصره و جنگ، باید در نظر گرفت که آیا جامعه اساساً توان تحمل چنین جراحی را دارد یا نه. برخی می‌گویند اگر مردم را اقناع کنید، جامعه با افزایش قیمت بنزین همراه خواهد شد؛ اما این گزاره با واقعیت معیشتی امروز فاصله زیادی دارد. بخش بزرگی از جامعه توان تحمل حتی افزایش ناچیز قیمت بنزین را هم ندارد.

 



۴ ساعت قبل / سایت برترینها

قیمت پیشنهادی جدید بنزین ۱۷ هزار تومان تعیین شد!

برترین‌ها: مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، با رد محاسبه قیمت‌های بالاتر برای بنزین گفت: عددهایی مانند ۸۷ هزار تومان بر اساس یک رابطه غلط دلاری به دست آمده است.

او اعلام کرد که با محاسبه هزینه‌های استخراج، انتقال، پالایش، توزیع، جایگاه‌داری، مالیات و عوارض، هزینه تمام‌شده هر لیتر بنزین داخلی حدود ۱۷ هزار تومان محاسبه شده است.


۴ ساعت قبل / سایت خبرفوری

هشدار جنجالی درباره بنزین؛ «اگر قیمت را بالا نبرید، تیرماه در پمپ‌بنزین‌ها خون به پا می‌شود»

ظهوریان، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، با اشاره به اظهارات یک مسئول دولتی در سال گذشته درباره قیمت بنزین گفت: این مسئول در جمع نمایندگان مجلس هشدار داده بود که اگر همان زمان قیمت بنزین افزایش پیدا نکند، تیر ۱۴۰۵ در پمپ‌بنزین‌ها «خون به پا خواهد شد».

این نماینده مجلس با نقل این اظهارات، درباره پیش‌بینی مطرح‌شده از سوی این مسئول دولتی و ارتباط آن با وضعیت قیمت و عرضه بنزین در کشور توضیح بیشتری ارائه نکرد.


۴ ساعت قبل / سایت بورس 24

سخنگوی کمیسیون انرژی: اولویت دولت کاهش مصرف است، نه افزایش قیمت

بورس24 : سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی چند طرح برای مدیریت مصرف بنزین گفت افزایش قیمت در نرخ چهارم بنزین فعلاً منتفی است و دولت در حال مطالعه سناریوهای مختلف برای سهمیه‌بندی سوخت است.

عبدالرضا سپهوند، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، درباره افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: گران شدن قیمت بنزین قطعی نیست و در دولت در دست بررسی است.

وی افزود: چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و این طرح‌ها در حال بررسی هستند.بررسی سناریوهای جدید برای مدیریت مصرف بنزین

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس گفت: دولت سه سناریو برای سهمیه‌بندی بنزین دارد که کاهش مصرف در اولویت قرار گرفته و افزایش قیمت، اولویت نخست نیست.

به گفته سپهوند، روشی که در کرمان اجرا شد نیز با همین هدف دنبال شد و بر اساس آن سهمیه بنزین ۵ هزار تومانی به کارت سوخت مردم اضافه شد.

وی توضیح داد: در این طرح، سهمیه مصرف شامل ۶۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی، ۵۰ لیتر بنزین ۳۰۰۰ تومانی و ۴۰ لیتر بنزین ۵ هزار تومانی شد.نرخ چهارم بنزین فعلاً اجرا نمی‌شود

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اجرای این طرح از ابتدای مردادماه گفت: این طرح تاکنون موفق بوده و قیمت ۸۷۲۰۰ تومانی که مطرح شده بود، متوقف شد و اصلاً اجرا نشد.

سپهوند تأکید کرد: فعلاً برنامه‌ای برای قیمت چهارم بنزین وجود ندارد و افزایش قیمت در این نرخ منتفی است.

وی در پاسخ به این پرسش که افزایش قیمت بنزین تا چه زمانی منتفی خواهد بود، گفت: فعلاً تا زمانی که روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند، افزایش قیمت در دستور کار نیست.

