قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

زمین ساخت ۷۸۰۰ مسکن ملی در مازندران تامین شد

ساری - ایرنا- استاندار مازندران از فراهم شدن زمین مورد نیاز برای ساخت مسکن حدود هفت هزار و ۸۰۰ خانوار در قالب طرح نهضت ملی مسکن خبر داد.
 زمین ساخت ۷۸۰۰ مسکن ملی در مازندران تامین شد

به گزارش ایرنا، مهدی یونسی رستمی روز سه شنبه در شورای مسکن مازندران در ساری با تشریح آخرین وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در مازندران اظهار کرد: زمین مورد نیاز برای ساخت واحدهای مسکونی حدود هفت هزار و ۸۰۰ خانوار تاکنون آماده تخصیص شده است.

استاندار مازندران افزود: در مجموع پروژه‌های نهضت ملی مسکن استان، سال گذشته حدود یک‌هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی تکمیل و به متقاضیان تحویل داده شد.

وی با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای سال جاری گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، انتظار می‌رود یک‌هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی دیگر نیز امسال به مرحله تکمیل و بهره‌برداری برسد.

یونسی رستمی با تأکید بر ضرورت تداوم عملیات اجرایی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در مازندران تصریح کرد: هدف‌گذاری استان این است که سایر واحدهای باقی‌مانده نیز تا پایان فعالیت دولت چهاردهم تکمیل و در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

وی تأمین مسکن مورد نیاز خانوارها را از اولویت‌های مهم استان دانست و خاطرنشان کرد: تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن می‌تواند بخشی از نیاز مسکن خانوارهای مازندران را پاسخ دهد.

جابر حسن‌زاده، مدیرکل راه و شهرسازی مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اهتمام ویژه استاندار مازندران در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اظهار کرد: با پیگیری‌های مستمر و حمایت‌های استاندار، تاکنون پرونده ۲ هزار و ۸۰۰ خانوار در استان به مرحله تأیید نهایی رسیده است.

وی افزود: از این تعداد، تاکنون یک‌هزار و سه خانوار در شهرهای مختلف استان از زمین بهره‌مند شده و اراضی مورد نیاز به آنان تخصیص یافته است.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران با بیان اینکه برنامه‌ریزی لازم برای تعیین تکلیف سایر متقاضیان نیز انجام شده است، تصریح کرد: برای یک‌هزار و ۸۰۰ خانوار باقی‌مانده نیز با تأکید و حمایت استاندار مازندران، روند تأمین زمین در دستور کار قرار دارد و تلاش می‌کنیم تا پایان سال این فرآیند به سرانجام برسد.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، از شهریور امسال هر ماه برای ۱۵۰ تا ۲۰۰ خانوار تأمین زمین انجام خواهد شد و همزمان قراردادهای واگذاری نیز به متقاضیان تحویل می‌شود تا روند اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با شتاب بیشتری ادامه یابد.



۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

دریا تنها قاتلی که محاکمه نمی‌شود!

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، ،سواحل و دریای خزر در مجاورت مازندران همواره یکی از حادثه خیزترین آب‌های کشور محسوب می‌شود که هر ساله صدها مسافر و بومی را به کام مرگ می‌کشاند.

عمق متغیر، وجود گرداب‌های زیرسطحی، ساخت و سازهای چندین دهه پیش در زمان پسروی دریا، ورود رودخانه‌ها و ایجاد جریانات کششی هرکدام باعث شده تا سواحل مازندران میزبان غرقی های بیشماری باشد که اغلب بی توجه به هشدارها هستند.

کوروش میری سرناجی ساحل غرب فریدونکنار روز پنجشنبه در گزارشی به خبرنگاران گفت: کودک سه ساله که برای بازیگوشی وارد دریا شده و در حال غرق شدن بود توسط ناجیان غریق فریدونکناری از مرگ حتمی نجات یافت

وی تصریح کرد: این کودک در حالی که والدینش متوجه او نبودند وارد دریا می‌شود و در حال غرق شدن بود که دو نفر از ناجیان غریق او را می‌بینند و از مرگ نجات می‌دهند.

او افزود: این کودک بعد از عملیات احیا توسط نیروهای امدادی هلال احمر و اورژانس، برای درمان به بیمارستان منتقل شد.

این ناجی با بیان اینکه دریا تنها قاتلی است که محاکمه نمی‌شود، بر مسئولیت پذیری بیشتر والدین نسبت به کودکان خود در نوار ساحلی تاکید کرد و ادامه داد: آب دریا شاید در برخی مواقع آرام به نظر بیاید اما وجود جریان‌های شکافنده در زیر دریا، هر شناگری را به کام مرگ می کشاند.

همزمان با اوج‌گیری حضور مسافران در سواحل استان مازندران، گزارش‌های رسمی از جان باختن ۲۱ نفر در آب‌های ساحلی این استان خبر می‌دهد؛ رخدادهایی که ریشه در بی‌احتیاطی و نادیده گرفتن هشدارهای ایمنی دارد.

