قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

امام جمعه اردبیل: وفات مالک جعفرزاده برای جامعه آموزشی استان ضایعه‌ای سخت است

اردبیل - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: خبر وفات افتخار اردبیل حاج مالک جعفرزاده برای جامعه آموزشی استان بسیار سخت است ، مرحوم جعفرزاده لذت زندگی را در باز کردن گره‌های حساس جامعه تعریف کرده بود.
 امام جمعه اردبیل: وفات مالک جعفرزاده برای جامعه آموزشی استان ضایعه‌ای سخت است
به گزارش خبرنگار ایرنا ، آیت‌الله سیدحسن عاملی روز یکشنبه در پیامی به مناسبت درگذشت مرحوم جعفرزاده خیر مدرسه‌ساز اردبیلی افزود: با کمال تأسف و نهایت تحسر اطلاع یافتیم که استان اردبیل بزرگ خیر خود را از دست داده است.

وی افزود: آن عزیز سفر کرده با ساخت ۳۵ مدرسه نام خود را در تاریخ اردبیل با خطوط بسیار درخشان ثبت کرد.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: این مرد بزرگ لذت زندگی را در باز کردن گره‌های حساس جامعه مخصوصا در عرصه مدرسه‌سازی برای خود تعریف کرده بود و بنا داشت عدد ۳۵ را مثل مرحوم خلد آشیان حسنعلی علیپور به عدد ۷۲ برساند که اجل مهلت نداد. مرحوم مالک جعفرزاده مقدم ، خیر مدرسه ساز اردبیلی

آیت‌الله عاملی در پیام خود نوشت: به روح بلند مرحوم جعفرزاده درود می‌فرستیم و تمام جوانان و نسل جدید را برای اقتداء به این اراده‌های بزرگ دعوت می‌کنیم.

وی از خداوند منان برای آن عزیز علو درجات و برای خانواده محترم تسلی و آرامش مسألت کرده است.

پیش‌تر نیز حمیدرضا خان‌محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، با صدور پیامی درگذشت زنده یادحاج مالک جعفرزاده مقدم خیر مدرسه ساز را به خانواده وی و جامعه شریف خیرین مدرسه ساز کشور تسلیت گفت.

خان محمدی در پیام خود افزود: آن فقید سعید، عمر پربرکت خویش را در مسیر نیکوکاری و خدمت به آینده‌سازان ایران اسلامی سپری کرد و با ساخت بیش از ۴۰ مدرسه، آن هم به نیت و یاد اسرای دشت کربلا و یاران باوفای حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، نام و یاد خویش را در دفتر ماندگار مدرسه‌سازی و خدمت به فرزندان این سرزمین جاودانه ساخت.

وی ادامه داد: بی‌تردید، مدرسه‌هایی که به دست خیر او بنا شد، تنها بناهایی برای تعلیم و تربیت نیستند؛ بلکه یادگارهای ماندگار ایمان، ایثار و عشق به اهل‌بیت (ع) و چراغ‌هایی هستند که سالیان سال راه دانش و آینده را برای هزاران دانش‌آموز روشن خواهند کرد.



 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 اسامی بدهکاران بزرگ بانک سرمایه

اسامی بدهکاران بزرگ بانک سرمایه

به گزارش فرکانس، نام شماری از بدهکاران بزرگ بانک سرمایه همچنان در پرونده‌های مرتبط با مطالبات این بانک دیده می‌شود؛ از حسین هدایتی و برادران ریخته‌گران گرفته تا رسول دانیال‌زاده و محمد امامی. بانک سرمایه همچنان مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت است و اصلاح ساختار مالی، کاهش زیان انباشته و وصول مطالبات معوق از مهم‌ترین [ ]

 چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

درد پهلو هنگام دویدن، معمولا سمت راست و زیر دنده‌ها را درگیر می‌کند و یک درد ناخوشایند و درعین حال شایع و رایج است. گاهی احساس می‌کنیم که معده و شکم‌مان نیز...

 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

آرمان امروز : دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به پالایشگاه لاوان در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی، تمامی واحد‌های این پالایشگاه حداکثر تا ۱۵ شهریور به مدار تولید بازمی گردند. ناصر عاشوری قلعه رودخانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه‌های [ ]

 فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

اقتصادنیوز: محور اصلی مناظره موسی غنی‌نژاد و میلاد دخانچی این است که آیا می‌توان از دل میراث علی شریعتی و پروژه روشنفکری دینی، قرائتی تازه و قابل‌دفاع از «چپ» بیرون کشید، یا اینکه این عناوین صرفاً بازتولید همان سنت شکست‌خورده چپ با زبانی جدید هستند.

 اخبار مسکن و شهری

اخبار مسکن و شهری

آخرین اخبار از قیمت مسکن و معاملات ملکی در تهران و سایر نقاط کشور همراه با آخرین پوشش آخرین تصمیم ها و سیاست های حوزه شهری را در اقتصادنیوز بیابید.

 حمله آمریکا و اسرائیل به ایران

حمله آمریکا و اسرائیل به ایران