قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۴۷ دقیقه قبل

نمایشگاه «یک میراث، دو سرزمین» به صورت مجازی در ایران و تاجیکستان افتتاح شد

تهران- ایرنا- نمایشگاه مجازی مشترک «یک میراث، دو سرزمین» از آثار کندل‌کاری تاجیکستان و کاشی کاری ایران به صورت همزمان در موزه عکاسخانه مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان و به صورت برخط در موزه ملی کشور تاجیکستان افتتاح شد.
 نمایشگاه «یک میراث، دو سرزمین» به صورت مجازی در ایران و تاجیکستان افتتاح شد

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ مدیر کاخ جهانی گلستان روز سه‌شنبه سوم شهریور در مراسم افتتاح موزه کاشی کاری ایران در کاخ گلستان گفت: اگر چه بخشی از کاخ گلستان براثر موج انفجار حملات رژیم صهیونی و آمریکایی دچار آسیب های گسترده شده است که همچون تیری بر قلب ما بود، اما با برگزاری نمایشگاه های مجازی می خواهیم بگوییم ما استوار ایستاده ایم و کار خود را انجام می دهیم تا این مجموعه را همچون قبل شاداب کنیم.

آفرین امامی افزود: در نمایشگاه «یک میراث، دو سرزمین حدود ۲۰ تصویر از کندل نگاری کشور تاجکستان و ۱۰ تصویر از کاشی کاری دوره قاجار مربوط به ضلع شرقی و جنوبی محوطه کاخ گلستان به صورت مجازی برای علاقمندان به نمایش گذاشته شده است.

وی افزود: تصاویر دیجیتال با کیفیت کندل نگاری ها همراه با اطلاعات مرتبط از سوی موزه ملی تاجکستان برای ما ارسال شد و همراه تصاویر دیجیتال از کاشی های محوطه کاخ گلستان بر روی تخته شاسی نصب و در نمایشگاه مجازی از روز سه شنبه سه شهریور برای علاقمندان به نمایش گذاشته شد.

مدیر کاخ جهانی گلستان تصریح کرد: کندل نگاری هنر تزیینی و سنتی معماری تاجیکستان است که ریشه آن به قرن ۱۴ و ۱۵ میلادی بر می گردد و هنوز این هنر در این کشور رایج است. هنر کندل نگاری بر با استفاده از طرح اسلیمی، گیاهی و هندسی بر روی گچ و چوب اجرا و از آن برای تزئینات سقف و دیوار مانند کاشی کاری ایران استفاده می شود.

امامی افزود: پیش از این دو نمایشگاه دیگر با عنوان رقص قلم در دیاران و نمایشگاه مجازی دیگری با عنوان سلاح های قرن ۱۸ و ۱۹ میلادی با عنوان پیوند پولادین دو میراث به صورت مشترک با انجمن خوشنویسی کره جنوبی در اردیبهشت امسال برپا شد.

وی اضافه کرد: علاقمندان برای دیدن آثار نمایشگاه یک میراث، دو سرزمین و دو نمایشگاه قبل می توانند به این آدرس مراجعه کنند.

نمایشگاه مجازی مشترک ایران و تاجیکستان؛ روایتگر پیوندهای تاریخی و فرهنگی دو ملت

معاون اول موزه ملی تاجیکستان نیز در این مراسم در ارتباط برخط با موزه کاخ گلستان گفت: این نمایشگاه فرصتی برای معرفی گنجینه‌های تاریخی و فرهنگی مشترک تاجیکستان و ایران به جامعه جهانی است.

علی شیر ظریفی افزود: در آثار خانه ملی تاجیکستان ۲۲ تالار نمایشی برای معرفی تاریخ و فرهنگ این کشور سازمان‌دهی شده است. …



 سخنگوی دولت به بلاگری که ادای او در می‌آورد؛ دنبالت هستم و ...| ببینید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سخنگوی دولت به بلاگری که ادای او در می‌آورد؛ دنبالت هستم و ...| ببینید

بخشی از گفتگوی جدید فاطمه مهاجرانی به واکنش او نسبت به بلاگری که ادای او را در می‌آورد اختصاص پیدا کرد.