مرتضی علیزاده سرپرست هیات نجات غریق و غواصی مازندران در نشست شورای مدیریت بحران مازندران در ساری با تایید این آمار تلخ، اظهار کرد: این تعداد فوتی مربوط به بازه زمانی آغاز اجرای طرح‌های سالم‌سازی دریای مازندران تا به امروز است که متأسفانه تمامی این افراد در پی گرفتار شدن در جریان‌های شکافنده و تلاطم امواج خزر جان خود را از دست داده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از این حوادث در نقاطی رخ داده که خارج از محدوده طرح‌های ساماندهی یا ساعت فعالیت ناجیان بوده است، تصریح کرد: غفلت از هشدارهای مکرر هواشناسی مبنی بر طوفانی بودن دریا و عدم توجه به پرچم‌های ممنوعه، اصلی‌ترین فاکتور در وقوع این حوادث دردناک است.

سرپرست هیات نجات غریق و غواصی استان مازندران اضافه کرد: بیشترین میزان جان‌باختگان در سواحل شهرهای رامسر، ساری، تنکابن، بابلسر و نوشهر به ثبت رسیده است.

علیزاده با ابراز تاسف از تکرار این حوادث، از هموطنانی که قصد سفر به سواحل مازندران را دارند، خواست تا پیش از ورود به آب، حتماً وضعیت جوی را بررسی کرده و تنها در محدوده طرح‌های ساماندهی و با حضور ناجیان غریق به شنا بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: دریا با هیچ‌کس شوخی ندارد و نادیده گرفتن هشدارها به معنای بازی با جان خود است.

سواحل دریای خزر فضای جذاب و چشم نوازش برای هر کسی که به این خطه از شمال کشور می آید وسوسه شنا در دریا را ایجاد می کند تا در مدت حضورش در این منطقه به قول معروف تنی به آب بزند و شنا کند.

اما خزر همواره آبستن بروز حوادث پیش بینی نشده برای آنهایی است که احساس می کنند شناگر هستند و می توانند در این نقطه همچون استخر شنا کنند اما غافل از اینکه "جریان شکافنده" و نقاط دنج سواحل این دریا مستعد و عامل بروز حوادثی نظیر غرق شدن در دریا است.

جریان شکافنده را می توان با قرار گرفتن در ارتفاع با چشم مشاهده کرد. چنان چه اگر روی برآمدگی ماسه ای پایتان را بگذارید تصور می کنید که عمق آب کم است، ولی با کمی جا به جایی ناگهان عمق آب افزایش می یابد، بنا بر این باید مواظب تغییر ناگهانی عمق آب باشید تا دچار مشکل نشوید.


۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

جاده چالوس یک‌طرفه شد/ ترافیک سنگین در راه‌های مازندران

ایران آنلاین:

سرهنگ هادی عبادی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با اجرای محدودیت ترافیکی در محور کندوان، تردد در مسیر جنوب به شمال متوقف شده و این محور به صورت یک‌طرفه در حال خدمات‌رسانی به کاربران جاده‌ای است.

وی افزود: هم‌اکنون ترافیک در مسیر شمال به جنوب محور کندوان در محدوده‌های سیاه‌بیشه تا میش‌لال سنگین گزارش شده است.

رئیس پلیس راه مازندران همچنین از ترافیک سنگین در محور هراز خبر داد و گفت: در محدوده سرایی چایان نیز حجم تردد خودروها سنگین است.

عبادی با اشاره به وضعیت سایر محورهای مواصلاتی استان خاطرنشان کرد: تردد در دیگر راه‌های مازندران در حال حاضر عادی و روان جریان دارد.

وی از رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین و مقررات رانندگی، پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی اطلاع پیدا کنند.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است. مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.

هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استان‌های تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می کند.

مسافران و رانندگان می‌توانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راه‌ها، انسدادها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار ائمه جمعه البرز نسبت به تبعات شوک قیمتی بنزین - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، درحالی‌که فشارهای اقتصادی، افزایش هزینه‌های معیشتی و نگرانی درباره آینده بازار بنزین به یکی از مطالبات جدی مردم تبدیل شده است، خطیبان جمعه شهرهای مختلف استان البرز در سخنان خود بر ضرورت توجه هم‌زمان به مسائل اقتصادی، معیشتی و امنیتی تأکید کردند.

امامان جمعه مهستان، محمدشهر، ماهدشت و چهارباغ با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، ضمن انتقاد از برخی سیاست‌های اقتصادی و افزایش فشار بر خانوارها، خواستار اتخاذ تصمیم‌های کارشناسی، شفاف و متناسب با شرایط جامعه شدند. موضوع بنزین و نحوه مدیریت ناترازی سوخت، یکی از محورهای مشترک این سخنان بود.

