
به گزارش ایرنا، دکتر سید سجاد رضوی، روز دوشنبه در آیین افتتاح طرح توسعه بیمارستان آیتالله خاتمی هرات یزد، اقدامات انجامشده در این طرح را قابل توجه و ارزشمند دانست و اظهار داشت: توسعه بیمارستان هرات گام مهمی در تقویت ظرفیتهای درمانی منطقه است و میتواند پاسخگویی به نیازهای مردم شهرستان و مناطق پیرامونی را بهبود بخشد.
وی نیاز منطقه به بیمارستان جدید را جدی دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ضریب اشغال تختهای بیمارستان فعلی حدود ۷۵ درصد است و این مرکز علاوه بر مردم خاتم، پذیرای بیماران مناطق اطراف و حتی استان فارس است، توسعه ظرفیتهای بستری منطقه ضروری است.
وی با اشاره به وضعیت بخش قدیمی بیمارستان آیتالله خاتمی هرات افزود: بخش قدیمی بیمارستان هم نیازمند بهسازی است و این موضوع در معاونت توسعه وزارت بهداشت مطرح و پیگیری خواهد شد تا در کنار بهرهبرداری از بخش توسعهیافته، شرایط فضای قدیمی بیمارستان ارتقا یابد.
طرح توسعه بیمارستان آیتالله خاتمی هرات با ۴ هزار و ۸۰۰ مترمربع زیربنا و اعتبار ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای ساخت و تجهیزات به بهرهبرداری رسید. همزمان، عملیات اجرایی بیمارستان ۹۶ تختخوابی هرات نیز در برنامه توسعه زیرساختهای درمانی شهرستان قرار گرفته است.
تحول در ظرفیت درمانی شهرستان خاتم/ بهره برداری از ۴۰ تخت جدید در این مرکز درمانی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد نیز از بهرهبرداری بخشهای جدید درمانی در طرح توسعه بیمارستان آیتالله خاتمی خبر داد و گفت: ۴۰ تخت جدیدو سه اتاق عمل به ظرفیت این مرکز درمانی افزوده شد.
دکتر …