 اسنادی که از خانه فردین بعد از فوت تختی پیدا شد؛ آبروداری رفیق | ببینید
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اسنادی که از خانه فردین بعد از فوت تختی پیدا شد؛ آبروداری رفیق | ببینید

بخشی از گفتگوی محسن شایان‌فر تهیه کننده سینما درباره فردین و تختی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

 تئاتر دیدن تعطیل شد! / هزینه یک شب فرهنگی برای یک زوج بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان می‌شود + عکس
۴ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

تئاتر دیدن تعطیل شد! / هزینه یک شب فرهنگی برای یک زوج بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان می‌شود + عکس

افزایش قیمت بلیت برخی نمایش‌های پرمخاطب، تئاتر را برای بخشی از جامعه به تفریحی گران‌قیمت تبدیل کرده است.

 ویدئویی از پسر علیرضا قربانی روی استیج | ببینید
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ویدئویی از پسر علیرضا قربانی روی استیج | ببینید

ویدئویی از پشت صحنه استیج کنسرت جدید علیرضا قربانی در شبکه های اجتماعی پربازدید شد.

 سعید آقاخانی فردا به سینما می آید | ببینید
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سعید آقاخانی فردا به سینما می آید | ببینید

تیزر رسمی فیلم سینمایی «ناپلئون در باغ زردآلو» به نویسندگی و کارگردانی حامد محمدی و تهیه‌کنندگی احسان ظلی‌پور رونمایی شد.

 رضا عطاران و هدی زین العابدین در راه کره جنوبی
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضا عطاران و هدی زین العابدین در راه کره جنوبی

فهرست فیلم‌های بخش «ویژن» سی‌ و یکمین جشنواره فیلم بوسان با حضور یک فیلم از سینمای ایران اعلام شد.



قدرت ادبیات
سایت روزنامه سازندگی

قدرت ادبیات

جستاری از بختیار علی دربارۀ جدال همیشگی قلم و سیاست
مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟
سایت رویداد‌ ۲۴

مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟

بازگشت مهران مدیری به صداوسیما و ساخت سریال جدید، فقط یک خبر فرهنگی نیست؛ نشانه تغییری بزرگ‌تر در رابطه میان جامعه، سلبریتی‌ها و نهادهای رسمی فرهنگ است.
خشم جمعی برای جوانمرگی در هالیوود؛ از کودکان بازیگر محافظت شود
خبرگزاری مهر

خشم جمعی برای جوانمرگی در هالیوود؛ از کودکان بازیگر محافظت شود

چند تن از چهره‌های زنی که از کودکی بازیگر بودند، در اعتراض به مرگ چند بازیگر جوان به هالیوود اعتراض کردند و نارسا بودن سیستم را موجب جوانمرگی آنها دانستند.
سایت عصرایران

استوری کتایون ریاحی: عدل ایران (+عکس)

 شهری که سرنوشت شرق ایران را رقم زد
خبرگزاری ایسنا

شهری که سرنوشت شرق ایران را رقم زد

شهرستان گناباد در جنوب خراسان رضوی، فراتر از یک سکونتگاه کویری، همواره به عنوان یک گره استراتژیک و گذرگاه کنترل ‌شده در شرق ایران شناخته می‌شد.
از عطر آش تا نقش و نگار هنر؛ روایت دست‌هایی که فرهنگ ایران را زنده نگه داشته‌اند
خبرگزاری ایسنا

از عطر آش تا نقش و نگار هنر؛ روایت دست‌هایی که فرهنگ ایران را زنده نگه داشته‌اند

صدای همهمه مردم، عطر آش و رفت‌وآمد میان غرفه‌ها، نخستین تصویری است که از جشنواره آش زنجان در ذهن می‌ماند؛ اما کمی که میان غرفه‌ها قدم بزنی، متوجه می‌شوی اینجا فقط قرار نیست طعم آش‌های ایرانی را بچشی. در گوشه‌وکنار جشنواره، چوب، نقره، ساز، پارچه و هنرهای دستی اقوام مختلف، هرکدام بخشی از داستان فرهنگ ایران را روایت می‌کنند.