به‌گونه‌ای که بر پرهیز از ایجاد شوک قیمتی، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، اصلاح صنعت خودرو، توسعه حمل‌ونقل عمومی و مقابله با قاچاق سوخت تأکید شد. در کنار مسائل اقتصادی، تحولات امنیتی و تجربه جنگ اخیر نیز بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه را به خود اختصاص داد.

خطیبان جمعه با تأکید بر ضرورت حفظ قدرت بازدارندگی و آمادگی دفاعی، صلح‌طلبی را در کنار حفظ عزت، استقلال و امنیت کشور موردتوجه قرار دادند و نسبت به پیامدهای تسلیم در برابر فشارهای دشمن هشدار دادند. موضوع مسکن و دشواری خانه‌دار شدن جوانان، ضعف نظارت بر بازار، مطالبه شهرستان شدن ماهدشت و ضرورت تقویت زیرساخت‌های شهری از دیگر محورهای مطرح‌شده در خطبه‌های نماز جمعه البرز بود.

امام‌جمعه مهستان: شوک بنزینی می‌تواند به نارضایتی اجتماعی دامن بزند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجید صفدری، امام‌جمعه شهر جدید مهستان امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر مطرح کرد: جنگ ذاتاً پدیده‌ای تلخ، ویرانگر و پرهزینه است و هیچ ملت عاقلی از جنگ استقبال نمی‌کند، اما هنگامی که دشمن جنگ را بر ملتی تحمیل می‌کند، نجنگیدن و تسلیم شدن در برابر اراده دشمن می‌تواند به مراتب شوم‌تر و خسارت‌بارتر از خود جنگ باشد.

وی گفت: یکی از پدیده‌های خطرناک در فضای جنگی، برجسته کردن ترس از جنگ و سوق دادن جامعه به سمت صلح‌طلبی افراطی و بی‌قیدوشرط است. جامعه‌ای که دائماً از جنگ بترسد و هرگونه مقاومت را مساوی با جنگ‌طلبی بداند، به‌تدریج روحیه مقاومت و قدرت بازدارندگی خود را از دست می‌دهد. مطالبه صلح بدون توجه به شرایط، موازنه قدرت و ماهیت دشمن، با صلح‌طلبی عقلانی تفاوت دارد.

امام‌جمعه شهر جدید مهستان بیان کرد: ملت ایران نه ملتی متهور است که بدون محاسبه وارد هر جنگی شود و نه ملتی ترسو که با نخستین تهدید، از حقوق و منافع خود عقب‌نشینی کند. ملت ایران صلح‌طلب است، اما صلح‌طلبی را با تسلیم اشتباه نمی‌گیرد. صلح واقعی زمانی پایدار می‌ماند که بر پایه قدرت، عقلانیت، بازدارندگی و حفظ منافع ملی شکل گرفته باشد.

صفدری با اشاره به اینکه ایران مقتدر، جنگ را انتخاب نمی‌کند اما اگر جنگ بر آن تحمیل شود، از دفاع از خود عقب نمی‌نشیند، افزود: پس از جنگ نظامی گسترده آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، ناکامی دشمن در دستیابی به اهداف نظامی موجب شده است ابزارهای فشار علیه ملت ایران تغییر کند و محاصره دریایی و فشار اقتصادی می‌تواند به یکی از ابزارهای مهم دشمن تبدیل شود.

وی اذعان کرد: فشار اقتصادی در صورت مدیریت نادرست می‌تواند به افزایش نارضایتی اجتماعی، ایجاد آشوب و تشدید بی‌ثباتی داخلی منجر شود. مسئله بنزین را نباید صرفاً موضوعی اقتصادی دانست. کسری حدود 15 میلیون لیتری بنزین، مسئله‌ای چندوجهی است که عواملی مانند الگوی مصرف، خودروهای پرمصرف و فرسوده، قاچاق سوخت، بهره‌وری پایین و حمل‌ونقل عمومی را در برمی‌گیرد.

امام‌جمعه شهر جدید مهستان اظهار کرد: راه‌حل مسئله بنزین الزاماً افزایش قیمت نیست. در شرایطی که کشور هم‌زمان با فشارهای اقتصادی، تورم و آثار جنگ مواجه است، ایجاد شوک قیمتی بزرگ می‌تواند پیامدهای اقتصادی و اجتماعی سنگینی داشته باشد. یکی از ظرفیت‌هایی که می‌تواند در مدیریت مصرف موردتوجه قرار گیرد، استفاده مؤثرتر از ظرفیت خالی CNG است.

