قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۶/۰۳

فاضل میبدی: سایه گرانی و ناامیدی را از سر مردم کم کنید

استاد دانشگاه و حوزه گفت: چرا اجازه نمی‌دهید نخبگان و کارشناسان گذشته و حال که برخی نااهلان آنها را ناسزا می‌گویند، وارد عرصه دیپلماسی شوند؟ در صداوسیما آنها را بخواهید و نظراتشان را بخوانید و بشنوید.
 فاضل میبدی: سایه گرانی و ناامیدی را از سر مردم کم کنید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

رویداد۲۴| محمدتقی فاضل میبدی در روزنامه شرق نوشت: به نظر می‌رسد پزشکیان در سیاست پایان‌دادن جنگ و تحریم، روز به روز تنهاتر می‌شود و از آینده کشور و اوضاع اقتصادی پیش‌رو نگران است.

گروهی با عنوان‌های مختلف در تقابل با سیاست‌های او، برای ازسرگیری جنگ در تلاش‌اند. محاصره دریایی دشمن متجاوز واردات و صادرات کشور را مختل کرده است. دلار از مرز ۲۰۰ هزار و سکه از مرز ۲۰۰ میلیون تومان گذشته و بر مشکلات و نگرانی مردم هر روز افزوده می‌شود. اگر دنبال عزت ایران هستیم، بدانیم که ذلتی بالاتر از فقر و تنگدستی و تورم بالای ۸۰ درصد برای مردم نیست. …




 اخبار جدید

 پیشنهاداتی برای ایران
۵ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

پیشنهاداتی برای ایران

تلاش برای اجرای موفق تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، مستلزم شکل‌گیری و اجرای یک «تفاهم‌نامه ملی و داخلی» است به‌قلم؛ علی‌‌محمد حاضری؛ دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها

 قالیباف: توطئه آمریکا برای حمله به ایران از اقلیم کردستان شکست خورد
۸ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

قالیباف: توطئه آمریکا برای حمله به ایران از اقلیم کردستان شکست خورد

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق گفت: آمریکاطمع داشت که از سمت اقلیم کردستان عراق علیه ما اقدام کند اما این توطئه توسط نیروی‌های مسلح ایران خنثی شد.

 حقیقت روشن شد؛ حالا نوبت عدالت است
۱۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

حقیقت روشن شد؛ حالا نوبت عدالت است

کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل اعلام کرده است که در اول سپتامبر، حمله هوایی آمریکا به خانه‌ای در شهر کوهستک هرمزگان،در حالی که مراسم عروسی در آن در جریان بوده،به کشته شدن پنج غیرنظامی، از جمله دو کودک و یک زن،و زخمی شدن ده‌ها نفر انجامیده است. این اعلام نظر،نقطه عطفی در این پرونده است؛زیرا موضوع را از سطح ادعاهای سیاسی به سطح یک یافته حقوقی و مستند ارتقا می‌دهد.

 افسر ناتو در دام پرستوی روسیه! | زنی که از ناتو جاسوسی می‌کرد
۱۰ ساعت قبل / سایت خبرفوری

افسر ناتو در دام پرستوی روسیه! | زنی که از ناتو جاسوسی می‌کرد

رابطه عاطفی یک فرمانده اسپانیایی ناتو با زنی با اصالت روس که او را از طریق اپلیکیشن دوست‌یابی تیندر شناخته بود، به یک پرونده امنیتی در داخل این ائتلاف نظامی تبدیل شده است.

 جزئیات تازه از سند افشاگر پنتاگون | 9 بخش جنجالی گزارش چیست؟
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از سند افشاگر پنتاگون | 9 بخش جنجالی گزارش چیست؟

انتشار نخستین گزارش بازرس کل پنتاگون درباره جنگ با ایران بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشته و تصویری متفاوت از روایت‌های اولیه واشنگتن از جنگ با ایران ارائه می‌دهد.

 ببینید| وزیر ارتباطات: رجیستری آیفون و رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ در دولت چهاردهم انجام شد
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| وزیر ارتباطات: رجیستری آیفون و رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ در دولت چهاردهم انجام شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تشریح عملکرد دوساله این وزارتخانه گفت: در دولت چهاردهم امکان رجیستری گوشی‌های آیفون فراهم و محدودیت دسترسی به گوگل‌پلی و واتس‌اپ رفع شد.

چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - 16 September 2026