قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

چه کسی پشت ایده‌های جنجالی اینفانتیو است؟

تهران- ایرنا- یک رونامه‌نگار انگلیسی فاش کرد که سرمربی اسبق آرسنال پشت تصمیمات جنجالی رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال قرار دارد.
 چه کسی پشت ایده‌های جنجالی اینفانتیو است؟
به گزارش ایرنا، روزنامه اسپوتنیک به نقل از کریس ویلر، خبرنگار انگلیسی نوشت: سرمربی اسبق تیم فوتبال آرسنال پشت تصمیمات و ایده‌های جیانی اینفانتینو رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال است. آرسن ونگر فوریه گذشته و به مناسبت دهمین سالگرد ریاست اینفانتینو بر فیفا اعلام کرده بود که جیانی همیشه آماده پیشرفت و خلق ایده‌های جدید است وی همچنین پذیرای ایده‌های جدید نیز است.

اینفانتینو طی یک دهه ریاست بر فدراسیون بین‌المللی فوتبال ایده‌هایی مانند دوره‌های اجباری استراحت در جام جهانی، برگزاری جام جهانی قطر در ماه پایانی سال میلادی، افزایش تعداد تیم‌ها به ۴۸ تیم و اعطای جایزه صلح فیفا به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را به اجرا گذاشت و به دنبال آن است تا در جام جهانی ۲۰۳۰ تعداد تیم‌های شرکت کننده را به عدد ۶۴ برساند.

ویلر معتقد است که جدیدترین و خطرناک‌ترین ایده اینفانتینو، پروژه‌ای است که ارزش تجاری مسابقات فیفا را در معامله‌ای به ارزش ۳.۱ میلیارد پوند به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ارائه می‌دهد، پروژه‌ای که مخالفت جهانی را برانگیخته و با اعتراض‌های گسترده‌ای روبرو شده است.

این روزنامه‌نگار انگلیسی با یادآوری نقش آرسن ونگر در تصمیمات اینفانتینو نوشت: ونگر ۷۶ ساله در کنار اینفانتینو به عنوان رئیس توسعه جهانی فوتبال فیفا فعالیت می‌کند و بخشی از حلقه نزدیکان او محسوب می‌شود و از افرادی است که گمان می‌رود از این پروژه جدید بحث‌برانگیز آگاه بوده و حتی با توجه به رابطه نزدیکش با اینفانتینو، ممکن است در هماهنگی آن نقش داشته باشد.

ویلر معتقد است که اینفانتینو با ایده‌های خود جنجال به پا می‌کند و ونگر به جای مقابله با او، «محکم پشت سر وی ایستاده است».



 روزی که کلاه سر بازیکنان پرسپولیس گذاشتند! (عکس)

روزی که کلاه سر بازیکنان پرسپولیس گذاشتند! (عکس)

پرسپولیس در ابتدای سال ۷۷ فاصله چندانی با کسب عنوان قهرمانی آسیا نداشت، اما قربانی بی‌نظمی فدراسیون و شرایط خاص تیم ملی ایران شد.

 ساعت بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان+ پوستر

ساعت بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان+ پوستر

رکنا ورزشی: باشگاه پرسپولیس در آستانه دیدار برابر استقلال خوزستان، پوستر ویژه این مسابقه را منتشر کرد.

 شب نابودی کارتال: با این همه ستاره ناامیدکننده بودی!

شب نابودی کارتال: با این همه ستاره ناامیدکننده بودی!

فنرباغچه در خانه مقابل لیون به تساوی ۱-۱ رسید، اما نمایش تیم پرستاره اسماعیل کارتال در دیدار رفت پلی‌آف لیگ قهرمانان با انتقاد شدید رسانه‌های ترکیه روبرو شده است.

 ترکیب اصلی پرسپولیس مشخص شد

ترکیب اصلی پرسپولیس مشخص شد

مهدی تارتار ترکیب تیمش برای دیدار حساس مقابل استقلال خوزستان را اعلام کرد.

 مبارزه در اردوی پرسپولیس: در بالاترین حد ممکن!

مبارزه در اردوی پرسپولیس: در بالاترین حد ممکن!

مبارزه برای قرار گرفتن در قلب خط دفاعی پرسپولیس بین مدافعان این تیم به اوج رسیده است.

 اعلام برنامه ۴ هفته لیگ برتر ؛ زمان و محل دربی مشخص شد

اعلام برنامه ۴ هفته لیگ برتر ؛ زمان و محل دربی مشخص شد

پایگاه خبری فوتبالی- برنامه مسابقات هفته چهارم تا هفتم لیگ برتر اعلام شد.به گزارش فوتبالی، با اعلام سازمان لیگ فوتبال ایران، برنامه مسابقات ۴ هفته از بیست و ششمین دوره لیگ برتر به شرح زیر است:* هفته چهارمجمعه ۶ شهریورچادرملو اردکان - تراکتورتبریز / ساعت ۱۹ ورزشگاه شهید نصیری یزدپیکان تهران - استقلال خوزستان / ساعت ۱۹ ورزشگاه پاس تهراننساجی مازندران - شمس آذر قزوین / ساعت ۱۹:۱۵ ورزشگاه وطنی قائمشهرآلومینیوم اراک - خیبر خرم آباد / ساعت ۱۹:۱۵ ورزشگاه امام خمینی(ره)اراکسپاهان اصفهان - گل گهر سیرجان ...,سازمان لیگ,دربی,لیگ برتر ایران,استقلال,پرسپولیس,پیشنهاد سردبیر

 طعنه برناردو به رودری در مراسم معارفه رئال!

طعنه برناردو به رودری در مراسم معارفه رئال!

برناردو سیلوا، هافبک جدید رئال مادرید، در یک مراسم خصوصی در والدبباس معارفه شد. یک جمله او در این مراسم جنجالی شده است.

 قرعه جهنمی پاختاکور در لیگ نخبگان؛ تقابل با 5 غول عربستانی!

قرعه جهنمی پاختاکور در لیگ نخبگان؛ تقابل با 5 غول عربستانی!

پایگاه خبری فوتبالی- در قرعه‌ای به شدت دشوار، پاختاکور باید در لیگ نخبگان آسیا با هر 5 تیم عربستانی حاضر در این مسابقات روبرو شود.به گزارش فوتبالی، سه‌شنبه صبح، مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیای دو برگزار شد و تیم‌های ایرانی رقبای خود را شناختند. استقلال و تراکتور در قرعه‌ای تقریبا ایده‌آل، با هیچکدام از تیم‌های قدرتمند عربستانی روبرو نخواهند شد و می‌توانند با سه پیروزی شانس زیادی برای صعود به مرحله بعد داشته باشند.اما به جز تیم‌های ایرانی، قرعه یک تیم ازبکستانی هم بر ...,لیگ نخبگان آسیا,پاختاکور,مرتضی پورعلی‌گنجی,بشار رسن,پیشنهاد سردبیر