صفدری عنوان کرد: در شرایطی که فشار تورمی بر زندگی مردم بالاست، افزایش چندبرابری قیمت بنزین می‌تواند بر هزینه حمل‌ونقل، تولید و توزیع کالا اثر گذاشته و فشار بیشتری بر معیشت خانوارها وارد کند. اگر قرار است قیمت سوخت اصلاح شود، این اصلاح باید با زمان‌بندی مناسب، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و هم‌زمان با اجرای سیاست‌های افزایش بهره‌وری صورت گیرد.

امام‌جمعه شهر جدید مهستان خاطرنشان کرد: در شرایط جنگی، دولت باید میان ضرورت اصلاحات اقتصادی و حفظ ثبات اجتماعی و قدرت خرید مردم توازن برقرار کند و از تصمیم‌هایی که می‌تواند شوک اقتصادی و اجتماعی ایجاد کند، پرهیز شود. حفظ آرامش جامعه، تأمین نیازهای اساسی مردم و جلوگیری از وارد کردن شوک‌های قیمتی، خود بخشی از تأمین امنیت ملی است.

امام‌جمعه محمدشهر: خانه‌دار شدن جوانان به رؤیا تبدیل شده است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدتقی غضنفری، امام‌جمعه محمدشهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، مسکن را یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های خانواده‌ها دانست و اظهار کرد: امروز خرید خانه برای بسیاری از مردم، به‌ویژه جوانان و زوج‌های جوان، از یک هدف دست‌یافتنی به یک رؤیا تبدیل شده است.

وی با تأکید بر ضرورت توجه جدی دولت به مسئله مسکن افزود: افزایش قیمت مسکن و اجاره‌بها فشار سنگینی بر زندگی مردم وارد کرده و دولت باید با اتخاذ تدابیر عملی و اجرای جدی سیاست‌های حمایتی، زمینه خانه‌دار شدن اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه را فراهم کند. مسکن از نیازهای اساسی مردم است و نباید اجازه داد خانواده‌ها بخش عمده درآمد خود را صرف اجاره‌بها کنند.

امام‌جمعه محمدشهر با اشاره به اینکه نباید اجازه داد جوانان به دلیل ناتوانی در تأمین مسکن، تشکیل خانواده را به تأخیر بیندازند، خاطرنشان کرد: انتظار مردم از دولت، اقدامات عملی و ملموس برای کنترل بازار مسکن، افزایش عرضه، حمایت از ساخت‌وساز و فراهم کردن شرایط مناسب برای خانه‌دار شدن جوانان و خانواده‌هاست.

غضنفری با اشاره به مباحث مطرح‌شده درباره وضعیت بنزین و احتمال اصلاح سیاست‌های مرتبط با آن، بر ضرورت شفافیت، عدالت و توجه به معیشت مردم در هرگونه تصمیم‌گیری تأکید کرد و ادامه داد: ناترازی بنزین یک مسئله واقعی است و ادامه وضع موجود نیز هزینه‌های خود را به کشور تحمیل می‌کند.

وی بیان کرد: در بررسی این مسئله نباید تمام مسئولیت را متوجه مردم کرد چراکه خودروهای پرمصرف، وضعیت حمل‌ونقل عمومی، قاچاق سوخت و همچنین سیاست‌گذاری‌های دولت و دستگاه‌های مسئول، هرکدام در شکل‌گیری وضعیت موجود سهم دارند. هرگونه اصلاح در حوزه بنزین باید عادلانه و همراه با حمایت از اقشار آسیب‌پذیر باشد.

غضنفری افزود: نباید اجازه داد طبقات کم‌درآمد جامعه و مشاغلی که وابستگی مستقیم به حمل‌ونقل دارند، هزینه اصلی اصلاحات را پرداخت کنند. دولت باید قبل از اجرای هر طرحی، اطلاعات مربوط به میزان تولید و واردات بنزین، قیمت تمام‌شده و خرید، میزان منابع مصرف‌شده، آثار تورمی تصمیمات، نحوه حمایت از مردم و تکالیف خودروسازان و بخش حمل‌ونقل عمومی را برای مردم شفاف و روشن کند.

امام‌جمعه محمدشهر تصریح کرد: مطالبه مردم این است که پیش از هر تصمیمی درباره بنزین، جزئیات طرح با مردم در میان گذاشته شود و افکار عمومی در جریان ابعاد مختلف تصمیم قرار گیرد. پیام درست در مسئله بنزین این نیست که فقط از مردم بخواهیم کمتر مصرف کنند، بلکه مردم باید الگوی مصرف را اصلاح کنند و دولت باید حمل‌ونقل عمومی را سامان دهد.

وی با بیان اینکه خودروساز باید برای کاهش مصرف سوخت خودروها پاسخگو باشد و دستگاه‌های نظارتی نیز با شبکه قاچاق سوخت به‌صورت جدی برخورد کنند، خاطرنشان کرد: صرفه‌جویی در مصرف سوخت در شرایط فعلی یک منفعت ملی است اما اصلاحات اقتصادی زمانی برای مردم قابل‌پذیرش خواهد بود که همراه با عدالت، شفافیت، پاسخگویی و تقسیم عادلانه هزینه‌ها باشد.

