قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۲ ساعت قبل

تاکید نماینده ولی فقیه در سازمان عشایری بر تقویت وحدت و خدمت به مردم

گنبدکاووس- ایرنا- مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر کشور در سفر یک روزه به گلستان و مناطق عشایری آن در «گنبدکاووس» با تبریک تقارن هفته وحدت و دولت، برلزوم تقویت بیش از پیش وحدت بین اقوام و مذاهب اسلامی، خدمت جهادی و امیدآفرینی در مردم تاکید کرد.
 تاکید نماینده ولی فقیه در سازمان عشایری بر تقویت وحدت و خدمت به مردم

به گزارش روز جمعه ایرنا از اداره کل امور عشایر گلستان، حجت‌الاسلام سیدعبدالله بحرینی در این سفر علاوه بر دیدار با آخوند کمال غراوی نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری و دیدار با حجت الاسلام محمود ترابی امام جمعه گنبدکاووس، نشست تبیینی با برخی عشایر این شهرستان داشت.

وی در دیدار با نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری، با تاکید برضرورت هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان جهت ایجاد اختلاف و القای ناامیدی در جامعه، گفت: دشمن تلاش می‌کند میان مردم و مسئولان و میان قوا اختلاف ایجاد کند که برای مقابله با این توطئه، توجه به وحدت کلمه یک ضرورت راهبردی برای کشور است.

حجت الاسلام بحرینی همچنین با تاکید بر خدمت بی منت به مردم افزود: همه مسوولان و کارگزاران نظام باید با گفتمان مردمی و جهادی وارد میدان خدمت شده و با روحیه دلسوزی، همدلی و مسئولیت‌پذیری در مسیر حل مشکلات مردم گام بردارند.

وی با تبریک هفته وحدت اضافه کرد: کارگزاران نظام جمهوری اسلامی و مردم باید با الگوگیری از سیره نبوی(ص)، اختلافات جزئی را کنار گذاشته و برای اعتلای ایران اسلامی، حول محور ولایت و ارزش‌های انقلاب اسلامی متحد و همدل باشند.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری هم در این دیدار با اشاره به تقارن هفته دولت و هفته وحدت، بیان کرد: هفته دولت یادآور مجاهدت‌ها و فداکاری‌های شهیدان رجایی و باهنر و هفته وحدت نیز یادآور اتحاد و همبستگی امت اسلامی حول محور پیامبر اکرم(ص) است و این تقارن، پیام ارزشمند «همبستگی برای پیشرفت» را تداعی می‌کند.

آخوند کمال غراوی افزود: نمایندگان مجلس خبرگان رهبری با نظارت بر حُسن اجرای سیاست‌های کلی نظام و تقویت روحیه امیدآفرینی، پشتیبان دولت در مسیر حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم هستند و از هر اقدامی که به تقویت خدمت‌رسانی و رفع مشکلات جامعه منجر شود، حمایت خواهند کرد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر کشور همچنین در دیدار با امام جمعه گنبدکاوس با تاکید بر شعار محوری «وحدت»، بیان کرد: موفقیت در عرصه‌های مختلف کشور در گرو انسجام، همدلی و هماهنگی میان قوای سه‌گانه و نهادهای انقلابی است.

حجت الاسلام بحرینی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد دوقطبی‌های کاذب در جامعه، بر ضرورت هوشیاری و مقابله با این توطئه‌ها …



 رویترز مطرح کرد: 6 پیامد جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران | آخرین خبر
۱ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

رویترز مطرح کرد: 6 پیامد جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران | آخرین خبر

عصر ایران/متن پیش رو در عصر ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ایران تسلیم نشده است، کشتیرانی از طریق تنگه هرمز همچنان به شدت مختل است و هیچ مسیر مشخصی برای پایان دادن به جنگ که ترامپ زمانی پیش‌بینی می‌کرد در عرض چهار هفته به پایان می‌رسد، وجود ندارد. شش ماه پس از حملات ایال

 رایتل با شعار «فراتر از ارتباط؛ متصل به آینده» در الکامپ حضور خواهد داشت
۱ ساعت قبل / سایت توسعه برند

رایتل با شعار «فراتر از ارتباط؛ متصل به آینده» در الکامپ حضور خواهد داشت

رایتل با شعار «فراتر از ارتباط؛ متصل به آینده» در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ تهران حضور خواهد داشت و تازه‌ترین محصولات، خدمات و راهکارهای نوین خود در حوزه ارتباطات و فناوری‌های دیجیتال را به بازدیدکنندگان و فعالان صنعت معرفی خواهد کرد.

 ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری شانا

ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است

رهبر معظم انقلاب در پیامی به‌مناسبت هفته دولت ضمن قدردانی از اقدام‌های شایسته دولت به‌ویژه رئیس‌جمهوری تأکید کردند: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است.

 تکل خطرناک حسین‌زاده؛ اخراج؟
۳۹ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

تکل خطرناک حسین‌زاده؛ اخراج؟

امیرحسین حسین‌زاده با تکلی خشن و پرریسک روی بازیکن حریف رفت؛ صحنه‌ای که اعتراض زیادی را به همراه داشت و از نگاه برخی کارشناسان می‌توانست با کارت قرمز مستقیم همراه باشد. تصمیم داور اما به یکی از بحث‌برانگیزترین لحظات مسابقه تبدیل شداینترنت داخلی نیم بها

 سخنگوی دولت: دولت «فقدان رهبری شهید» را سنگین‌ترین هزینه جنگ می‌داند
۵۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

سخنگوی دولت: دولت «فقدان رهبری شهید» را سنگین‌ترین هزینه جنگ می‌داند

سخنگوی دولت تاکید کرد: امروز بیش از هر چیز باید با پرهیز از برداشت‌های حاشیه‌ای، بر حفظ وحدت و انسجام ملی تمرکز کرد.

 حضور کوروش اژدهاکش در ترکیب اصلی نساجی مقابل شمس‌آذر
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حضور کوروش اژدهاکش در ترکیب اصلی نساجی مقابل شمس‌آذر

نساجی در بازی امروز مقابل شمس‌آذر، چند تغییر در ترکیب اصلی ایجاد کرده و جالب‌ترین آنها حضور کوروش اژدهاکش از ابتدای بازی است.



۲۰ هزار کلاس هوشمند مقابل مدارس روستایی بدون زیرساخت‌های اولیه
روزنامه هفت صبح

۲۰ هزار کلاس هوشمند مقابل مدارس روستایی بدون زیرساخت‌های اولیه

‌کمبود معلم در رشته‌های تخصصی همچنان یکی از مهم‌ترین چالش‌های آموزش‌وپرورش برای ساماندهی سال تحصیلی جدید است
روزنامه هفت صبح

برای دیدن شاهنامه، ۵ میلیون کنار بگذارید!

حامد بهداد؛ مردی برای نقش‌های پرخطر
روزنامه هفت صبح

حامد بهداد؛ مردی برای نقش‌های پرخطر

حامد بهداد در یک دهه حضور در شبکه نمایش خانگی از تجربه‌ای درخشان در «دندون طلا» تا سقوط «دل» و رستاخیز «امیر شایگان» را پشت سر گذاشته‌
کالابرگ از قیمت‌ها جا ماند
روزنامه هفت صبح

کالابرگ از قیمت‌ها جا ماند

نمایندگان مجلس خواستار افزایش اعتبار کالابرگ متناسب با تورم و اختصاص منابع بیشتر به دهک‌های پایین جامعه هستند
هزینه عقب‌ راندن دلار از مرز ۲۰۰ هزار تومان چقدر است؟/ دلار افسارگسیخته با ارزپاشی مهار نمی‌شود
سایت اقتصاد ۲۴

هزینه عقب‌ راندن دلار از مرز ۲۰۰ هزار تومان چقدر است؟/ دلار افسارگسیخته با ارزپاشی مهار نمی‌شود

بانک مرکزی با تزریق ۵۰۰ میلیون دلار، دلار ۲۰۰ هزار تومانی را عقب راند؛ اما آیا این آرامش ارزی ماندگار است یا فقط یک مُسکن گران‌ قیمت برای بازاری است که ریشه بحرانش همچنان پابرجاست؟
زنگ خطر به صدا درآمد؛ بحران سبدهای نان جهان | دومین بحران جهانی غلات در راه است؟ | چه بر سر قیمت‌ گندم می‌آید؟
سایت اقتصادنیوز

زنگ خطر به صدا درآمد؛ بحران سبدهای نان جهان | دومین بحران جهانی غلات در راه است؟ | چه بر سر قیمت‌ گندم می‌آید؟

اقتصادنیوز: گندم در قلب رژیم غذایی مدرن قرار دارد. اما امسال، سبدهای نان جهان با مشکل مواجه هستند.