قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

سی‌ان‌ان: بحران سئوتا اتحادیه اروپا را با چالش سیاسی بزرگی مواجه کرده است

تهران- ایرنا- شبکه سی‌ان‌ان در گزارشی با اشاره به بحران هجوم ده‌ها هزار نفر به منطقه سئوتا در خاک اسپانیا، نوشت: اگرچه این رویداد بحرانی تقریبا به همان سرعتی که آغاز شد پایان یافت و بیشتر مهاجران غیرقانونی ناچار شدند از مرز بازگردند اما این اتفاق یک چالش سیاسی بزرگ‌تر را بر جای گذاشته است که از شکاف‌ها و مشکلات پیش‌روی اتحادیه اروپا در آینده حکایت دارد.
 سی‌ان‌ان: بحران سئوتا اتحادیه اروپا را با چالش سیاسی بزرگی مواجه کرده است

به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش سی‌ان‌ان آمده است: واکنش شدید و بی‌سابقه رهبران اروپایی به این بحران از جمله واکنش کشورهایی مانند ایتالیا، فرانسه، فنلاند و دانمارک که خواستار تعلیق عضویت اسپانیا در منطقه شنگن شدند، نشان داد که سیاست‌های مهاجرتی به یکی از حساس‌ترین و دوقطبی‌ترین موضوعات در اروپا تبدیل شده است.

این گزارش با اشاره به سیاسی شدن مهاجرت در اتحادیه اروپا، می‌افزاید: سیاستمداران راست افراطی در سراسر جهان و به ویژه در اروپا از این رویداد برای اهداف سیاسی خود بهره بردند و این موضوع بر واکنش دولت‌ها و احزاب سیاسی غالب و سنتی که برخلاف احزاب افراطی یا حاشیه‌ای در مرکز طیف سیاسی قرار داشته و معمولا از سابقه طولانی‌تر در قدرت برخوردارند، خود را بیشتر نشان داده است.

بر اساس این گزارش، این سطح از رویارویی عمومی میان اعضای اتحادیه اروپا کم‌سابقه است و نشانه‌ای از نفوذ روزافزون احزاب راست‌افراطی و جوسازی‌های سیاسی پیرامون موضوع مهاجرت به شمار می‌رود.

در ادامه این گزارش آمده است: رویکرد متفاوت پدرو سانچز نخست‌وزیر اسپانیا در قبال مهاجرت از جمله طرح ساماندهی مهاجران غیرقانونی و همچنین در موضوعاتی مانند درگیری‌ها در خاورمیانه و روابط با چین، او را به هدفی آسان برای انتقاد همسایگان اروپایی تبدیل کرده است.

در پایان گزارش سی‌ان‌ان تاکید شده است که این رویداد نشان داد که با اعمال فشار تنها برای یک روز بر یک بخش از مرز خارجی اتحادیه اروپا، تقریبا می‌توان کل سیستم شنگن را با چالش مواجه کرد و این موضوع آسیب‌پذیری این اتحادیه را آشکار می‌سازد.

به گزارش ایرنا، منابع خبری پیش‌تر گزارش داده بودند که وزرای کشور عضو اتحادیه اروپا روز گذشته (سه‌شنبه) با برگزاری یک جلسه اضطراری آنلاین ضمن ابراز همبستگی کامل با اسپانیا، خواستار کاهش تنش‌های سیاسی پیرامون سیاست‌های مهاجرتی پدرو سانچز نخست‌وزیر این کشور شدند.

بر اساس بیانیه مطبوعاتی منتشر شده از سوی ایرلند که ریاست دوره‌ای شورای اتحادیه اروپا را برعهده دارد، وزرای کشور عضو …



 چرا ولیعهد سعودی به فرانسه رفت؟
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

چرا ولیعهد سعودی به فرانسه رفت؟

سفر بن سلمان به پاریس هم جنبه‌های امنیتی و نظامی دارد و هم نشان‌دهنده تلاش ریاض برای ایجاد روابط مستحکم‌تر با اتحادیه اروپا از مسیر فرانسه است.

 طرح ممنوعیت حجاب در مدارس اتریش اجرایی می‌شود - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

طرح ممنوعیت حجاب در مدارس اتریش اجرایی می‌شود - تسنیم

هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی جدید، قانون منع حجاب برای دختران زیر 14 سال در مدارس اتریش اجرایی می‌شود.

 تلفات بی‌سابقه گرمای تابستانی در اروپا
۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تلفات بی‌سابقه گرمای تابستانی در اروپا

آمارها نشان می‌دهند موج‌های گرمای شدیدِ تابستان امسال در اروپا تاکنون بیش از 30 هزار قربانی گرفته‌ است.

 سفر آزمایشی کانتینربر کره جنوبی از مسیر قطب شمال
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

سفر آزمایشی کانتینربر کره جنوبی از مسیر قطب شمال

نخستن کشتی کانتینربر کره جنوبی در سفری آزمایشی از مسیر قطب شمال عازم اروپا شد.

 بقائی: اقدام فرانسه در اخراج دیپلمات‌های ایرانی قابل توجیه نیست
۵۰ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

بقائی: اقدام فرانسه در اخراج دیپلمات‌های ایرانی قابل توجیه نیست

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به عملکرد سفارت فرانسه در ایران، گفت: ایران به محض اینکه احساس کرد سفارت فرانسه در تهران فراتر از مسئولیت‌های خود و آنچه در...



تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان
سایت عصرایران

تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان

تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.
سایت فرارو

تیپ متفاوت امیر قطر در یک کافه

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند
سایت فرارو

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند

پژوهشگر مسائل چین گفت: روز دی اقتصادی ترامپ، میزان تاب‌آوری روابط تجاری تهران و پکن را محک می‌زند و ایران باید به‌جای اتکا به حمایت مقطعی، به‌دنبال تعمیق پیوندهای اقتصادی و ایجاد منافع مشترک با چین باشد.
[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی

سه‌شنبه هفته گذشته تحول مهمی در سوریه رخ داد که در ایران کمتر مورد توجه محافل تحلیلی قرار گرفت: حمله ارتش صهیونیستی به فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب.
از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟
سایت اطلاعات آنلاین

از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟

طالبان در پنج سال گذشته مجموعه‌ای از قوانین و محدودیت‌ها را بر زنان افغانستان تحمیل کرده که از ممنوعیت تحصیل و محدود کردن حق طلاق تا حذف حداقل سن ازدواج و مشروعیت‌بخشی به «تنبیه اصلاحی» توسط شوهر را دربر می‌گیرد.
جابه‌جائی در میدان - همدلی
روزنامه همدلی

جابه‌جائی در میدان - همدلی

حمیدرضاعظیمی روزنامه‌نگار مسئولان آمریکایی از زمان پایان جنگ بی‌اطلاع‌اند. وزیر خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی با تاکید بر تحریم‌های سخت علیه ایران در پاسخ به پرسشی که زمان پایان جنگ را طلب می‌کرد صریحا گفت: نمی‌دانیم. دونالد ترامپ نیز پیش از این بارها از نزدیک بودن پایان جنگ خبرداده اما حرف‌های [ ]