امام‌جمعه ماهدشت: گرانی بنزین مشکل مصرف سوخت را حل نمی‌کند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی رادمرد، امام‌جمعه ماهدشت امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر اظهار کرد جنگ شوم است، اما وقتی دشمن آن را تحمیل می‌کند، نجنگیدن به مراتب شوم‌تر و نکبت‌بار است. یکی از پدیده‌های خطرناک در فضای سایه جنگ، بروز و ظهور گفتمان‌های هراس از جنگ است؛ گفتمان‌هایی که بعضاً با صلح‌طلبی افراطی، جامعه را به شدت آسیب‌پذیر و شکننده می‌کند.

وی مطرح کرد: نمونه بارز تاریخی این واقعیت، نگون‌بختی فرانسه در جنگ جهانی دوم است که رویکرد روشنفکران در ترویج صلح‌طلبی کور پس از جنگ جهانی اول، اراده ملی فرانسوی‌ها را فلج و فضاحت‌بارترین شکست تاریخ را بر آن‌ها تحمل کردند. کنش صلح‌طلبی کور، در تاریخ اسلام شناسه جریان «سامری» است که با شعار «لا قتال»، جوامع و ملت‌ها را به نابودی می‌کشاند.

امام‌جمعه ماهدشت بیان کرد: در این مورد که بخشی از روشنفکرمآبان، گفتمان ضدجنگ را در جامعه ترویج می‌کنند و با عنوان بَزَک شده صلح شرافتمدانه، به مخالفین خود اتهام جنگ‌طلبی و خشونت‌طلبی می‌زنند، حقیقت این است که گفتمان انقلاب اسلامی، صلح‌طلبانه‌ترین تفکر در جهان معاصر و رویکرد مردم ایران نه متهور است و نه ترسو؛ شجاع عاقل است.

رادمرد اذعان کرد: وضعیت اقتصادی مردم در مسیر سختی قرار گرفته که البته می‌دانیم که وضعیت جنگی و تحریم‌ها و فشار اقتصادی ظالمانه دشمن بخشی از این سختی‌ها را در پی دارد و مردم این را می‌فهمند و همراهی دارند اما آنچه نسبت به وضعیت اقتصادی گله و نقد ایجاد می‌کند عدم نظارت و برخی تبعیض‌هاست.

امام‌جمعه ماهدشت ضمن گلایه از عدم نظارت بر قیمت‌ها و کنترل بازار، گله‌مندی فراوان مردم، عدم نظارت بر تولیدکنندگان و گران‌سازی‌های بی‌مورد و بی مبنا و عدم نظارت بر تولید خودروسازان که بیشترین علت مصرف، کیفیت بد خودروهای داخلی در مصرف بنزین است، گفت: وقتی ما مطالبه شهرستان شدن ماهدشت را داریم به‌منظور عبور از این تبعیض‌ها و عدم نظارت‌هاست.

وی تصریح کرد: در آن صورت مسئولان تصمیم‌ساز در دسترس تر هستند و بسیاری از مسائل مردم راحت‌تر حل می‌شود. می‌گویند سخت اما قابل‌حل و برنامه‌ریزی است، لذا مردم توقع دارند مسئولان جدی و پیگیر باشند. با توجه به استعداد خوب شهر ماهدشت در حوزه ورزش و برترین‌هایی که در رشته‌های مختلف دارد، توقع و انتظار از مسئولان ورزشی شهرستان و استان که ماهدشت را بهتر ببینند.

رادمرد اظهار کرد: وضعیت زیرساختی ما اشکال دارد که باید در اسرع وقت حل شود. امسال سه مدرسه جدید به این شهر اضافه می‌شود و تقاضای ما این است که مدرسه تخصصی در حوزه ورزش در ماهدشت تأسیس شود تا در حوزه ارتقای وضعیت ورزشی ما بیش از گذشته مؤثر و مفید باشد. وقتی ترامپ قمارباز و جنایتکار تفاهم‌نامه را کنار زد و از آن خارج شد، دیگر سند افتخار مطرح کردن معنا ندارد.

وی افزود: تفاهم‌نامه چارچوبی برای به توافق رسیدن پیرامون اقدامات اجرایی است که همان تفاهم را هم کنار زدند. برخی در کشور خیلی علاقه‌مند هستند به دوقطبی سازی و مسائل را وارونه و واقعی جلوه ندادن و این یک خطر است؛ نشانه‌ها در فضای مجازی و برخی روزنامه‌ها دیده می‌شود که باید دست بردارند و به توصیه رهبر معظم انقلاب برگردند تا به کشور آسیبی زده نشود.