این نماینده مجلس همچنین احتمال داد برای درصد محدودی از مصرف‌کنندگان با مصرف بالا یا خودروهای لوکس که هم‌اکنون نیز از بنزین سوپر استفاده می‌کنند، نرخ چهارمی در جایگاه‌ها عرضه شود تا مشکلی برای تردد آنها ایجاد نشود.وضعیت تولید و ذخایر بنزین کشور

سپهوند درباره وضعیت ذخایر بنزین کشور اظهار کرد: ذخایر در شرایط مناسبی قرار دارد، هرچند نسبت به سال گذشته کاهش یافته و تلاش می‌شود این کاهش جبران شود.

وی همچنین گفت تولید بنزین پالایشگاه‌های کشور در وضعیت مناسبی قرار دارد و نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ میلیون لیتر به میزان تولید اضافه شده است.




 با اقساط ۲۴ ماهه خودرو بخرید + تحویل ۳۰ روزه
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

با اقساط ۲۴ ماهه خودرو بخرید + تحویل ۳۰ روزه

اقتصادایرانی: در این گزارش شرایط ثبت نام فروش فوری و فوق العاده سایپا در مرداد ماه ۱۴۰۵ را بخوانید.

 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار
۱۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,610 (یکصد و هشتاد و نه هزار و ششصد و ده) تومان رسید.

 یک قدم نزدیک‌تر به فروش سریع و مطمئن خودرو
۱۵ ساعت قبل / سایت توسعه برند

یک قدم نزدیک‌تر به فروش سریع و مطمئن خودرو

فروش خودرو برای بسیاری از مالکان، فقط پیدا کردن یک خریدار نیست؛ از تعیین قیمت مناسب و پاسخ‌گویی به تماس‌های متعدد گرفته تا کارشناسی، مذاکره، تنظیم قرارداد و انجام مراحل انتقال، هر بخش می‌تواند زمان و انرژی زیادی از فروشنده بگیرد. خودرو۴۵ با هدف ساده‌تر کردن این مسیر، شبکه شعب خود را در نقاط مختلف کشور توسعه داده است. در همین راستا، هفتاد و پنجمین شعبه خودرو۴۵ در خیابان دولت تهران طی مراسمی رسمی افتتاح شد.

 قیمت تتر، بیت‌کوین و اتریوم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | تتر در کانال ۱۸۸ هزار تومان؛ جهش ۸ هزار دلاری بیت‌کوین و رشد ۱۳.۸ درصدی اتریوم
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر، بیت‌کوین و اتریوم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | تتر در کانال ۱۸۸ هزار تومان؛ جهش ۸ هزار دلاری بیت‌کوین و رشد ۱۳.۸ درصدی اتریوم

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها پنج‌شنبه با رشد بیش از ۸ درصدی ارزش کل بازار صعودی شد؛ بیت‌کوین بیش از ۸ هزار دلار افزایش یافت و به کانال ۷۲ هزار دلار رسید، اتریوم بازدهی دو رقمی ثبت کرد و تتر نیز در رفت‌وبرگشت میان کانال‌های ۱۸۸ و ۱۸۹ هزار تومان معامله شد.

 سود تلیسه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟
۶ ساعت قبل / سايت نبض بورس

سود تلیسه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت دامداری تلیسه نمونه با نماد تلیسه براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1405/04/30 برگزار گردید. سود مجمع تلیسه ۱۴۰۵ را چگو...

 بنزین در نقطه تصمیم؛ از اصلاح قیمت تا بازطراحی نظام انرژی
۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

بنزین در نقطه تصمیم؛ از اصلاح قیمت تا بازطراحی نظام انرژی

اکوایران: بحران بنزین در ایران حاصل سال‌ها انباشت تصمیم‌های ناتمام است؛ راه حل پایدار در این بازار صرفا از مجرای ایجاد شوک قیمتی نمی‌گذرد.