قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

حادثه دریایی دیگر در سواحل عمان

تهران- ایرنا- منابع خبری اعلام کردند که طی چند ساعت گذشته دو حادثه دریایی در سواحل عمان رخ داده است.
 حادثه دریایی دیگر در سواحل عمان



۱۰ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تثبیت جایگاه ایران در توافق ایران و عمان برای مدیریت تنگه هرمز

نورنیوز- گروه بین الملل: محمد علی الحکیم، تحلیلگر سیاسی به المعلومه گفت: «توافق ایران و عمان در مورد مدیریت تنگه هرمز نه تنها در مورد تنظیم ناوبری است، بلکه حضور امنیتی ایران در تنگه را نیز تأیید می‌کند. این توافق، ایران را به عنوان فرصتی برای قرار دادن خود به عنوان بخشی از راه‌حل امنیتی در خلیج فارس ارائه می‌دهد.»

وی افزود: «ایران قابل قبول‌ترین شریک را در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی انتخاب کرد که به این ابتکار، بُعدی سیاسی می‌دهد که از جنبه فنی آن فراتر می‌رود. این گام ممکن است نشان‌دهنده تمایل ایران به تثبیت مفهوم امنیت منطقه‌ای در مواجهه با مدل‌هایی باشد که به حضور نظامی خارجی متکی هستند.»

الحکیم توضیح داد: «مهم‌ترین پیام، تنظیم حرکت کشتی‌ها نیست، بلکه اثبات این است که هرگونه ترتیباتی در مورد تنگه هرمز نمی‌تواند نقش ایران را نادیده بگیرد.»

او خاطرنشان کرد: «اعلام توافق ایران و عمان نشان دهنده اعتماد ایران به این است که ابزارهای نفوذ دیگر محدود به قدرت سخت نیستند، بلکه شامل ترتیبات امنیتی مهندسی نیز می‌شوند.»


۱ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

گزارش لحظه ای از «نبرد هرمز» در حال به روز رسانی... ۳:۴۴» ادعاهای تکراری ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم

ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ۳:۳۰» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» ۳:۱۳» وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیرو‌های سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت. ۳:۰۷» ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» ۲۳:۵۹» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد

سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.


۸ ساعت قبل / سایت نورنیوز

اعضای ناتو درباره تنگه هرمز گفت‌وگو کردند

نورنیوز- گروه بین الملل: سخنگوی «آلکسوس گرینکویچ» فرمانده ارشد ناتو به رویترز گفت که این فرمانده هفته جاری یک کنفرانس ویدیویی درباره تسهیل مشارکت احتمالی برای حمایت از آزادی ناوبری در تنگه هرمز برگزار کرد اما تاکید کرد که این یک ماموریت ناتو نیست.

به نقل از رویترز، این سخنگو روز جمعه اظهار کرد: «مقر عالی قدرت‌های متحد اروپا» چهارشنبه میزبان نشست روسای دفاعی کشورهای ذینفع برای تسهیل کمک احتمالی خود به حمایت از آزادی ناوبری در تنگه هرمز بود.

این سخنگو افزود: صراحتا بگویم که این یک ماموریت ناتو نیست. اما با توجه به نقاط قوت منحصر به فرد ناتو در توانایی آن برای گرد هم آوردن متحدان و درک قابلیت‌هایی که آنها به کار می‌گیرند، منطقی است که ناتو از این طریق تسهیل‌گری کند.

به نوشته رویترز، متحدان ناتو تلاش کرده‌اند از دخالت مستقیم در درگیری علیه ایران خودداری کنند و در عوض بر برنامه‌های خارج از این ائتلاف برای بازگشایی تنگه هرمز تمرکز کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، فرانسه و انگلیس تلاش‌هایی را برای ایجاد ائتلافی بین تقریبا ۱۲ کشور برای تضمین عبور ایمن از تنگه هرمز پس از کاهش تنش‌ها یا حل و فصل درگیری رهبری کرده‌اند اما هرگونه توافق بلندمدت در نهایت مستلزم رضایت ایران خواهد بود.

آمریکا با ادعای دفاع از «آزادی کشتیرانی» در صدد است تا حضور و نقش خود را در منطقه و تنگه هرمز توجیه کند، در حالی که ایران تاکید دارد امنیت تنگه هرمز باید بر پایه همکاری کشورهای ساحلی و بدون مداخله نظامی قدرت‌های خارجی تامین شود.

تنگه هرمز یکی از محورهای اصلی یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان بوده ؛ تفاهمی که در آن، موضوع عبور ایمن کشتی‌های تجاری و ترتیبات آینده مدیریت دریایی این آبراه مورد توجه قرار گرفته است اما واشنگتن این توافق را نقض کرده است.




 آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه

وزیر امور خارجه دولت انتقالی سوریه تاکید کرد: «دمشق در حال بررسی امکان پیوستن به پیمان مکه برای دفاع مشترک است و تصمیم خود را درباره این اقدام در زمان دیگری...

 نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد شدید از عملکرد دولت دونالد ترامپ در جنگ ایران، گفت مقام‌های دولت از جمله رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و وزیر خزانه‌داری آمریکا هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی در جنگ ندارند.

 این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس

خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و پژوهشگر، در اظهاراتی درباره نتالی هارپ یکی از زنان نزدیک به دونالد ترامپ، گفت که او مسئول رسیدگی به امور شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پوشک اوست.

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 شروط صنعا برای ریاض
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

شروط صنعا برای ریاض

عضو شورای عالی سیاسی صنعا، تأکید کرد که اگر عربستان سعودی قصد دارد از آنچه او «درخت جنایت و محاصره» علیه یمن خواند، فاصله بگیرد، باید با برداشتن گام‌های عملی...

 اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر

منابع آگاه روز جمعه فاش کردند که همه دروازه‌های پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل به دلایل نامعلومی بعدازظهر امروز به طور ناگهانی بسته شدند.