امام‌جمعه ماهدشت با اشاره به اینکه این روزها گران کردن بنزین اصلاً به صلاح و اساساً راه‌حل نیست، عنوان کرد: وقتی مقدار تولید و مصرف را ملاحظه می‌کنید و با نظر کارشناسان با بهبود وضعیت خودروسازی در کشور و خروج آن از انحصار و رقابتی کردن فاصله میان تولید بنزین و مصرف آن به شدت کاهش پیدا می‌کند، چرا برای این مسائل تلاش و همتی دیده نمی‌شود؟

رادمرد با طرح این سؤال که اگر گران کردن بنزین راه‌حل است، چرا با گران سازی در سال‌های گذشته مشکل حل نشده است؟ گفت: اصلاح مصرف با گران و سهمیه کم کردن رخ نمی‌دهد. گران سازی و سهمیه‌بندی برای مدیریت مصرف است نه اصلاح مصرف که تاکنون هم جواب نداده و انتظار است با اصلاح روش مدیریت کارخانه‌ها و واگذاری‌های درست و قانونی و ایجاد فضای رقابتی و ... اصلاح مصرف اتفاق بیفتد.

امام‌جمعه چهارباغ: تورم با فشار بر جیب مردم مهار نمی‌شود

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی دربانی، امام‌جمعه چهارباغ امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با اشاره به تأکید برخی بر تفاهم و مذاکره گفت: تفاهم‌نامه‌ای که قرار بود حملات دشمن در همه جبهه‌ها متوقف شود، نشد. قرار شد ظرف 60 روز نهایی شود، نشد. قرار بود محاصره دریایی لغو شود، نشد. قرار بود تحریم‌های ظالمانه آمریکا برطرف شود، نشد.

وی اذعان کرد: طرح سرمایه‌گذاری 300 میلیاردی با شرکای منطقه‌ای عملی شود، نشد. به تحریم‌ها پایان داده شود و تحریم جدیدی اعمال نشود، نشد. دوباره تحریم کردند؛ حتی انگلیس هم تحریم کرد. معافیت‌های صادراتی و آزادسازی دارایی‌های مسدود عملی نشد. هنوز بعضی‌ها می‌گویند باید به توافق پایبند باشیم. مردم بصیر و آگاه شده‌اند. این‌ها سامری ملت‌اند.

امام‌جمعه چهارباغ با بیان اینکه ملت ایران هیچ‌گاه اهل جنگ نبوده اما اهل تسلیم هم نیست و عاقلانه عمل می‌کند اما خاک خود را به دشمن نمی‌دهد، مطرح کرد: جنگ شوم است، اما کوتاه آمدن در برابر این دشمن شوم‌تر است. امروز بعضی‌ها مانند کفتار زندگی می‌کنند. خاصیت کفتار این است که شکارچی آرام‌آرام به لانه‌اش ضربه می‌زند، خوابش می‌برد و به‌راحتی شکارش می‌کند.

دربانی با بیان اینکه حرف‌هایی مثل «بگذارید مردم زندگی کنند»، «به تعهد پایبند باشید» و «با دشمن مذاکره کنیم»، ضربه‌هایی است که به لانه ملت می‌زنند، افزود: اما مردم کفتار نیستند و مانند شیر دشمن را خواهند درید. دکترین دفاعی ما از حالت پدافند و دفاع به حالت آفند و تهاجم تغییر پیدا کرده است. این همان نکته‌ای بود که بارها امام شهید حتی در مسائل فرهنگی به آن اشاره کرده بودند.

وی اظهار کرد: اخیراً در مواضع مسئولان کشور نیز می‌بینیم که اگر دشمن دست از پا خطا کند، جمهوری اسلامی با تهاجم و انهدام کامل پاسخ خواهد داد. این آمادگی و عملیات، معادلات قدرت دنیا را تغییر خواهد داد. در مبارزات نامتقارن، دشمن تا بن دندان مسلح است. به فرمایش امام راحل و امام شهید و دستور مقام معظم رهبری، موفقیت ما به سلاح نیست، بلکه به بصیرت و روحیه جهادی است.

دربانی گفت: باید به دشمن بفهمانیم هزینه‌ای که بابت اقدامات نابخردانه خود خواهد داد، به شدت بیشتر از منافع احتمالی است. پهپادهای ما اکنون فقط نقاط ثابت و اهداف فیزیکی را هدف قرار نمی‌دهند، بلکه برای هدف قرار دادن اشخاص و فرماندهان دشمن برنامه‌ریزی شده‌اند. سلاح‌های ایران که رونمایی نشده، اگر با اشاره و فرمان مقام معظم رهبری به کار گرفته شوند، دشمن در جا زمین‌گیر خواهد شد.

امام‌جمعه چهارباغ خاطرنشان کرد: رویکرد مقام معظم رهبری این است که همه دستگاه‌ها باید با هم هم‌افزایی داشته باشند. اخیراً در پیامی به نهادهای حوزوی، آموزشی و نهادهای تحت اشراف مستقیم رهبری، دستور هم‌افزایی صادر شده و جلسات متعدد در این زمینه برگزار می‌شود. فرهنگ مقاومت باید در همه جا الگوی ما شود؛ در مدارس، مساجد، دانشگاه‌ها، خانه‌ها، کوچه و برزن.

وی بیان کرد: ما در جنگی قرار داریم که دو نکته مهم دارد؛ اولاً جنگ، جنگ نوین و به‌روز است و ایران در این جنگ دست برتر را دارد. ثانیاً بدعهدی دشمن ثابت کرده هر لحظه ممکن است حملات از سر گرفته شود. مطالبه مردم از مسئولان عالی‌رتبه کشور، معیشت و تورم است. نمی‌دانم چرا بعضی مواقع اتفاقاتی می‌افتد که ساده‌ترین عالمان علم اقتصاد آن‌ها را رد اما هیجان و بحبوحه‌ای در کشور ایجاد می‌کنند.

امام‌جمعه چهارباغ سه عامل اصلی تورم را شامل بالا رفتن هزینه‌های تولید، افزایش نقدینگی و شکل‌گیری انتظارات تورمی دانست و تأکید کرد: دولت برای جلوگیری از بالا رفتن هزینه‌های تولید باید مراقب انرژی، نیروی انسانی و سوق دادن سرمایه‌ها به سمت تولید باشد؛ نه اینکه با بیان گران شدن بنزین که تمام متخصصان در شرایط فعلی آن را رد کرده‌اند، جامعه را دچار تنش کند.

وی با اشاره به اینکه این کار نقدینگی را بالا می‌برد، درباره انتظارات تورمی نیز متذکر شد: دولت باید مراقب سکه، طلا و ارز باشد. ساده‌ترین راه این نیست که تورم را از جیب ملت بیرون بکشیم و بگوییم هرچه گران شد ملت پولش را بدهد، بعد از آن طرف برمی‌گردانیم. این شعار را چند سال است می‌دهند و عملی نشده. وقتی ارز و طلا ثابت باشد، انتظار تورمی مردم پایین می‌آید.

امام‌جمعه ساوجبلاغ: قدرت دفاعی ایران عامل بازدارندگی است

روح‌الله مختاری، امام‌جمعه ساوجبلاغ امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با اشاره به روز صنعت دفاعی گفت: منطق دفاعی ما برگرفته از آیه شریفه «و اعدوا لهم ما استطعتم من قوة و من رباط الخیل» است. خداوند دستور داده هر آنچه از قدرت نظامی، امکانات و تجهیزات در توان دارید آماده کنید تا بازدارندگی ایجاد شود و دشمنان جرأت حمله پیدا نکنند.

وی تأکید کرد: موشک، پهپاد و تجهیزات نظامی در درجه اول برای بازدارندگی است، نه جنگ‌طلبی. در دنیایی که جز زبان زور زبان دیگری نمی‌فهمد، ایران اسلامی به یکی از قدرت‌های برتر دفاعی و نظامی دنیا تبدیل شده و صنعت دفاعی دست برتر کشور در معادلات جهانی است.

مختاری افزود: قدرت دفاعی ما گره خورده به ایمان مردم و رزمندگان سلحشور است و این ترکیب، سد پولادینی در برابر تجاوز دشمن ایجاد کرده است. رزمندگان ما با وضو و زیارت عاشورا پشت لانچر می‌نشینند و همین ایمان همراه با تجهیزات، ایران را از کشور توسری‌خور دوران پهلوی به قدرت برتر جهانی تبدیل کرده است.

امام‌جمعه ساوجبلاغ با اشاره به احکام اخیر رهبر فرزانه انقلاب برای فرماندهان ارشد نظامی، نکات مهمی را برشمرد و بیان کرد: نخست، راهبرد نظامی از تدافعی صرف به بازدارندگی تهاجمی تغییر یافته است. در صورت ادامه تهدیدات و محاصره اقتصادی آمریکا، منافع این کشور در منطقه و جهان هدف قرار خواهد گرفت.

مختاری اضافه کرد: نکته دوم، ترکیب قدرت سخت (تجهیزات و توانمندی‌های نظامی) و قدرت نرم (ایمان و بصیرت) در منظومه دفاعی است. ایمان بدون بصیرت می‌تواند شمشیر را بر فرق خودی‌ها فرود آورد، لذا گره خوردن ایمان، بصیرت و توانمندی‌های نظامی ضروری است.

وی خاطرنشان کرد: سوم، مردمی‌سازی امنیت کشور است که امام راحل آغازگر آن بودند و شهید جمهور ادامه دادند و ان‌شاءالله فصل پربرکتی در پیش است. چهارم، هم‌افزایی همه قوای مسلح (سپاه، ارتش، بسیج و نیروی انتظامی) برای کنار گذاشتن موازی‌کاری و مقابله یکپارچه با دشمنان و پنجم، ارتقای توانمندی‌ها متناسب و حتی جلوتر از تهدیدات دشمن.

امام‌جمعه ساوجبلاغ با بیان اینکه و نکته پایانی، توجه ویژه به معیشت نیروهای مسلح است که جان خود را در راه دفاع از مردم و کشور گذاشته‌اند و باید فکر عاجلی برای تأمین معاش آن‌ها شود، عنوان کرد: به برکت انقلاب، ایران از مصرف‌کننده و واردکننده به تولیدکننده و صادرکننده در حوزه پزشکی تبدیل شده و امروز قطب پزشکی غرب آسیاست.

وی با اشاره به اینکه متخصصان ایرانی در بیمارستان‌های ویژه اروپا مشغول طبابت هستند، افزود: از جمله دستاوردها می‌توان به رتبه سوم جهان در درمان ناباروری، رتبه چهارم در ژنتیک پزشکی، رتبه پنجم در سلول‌درمانی و ژن‌درمانی، جزو 10 کشور برتر در جراحی‌های پیچیده قلب و عروق، جزو 5 کشور برتر در کاشت حلزون شنوایی و رتبه اول آسیا و پنجم جهان در داروهای نوترکیب اشاره کرد.

مختاری با اشاره به اینکه رونمایی مداوم داروهای جدید نیز از برکات انقلاب است، سفر اخیر رئیس مجلس شورای اسلامی به عراق را پرخیر و برکت دانست و خاطرنشان کرد: ما با عراقی‌ها یک ملت در دو جغرافیا هستیم. مواضع محکم مسئولان عراقی و تثبیت وضعیت گروه‌های مقاومت عراقی از برکات این سفر بود که دشمنان را به وحشت انداخته است.

انتهای پیام/  




 پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی

وقتی از عوامل افزایش قیمت مسکن سخن می‌گوییم، معمولا فهرستی آشنا از تورم تا نرخ بهره، هزینه ساخت، قیمت زمین، کمبود عرضه و رشد نقدینگی پیش روی ما قرار می‌گیرد. اما عاملِ پول‌شویی کمتر دیده ‌شده است. این عامل نیز می‌تواند در شکل‌گیری قیمت‌ها نقش داشته باشد؛ عاملی که نه در آمارهای معمول بازار مسکن به‌سادگی دیده می‌شود و نه لزوما در مدل‌های متعارف سیاستگذاری مسکن جایگاه روشنی دارد.

 مچ‌اندازی ارزی در امارات
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مچ‌اندازی ارزی در امارات

در روزهای اخیر، مهلت ۶۰ روزه ایران در تفاهم با آمریکا به پایان رسید. واشنگتن در واکنش، تحریم مهم‌ترین دروازه‌های تجاری و مالی ایران و در راس آنها دبی را در دستور کار قرار داد. این اقدام آمریکا، دو گزینه پیش‌ روی دبی قرار می‌دهد؛ نخست، پذیرش تحریم‌ها و از دست دادن بخشی از تجارت با ایران و دوم، تداوم تجارت و پذیرش چالش‌هایی که آمریکا ایجاد خواهد کرد. با این حال، گفت‌وگوی «دنیای اقتصاد» با یکی از صرافان فعال در دبی نشان می‌دهد که با وجود افزایش ریسک‌ها و محدودیت‌ها، فعالیت‌ها تاکنون ادامه داشته و مسدود کردن نقل و انتقال ارزی ایران با امارات با چالش‌های مهمی روبه‌رو است.

 «جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

«جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران نه یک سیاست ساده تحریم و فشار حداکثری، بلکه برنامه‌ای حساب‌شده و چندلایه از فریب استراتژیک است که از همان آغاز با دو هدف اصلی طراحی شده است. هدف نخست گریز از درگیری مستقیم نظامی و جنگ سخت با ایران است؛ جنگی که هزینه‌های انسانی، مالی و [ ]

 بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای نخستین بار عمان را به بمباران تهدید کرد، مقام‌های این کشور شوکه شدند و ابتدا با خود فکر کردند که شاید او حرفش را اشتباه زده است. اما تهدید دوباره ترامپ در این هفته، در کشوری که سال‌ها برای خود نقشی به‌عنوان قدرت میانجی و [ ]

 آزادی واردات خودرو کارکرده
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آزادی واردات خودرو کارکرده

آرمان امروز : عضو هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج سال ساخت آزاد شد فرشاد ابراهیم‌پور با اشاره به مصوبه مجلس برای واردات خودروهای سواری کارکرده اظهار کرد: سقف واردات خودروی سواری در سال جاری به میزان ۲۰ هزار دستگاه تعیین شده است. به گزارش ایسنا، وی افزود: در این [ ]

 روایتی جدید از قدرتِ ایرانی
۲ ساعت قبل / سایت الف

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی